X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
شیاطینی که به ریو رای دادین - از جمله اون احسان که چهره پلیدش رو با بازگشت خیانت آمیزش رو کرد و سعید که جمله های زهرآگینش رو همچون تیر به قلب مرددین پرتاب کرده - آگاه باشید و بدونین که گیف های زیر برای شما تدارک دیده شده:
ضمن احترام به این ژنده پوش تیز شمشیر، ایشون مال دوره‌ای هستن که بازی‌ها ستاره شدن نه شخصیت‌هاشون اما ریو مال دورانی بود که شخصیت‌ها سوپراستار بودن.
یعنی شما عکس شخصیت رو روی جلد می‌دیدی و می‌رفتی می‌خریدی. طبیعی هست که رای بیشتری بیاره.

سخت ترین انتخاب زندگیم هست این :| چرا آدمو تو این موقعیت قرار می دین آخه؟ :D
جزو معدود کاراکتر هایی هستن هر دو که واقعا دوستشون دارم مخصوصا که هر دو شمشیرزن هستن ولی با غصه فراوان در نهایت رایم رو در صندوق ریو میندازم :-"

یعنی 15تا مومن پیدا نمیشن آراء سکیرو رو ببرن بالا؟ شرم بر شما باد.

@m.a.t

تمام تصوری که ازت داشتم رو نابود کردی با اون پستت. حقا که میگن شیطان در لباس دوست ظاهر میشه.
من از منظری جامعه‌شناسانه و تاریخی سعی داشتم روی شکست قریب‌الوقوع شما ماله هنرمندانه‌ای بکشم.>:)

بوی تبلیغات شیطانی توی پروفایل ها به مشامم میخوره. راستشو بگین از چه جادوی سیاهی استفاده میکنین؟
آقا نظر سنجی فاقد اعتباره. کنسل کنین بره. هر کی هم به ریو رای داده رو 3 بار بن دائم کنین. اول از همه این @m.a.t و @Kaine و بعدش هم این @Z-fan .
@Timeless One

من الان نگاه کردم دیدم خود امیر علی @Timeless One به ریو رای داده...

مصداق بارز اون ضرب المثلی هست که میگه هر چه بگندد نمکش میزنند، وای به روزی که بگندد نمک.

نمیتونم این همه حقارت رو تحمل کنم. منو بن کنین:|

بوی تبلیغات شیطانی توی پروفایل ها به مشامم میخوره. راستشو بگین از چه جادوی سیاهی استفاده میکنین؟
آقا نظر سنجی فاقد اعتباره. کنسل کنین بره. هر کی هم به ریو رای داده رو 3 بار بن دائم کنین. اول از همه این @m.a.t و @Kaine و بعدش هم این @Z-fan .
@Timeless One

جادو جمبل و مُرده زنده کردن کار تیم خودتونه :دی ما صاف و ساده میاییم جلو :دی

138994

جادو جمبل و مُرده زنده کردن کار تیم خودتونه :D ما صاف و ساده میاییم جلو :D

View attachment 138994
والا با اون غزلیاتی که سعید در مدح ریو سرود، کار شما از جادو جنبل گذشته و بیشتر به معجزات الهی شبیهه:D

من الان نگاه کردم دیدم خود امیر علی @Timeless One به ریو رای داده...

مصداق بارز اون ضرب المثلی هست که میگه هر چه بگندد نمکش میزنند، وای به روزی که بگندد نمک.

نمیتونم این همه حقارت رو تحمل کنم. منو بن کنین:|
دموکراسی و ازادی بیان :D
مشکل نیست چند وقت بفرستیمت مرخصی ؟؟ :D:D

درسته که پیروزی از آن ماست ولی یک جمله ای این وسط جیگرم رو سوزوند..!

آخ که بمیرم برای اون مظلومیتت ریو..! این حرفا چیه که پشت سرت میزنن در مورد داستان و شخصیت پردازی...!!
یادشون رفته یا اصلا ندیدن حماسه های دهه نودی شما رو...!!

مگه ویکیپدیا هم فیلتر شده ؟ نکنه اون 4 تا 4 تا پاراگراف داستان برای 40 دقیقه از هنرنمایی هات رو برداشتن ما خبر نداریم..؟
اون موقع که کوجیما داشت خلاصه کتاب شنگول ومنگول رو به عنوان تکلیف کلاسی تحویل میداد ...بازی های نینجا گیدن NESهر چند دقیقه , اول و وسط وآخر میشن میانپرده های طولانی نمایش میداد ...چه قاب هایی , چه صحنه هایی, فدای اون اینترو باس فایت هات...
آخ که تو چقدر با همه اینجوری بودی و همه با تو اونجوری بودن...!
دارم در مورد 1998 صحبت می کنم ها نه 2019....!

حالا خبر خوب اینکه دیشب طی تماسی که با مدیر برنامه های ایشون یعنی موراماسای پیر, داشتم ریو جان قبول زحمت کردند تا بجای سکیرو در بازی حضور پیدا کنند و کاری رو که سکیرو نتونست با هزار زحمت و مردن و زنده شدن تموم کنه ...!! در عرض مدت کوتاهی به پایان برسونه...

پس اون کسانی که به ناچار و از روی اجبار, ناخواسته و سهوا ,و تحت فشار یا به واسطه وعده و وعید , به سکیرو رای دادن میتونند بدون هیچ نگرانی ای رای شون رو پس بگیرند , لطفا آقای مسئول تاپیک در مقابل پس دادن رای مقاومت نکنید قبل از هاراگیری رای شون رو پس بدید ...!!!

احتیاجی هم نیست اون 15 تا...ببخشید اون 14 تا مرد مومن ,که هیچ وقت هم پیدا نمیشن, به خودشون زحمت بدن ...چون تا بخوان بجنبن 35 تا شیر مرد مخلص و متعبد و مومن تر , کار رو به نفع ریو تموم کردن...پس...

# به یاری خدا سکیرو را شکست می دهیم

اینم دو تا عکس از حضور پر افتخار ایشون که Emma جان , قرار داد تو اینستاش...!

آه.....چقدر خوشتیپه...!! اصلا انگار قاب رو فقط و فقط برای ریو ساختن ....8->

tjiq_picture3.jpg

qzwh_picture2.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or