Robin Hood
کاربر سایت
این مواردی که گفتی روی ارتور حتی بیشتر صدق میکنه.هرکی رد دد یک رو بازی کرده به جان رای میده، مرد خانواده دوست و الگو
بگیر آقا بگیر. راحت باشView attachment 136871
آرتور فوق العاده است لعنتی... جان خیلی خوب بود تو شماره اول، ولی بنظرم پرداخت آرتور بهتر بود.
البته من شخصاً با استایل آرتور خیلی بیشتر حال میکردم... از صداگذارش که بنظرم فوق العاده بود تا اخلاق بعضاً تخیلی ای که داشت
دیگه تو مرام و لوتی گری هم که رو دست نداشت حاجیمون.
بهترین کرکتری که تا الان راک استار تو بازیهاش داشته همین آرتوره برای من.
@Safety & Peace
بیا بگو ببینیم در چه حد میشه ترول کرد اینجا!
آفتابه بگیریم دستمون یا نه؟
جلو مستر چیف بزارن چی؟وقتی فهمیدم دیگه کنترل جان رو نداریم تو RDR2 ، منم مثل خیلیا خورد تو ذوقم.
ولی خب اخر بازی نظرم کاملا عوض شد.
جان فوق العاده بود تو RDR1 ولی عمق شخصیت پردازی آرتور نه تنها بالاتر از جان بود، بلکه از هر شخصیت ویدیوگیمی دیگه ای هم بالاتر بود به نظر من. کاملا در حد بهترین های سینما شخصیت پردازی شده بود.
قسمت اول RDR رو درکل بیشتر دوست دارم ولی آرتور رو جلو هر شخصیتی بزارن، باز رایم تغییر نمیکنه.
!Master Chief: vote for meجلو مستر چیف بزارن چی؟
از هر طرف چرتکه انداختم دیدم فقط ریوهایابوسا....
با تمام احترامی که برای شخص سکیرو و خالقش میازاکی دارم و بازیش بهترین تجربه سال 2019 ام بود ولی بازم ریو هایابوسا...!
حالا جوانب مقایسه ام رو عرض میکنم خدمتتون:
آقا اگه از جهت زور و بازو حساب کنیم ,
کی بود که سر از بدن Ashtar جدا کرد و برج شیطانیش رو درهم فروریخت؟
کی بود که نقاب از چهره پلید Regent of the Mask برداشت؟
کی بود که H.P. Clancy رو نابود کرد کشتی شیطانی اش رو سرنگون کرد؟
کی بود که Murai , عموی بیشعور خودش رو به قعر جهنم فرستاد ؟
کی بود که نینجاهای قبیله عنکبوت سیاه رو دونه دونه زیر پاهاش له کرد...؟
کی بود که با شمشیر نیمساز بدن Yaibaرو رسم کرد؟
کی بود بگید؟... .... مه لقا خانم..... مه لقا خانم چیزَه؟یعنی کیه !!... ریو هایابوسا...
حالا سکیرو هم خوبه ها ولی به پای ریو نمیرسه ! یعنی اگه ارباب Kuro نبود که زنده اش کنه در همون مصاف با پروانه خانم از دور رقابت ها حذف میشد..!ته تهش هم تمام افتخارش این بود که یک پیرمرد سکته ای رو که تازه از CCU دراومده رو شکست داد و خاندان آشینا , رو در سوگ از دست دادن هد و بزرگ خویش سیاه پوش کرد....
اگه از حیث آشنایی به فنون رزم و کار با سلاح های گوناگون و همینطور مهارت های جداسازی اعضای بدن و سلاخی مقایسه انجام بدیم, اگه شما دست سکیرو ,غیر کاتانا چیزی دیدید ما هم دیدیم ...حالا اونور ریو رو نگاه کنید , Lunar Staff , Nunchaku , Vigoorian Flails , falcons talons و.......اووووف از کجا بگم براتون....
از فرم ایستادن و شمشیر به دست گرفتن طرف معلومه اینکاره هست . ناکس جوری Dragon Sword رو در هوا به رقص در میاره و دست پا قطع میکنه که آدم هوس میکنه گردنش رو بده زیر تیغ ببره...!!
اگه از رو خوشتیپی و ابهت به قضیه نگاه کنیم ..خداییش همه تون تصدیق میکنید که ریو سره, حتی تیپ پیکسلی NES هم از سکیرو بهتره ...آقا غریبه بینمون نیست خداییش سکیرو مثل گداها لباس نمی پوشه !! چیه اون گونی تنش کرده ...تنها مشکلم با بازی سکیرو همین ظاهرش بود..
اصلا بی خود نیست خیل عظیمی از گونه ای از پستانداران درDOA خواهان تگ تیم شدن با ریو هایابوسا هستند ..حالا اگه سکیرو اونجا بود شاید شاید zack ! باهاش تگ میشد...شاید!
آقا اگه از روی روحیات و ثبات شخصیتی بسنجیم , من فقط میتونم اینو بگم که کاراکتر به نجابت و شرافت و ماخوذ به حیایی و آقایی ریو تو ویدئو گیم ندیدم...دلیل دارم بله...ته نینجا گایدن 2 کسی یادشه ؟یادشه Irene رو با چه وضعی آوردن برای قربانی کردن؟ آیا تایید میکنید که مساحت لباسش با محیط یک دستمال کاغذی برابری میکرد؟آیا تصدیق میکنید که اگر دانته یا لینک یا حتی شاهزاده پارسی اونجا حضور داشت در برابر این حجم از زیبایی , پایبندی به اصول اخلاقی رو کنار میگذاشت؟( کریتوس رو نگفتم چون تو بی بند وباریش شکی نیست !!)
بابا اگه یوزارسیف هم نعوذبالله اونجا بود بالاخره یک سوتی ای می داد!!!
ولی کی بود که حتی روش نشد سرش رو بالا بگیره؟ ... ... مه لقا خانم!!...مه لقا خانم کیه دیگه مسخره اش رو دراوردید....ریو هایابوسا...
طفلک بعد از کلی سرخ و سفید شدن حتی شرم داشت دستش رو بگیره بگه آبجی دنبالم بیا...!!
حالا سکیرو رو نمیدونم یعنی نشد که با این جنبه از شخصیتش آشنا بشم باید چند نسخه دیگه بیاد و در محیط قرار بگیره تا درجه ایمانش محک بخوره, انشاالله که این جوان هم سربلند بشه..!
فقط تو یک مورد هست که سکیرو بهتر عمل میکنه و سرتره, اونم درجه ایثارگریش هست..!!که اونم مدیون گنچیرو خدابیامرز هست...!
حالا باید دید مسئولین X Vs Y و بویژه شخص شخیص تونی آلمیدا که در راس امور قرار دارند و بر اریکه قدرت تکیه زدند, سهمیه ای براش در نظر میگیرند یا نه؟ آیا این سهمیه ایثارگری به گونه ای هست که مانند سکوی پرتاب سکیرو, رو مستقیم به فینال برسونه...؟
تو پرانتز هم بگم به نظر خودم مقایسه یخورده ناجوانمردانه هست , ریو تو 10 -15 تا بازی حضور مستقیم و غیر مستقیم و افتخاری داره و بهتر بود رقیبی مثل جو موساشی براش می تراشیدید ...
سکیرو هم بهتر بود با آماتراسو مقایسه میشد...فقط قبلش آماتراسو رو از جایی هل میدادید پایین دستش بشکنه ...!!
پ.ن:
@Safety & Peace بزرگوار , لطفا من رو عفو بفرمایید سرورم , سعی ام بر این بود که چیزایی رو اسپویل کنم که یا خیلی وقته ازش گذشته یا همه میدونند, ببخشید اگه چیزی از دستم دررفت اگه متن مقایر با قوانین تاپیک هست ویا حتی نظر شخصی شما که برای من مثل حجته ! من مشکلی با حذف شدن پست وحتی گزارش به مقامات بالا ندارم...آدم خوبه اگه بن میشه هم بدست شما بن بشه..!