X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
البته این بیشتر بدبختی ریو رو میرسونه که کسی تحویلش نگرفته و اومده توی سکیرو:p شایدم به دنبال راز دوباره زنده شدنه که بره توی بازیه خودش استفاده کنه:p
بین 69 (Nice) نفر شرکت کننده فعلیم بیشتر تحویلش گرفتن بقیه که به کنار کلا

خب باتوجه به شرایط روحی جدیدی که بعد از مشاهده خیانت از جانب یاران >:), برای صاحب امتیاز و اختیار تاپیک بوجود اومده و پیش کشیدن صحبت هایی من باب ابطال انتخابات , تقلب و هاراگیری , تا کار به جاهای باریک نکشیده و خونی بر روی زمین نقش نبسته!

من همینجا با اتکا به اختیارات نداشته ام !پایان این راند رو اعلام می کنم و برنده همونطور که از ابتدا مشخص بود کسی نیست جز
ریو هایابوسای افسانه ای .....

>:)>:)>:)>:)>:)

( اصلا این ریو همه رو شکست میده فرقی هم نداره شمشیر اژدها دستش باشه یا استایلوس نینتندو دی اس...! )

ولی با توجه به اینکه خاطر رقیب مغلوب و شکست خورده , برای مالک تاپیک خیلی عزیزه , و خاطر مالک تاپیک برای ما و بویژه خودم
خیلی عزیزتره :x, یکبار دیگه به سکیرو این شانس رو میدیم که شاید اینبار بتونه خودش رو نشون بده...شاید...این شما و این...

3me1_2.png

دوستان حالا میتونید حمایت هاتون رو به صورت همه جانبه از سکیرو اعمال کنید و رای به صندوق شکسته اش
که هنوز جای لگد های ریوی عزیز بر روی اون هویداست, بریزید....

فقط علی جان , نمی دونم چجوری بگم , شرمنده ..من yaiba رو هم یه کوچولو بیشتر از سکیرو دوست میدارم...!:">

پ.ن : دوستان این پست فیکه ها !رای گیری هنوز به نفع ریو ادامه داره ...جو گیر نشید زبونم لال به سکیرو رای بدید..!

آخرین ویرایش:
اگر اعتقادی به جادوگری و امداد غیبی نداری شکست رو قبول کن برو مرحله بعدی :D این راند دیگه چیزی برات از توش در نمیاد :D

همه کسایی هم که از رگ گردن بهت نزدیکتر بودن روم به دیوار آناناس رو تقدیم کردن بهت جالبه :D

البته سابقه جادو جمبل و کمپین راه انداختن قبلن دوست عزیزمون @Boss سر اهنگ اسکایریم و mgs4 راه انداخت ولی خب همیشه حق علیه باطل به پیروزی میرسه :D

@Z-fan

عالی بود:))

@mobin.hb96

من هنوز عزادارم:| بعد از اون خیانت آشکارت، این زخمی که به روحم خورده، به هیچ عنوان درست نمیشه:(

ولی جدا از شوخی من امروز یه نظر طراحی متعلقات مسابقه رو دیدم و باید بگم عالی بود:D واقعا وقت و عشق زیادی براش گذاشته شده:D چون مسابقه در حد و اندازه X Vs. Y Champions هست (هم از نظر تعداد شرکت کننده ها و هم از نظر زمانی که طول میکشه قاعدتا) و یه خُرده کار میبره:D

@Z-fan

عالی بود:))

@mobin.hb96

من هنوز عزادارم:| بعد از اون خیانت آشکارت، این زخمی که به روحم خورده، به هیچ عنوان درست نمیشه:(

ولی جدا از شوخی من امروز یه نظر طراحی متعلقات مسابقه رو دیدم و باید بگم عالی بود:D واقعا وقت و عشق زیادی براش گذاشته شده:D چون مسابقه در حد و اندازه X Vs. Y Champions هست (هم از نظر تعداد شرکت کننده ها و هم از نظر زمانی که طول میکشه قاعدتا) و یه خُرده کار میبره:D
تاپیک رو چرا میدی دوباره میگیری؟ :D

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or