PoP--General.2020
کاربر سایت
اگه قول میدی تو آخرت برام تخفیف بگیری که تمومهبیا عین یه مرد به GT رای بده ، رزیستنس بعداً هم فرصت داره![]()
اگه قول میدی تو آخرت برام تخفیف بگیری که تمومهبیا عین یه مرد به GT رای بده ، رزیستنس بعداً هم فرصت داره![]()
این اونت مسخره ps5 رو اوکی کنن، رفتن جیم رایان نخواستیم...یهو چی شد GT اینطوری زد بالا و از رای های کرش و GT4 کم شد ؟یه دست هایی پشت پرده هست سر این رزیستنس 3 مظلوم رو بریدن
تو رای بده به R3 من یه کار میکنم جیم رایان فرار کنه از سونی
حذف شدن یکی از گرن توریسمو ها و اضافه شدن GOS رو
اصن فکرشم نمیکنه چی در انتظارشونه
===
توطئه نکن لعنتی ! عین جریان پپسی من که هیچ کسی توی دنیا حسابش نمیکنه اینجا تا حد خدا بردینش بالاهمین بالا اومدن از دور اول خیلیه
بقیش مهم نیست
تعداد بازیا محدود بود و باید سعی میشد از اکثر دوران PS یه چیزی اون تو باشهاگه قرار بود کوو و گوس بیان ، چه بسا باید امثال شمشیر بهشتی حذف میشدن
کدومو ترجیح میدادی ؟
![]()

آقا من هر چی فکر میکنم، میبینم حیفه GT توی دور بعد خوار و خفیف بشه و بهتره همینجا به آرومی از این دنیا بره. رای هاتون رو بدین به کرش یا رزیستنس وگرنه به قول علیرضا @FUTURE ، بعد از تموم شدن گروهش، باید این گیف رو بذاریم:
View attachment 145286
حذف شدن یکی از گرن توریسمو ها و اضافه شدن GOS رو![]()

گاد آو وار محبوب ترین فرنچایز من روی پلی استیشن هست و کریتوس هم محبوب ترین کاراکترم .پاشو برو توبه کن![]()

آفرینگاد آو وار محبوب ترین فرنچایز من روی پلی استیشن هست و کریتوس هم محبوب ترین کاراکترم .
گرن توریسمو که جای خود تو اصلا بگو یه سمت کل انحصاری های پلی استیشن هست و اون سمت گاد آو وار ، انتخاب من قطعا گاد آو وار و کریتوس هست.![]()
به بازیای مورد علاقت که تجاوز کرد همین کچل میبینیآفرین
کله کچل کریتوس رو به هرچی ماشین هست ترجیح میدم.

فساد از اینجا داره به وجود میاد !یعنی ۷ نفر پیدا نمیشن که تاریخ رو رقم بزنن؟!![]()