smoker
کاربر سایت
بین 69 (Nice) نفر شرکت کننده فعلیم بیشتر تحویلش گرفتن بقیه که به کنار کلاالبته این بیشتر بدبختی ریو رو میرسونه که کسی تحویلش نگرفته و اومده توی سکیروشایدم به دنبال راز دوباره زنده شدنه که بره توی بازیه خودش استفاده کنه
![]()
بین 69 (Nice) نفر شرکت کننده فعلیم بیشتر تحویلش گرفتن بقیه که به کنار کلاالبته این بیشتر بدبختی ریو رو میرسونه که کسی تحویلش نگرفته و اومده توی سکیروشایدم به دنبال راز دوباره زنده شدنه که بره توی بازیه خودش استفاده کنه
![]()
, برای صاحب امتیاز و اختیار تاپیک بوجود اومده و پیش کشیدن صحبت هایی من باب ابطال انتخابات , تقلب و هاراگیری , تا کار به جاهای باریک نکشیده و خونی بر روی زمین نقش نبسته!

, یکبار دیگه به سکیرو این شانس رو میدیم که شاید اینبار بتونه خودش رو نشون بده...شاید...این شما و این...

اگر اعتقادی به جادوگری و امداد غیبی نداری شکست رو قبول کن برو مرحله بعدی
Battle of Waifusبریم برای طراحی بنر نظرسنجی بعدی ؟!

من برم زره فولادین ساخته استاد موپال مو رو تنم کنمبه زودی یه مسابقه بزرگ و خفن شروع میکنیم. مقدماتش داره چیده میشهخون و خون ریزی بپا خواهد شد
![]()
پیر شدیمبه زودی یه مسابقه بزرگ و خفن شروع میکنیم. مقدماتش داره چیده میشهخون و خون ریزی بپا خواهد شد
![]()

بعد از اون خیانت آشکارت، این زخمی که به روحم خورده، به هیچ عنوان درست نمیشه
تاپیک رو چرا میدی دوباره میگیری؟@Z-fan
عالی بود
@mobin.hb96
من هنوز عزادارمبعد از اون خیانت آشکارت، این زخمی که به روحم خورده، به هیچ عنوان درست نمیشه
ولی جدا از شوخی من امروز یه نظر طراحی متعلقات مسابقه رو دیدم و باید بگم عالی بودواقعا وقت و عشق زیادی براش گذاشته شده
چون مسابقه در حد و اندازه X Vs. Y Champions هست (هم از نظر تعداد شرکت کننده ها و هم از نظر زمانی که طول میکشه قاعدتا) و یه خُرده کار میبره
![]()