X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
البته این بیشتر بدبختی ریو رو میرسونه که کسی تحویلش نگرفته و اومده توی سکیرو:p شایدم به دنبال راز دوباره زنده شدنه که بره توی بازیه خودش استفاده کنه:p
بین 69 (Nice) نفر شرکت کننده فعلیم بیشتر تحویلش گرفتن بقیه که به کنار کلا

خب باتوجه به شرایط روحی جدیدی که بعد از مشاهده خیانت از جانب یاران >:), برای صاحب امتیاز و اختیار تاپیک بوجود اومده و پیش کشیدن صحبت هایی من باب ابطال انتخابات , تقلب و هاراگیری , تا کار به جاهای باریک نکشیده و خونی بر روی زمین نقش نبسته!

من همینجا با اتکا به اختیارات نداشته ام !پایان این راند رو اعلام می کنم و برنده همونطور که از ابتدا مشخص بود کسی نیست جز
ریو هایابوسای افسانه ای .....

>:)>:)>:)>:)>:)

( اصلا این ریو همه رو شکست میده فرقی هم نداره شمشیر اژدها دستش باشه یا استایلوس نینتندو دی اس...! )

ولی با توجه به اینکه خاطر رقیب مغلوب و شکست خورده , برای مالک تاپیک خیلی عزیزه , و خاطر مالک تاپیک برای ما و بویژه خودم
خیلی عزیزتره :x, یکبار دیگه به سکیرو این شانس رو میدیم که شاید اینبار بتونه خودش رو نشون بده...شاید...این شما و این...

3me1_2.png

دوستان حالا میتونید حمایت هاتون رو به صورت همه جانبه از سکیرو اعمال کنید و رای به صندوق شکسته اش
که هنوز جای لگد های ریوی عزیز بر روی اون هویداست, بریزید....

فقط علی جان , نمی دونم چجوری بگم , شرمنده ..من yaiba رو هم یه کوچولو بیشتر از سکیرو دوست میدارم...!:">

پ.ن : دوستان این پست فیکه ها !رای گیری هنوز به نفع ریو ادامه داره ...جو گیر نشید زبونم لال به سکیرو رای بدید..!

آخرین ویرایش:
اگر اعتقادی به جادوگری و امداد غیبی نداری شکست رو قبول کن برو مرحله بعدی :D این راند دیگه چیزی برات از توش در نمیاد :D

همه کسایی هم که از رگ گردن بهت نزدیکتر بودن روم به دیوار آناناس رو تقدیم کردن بهت جالبه :D

البته سابقه جادو جمبل و کمپین راه انداختن قبلن دوست عزیزمون @Boss سر اهنگ اسکایریم و mgs4 راه انداخت ولی خب همیشه حق علیه باطل به پیروزی میرسه :D

@Z-fan

عالی بود:))

@mobin.hb96

من هنوز عزادارم:| بعد از اون خیانت آشکارت، این زخمی که به روحم خورده، به هیچ عنوان درست نمیشه:(

ولی جدا از شوخی من امروز یه نظر طراحی متعلقات مسابقه رو دیدم و باید بگم عالی بود:D واقعا وقت و عشق زیادی براش گذاشته شده:D چون مسابقه در حد و اندازه X Vs. Y Champions هست (هم از نظر تعداد شرکت کننده ها و هم از نظر زمانی که طول میکشه قاعدتا) و یه خُرده کار میبره:D

@Z-fan

عالی بود:))

@mobin.hb96

من هنوز عزادارم:| بعد از اون خیانت آشکارت، این زخمی که به روحم خورده، به هیچ عنوان درست نمیشه:(

ولی جدا از شوخی من امروز یه نظر طراحی متعلقات مسابقه رو دیدم و باید بگم عالی بود:D واقعا وقت و عشق زیادی براش گذاشته شده:D چون مسابقه در حد و اندازه X Vs. Y Champions هست (هم از نظر تعداد شرکت کننده ها و هم از نظر زمانی که طول میکشه قاعدتا) و یه خُرده کار میبره:D
تاپیک رو چرا میدی دوباره میگیری؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or