خیلی دوست دارم ببینم چه بازی میتونه تو OST با بازی که عکس پروفایلمه رقابت کنه.
قشنگ همه ترکاش شاهکارن.
لطفا سریع تر poll سیمفنی اف د نایت رو بسازید.
با تشکر.
برای اینکه اسپم نباشه اینم تقدیم به شما:
برای من رای دادن توی این مورد واقعاً سخته. ترک Old Snake که نابود میکنه آدم رو و از اونور Dragonborn یکی از خفنترین چیزهایی هست که میشه بین موسیقیهای متن ویدیو گیم شنید.
فقط اون اسمایل کافی نبوداقا من کلا رابطه خوبی با نسخه ۴ ندارمالبته میدونم ربطی به بازی نداره نظرسنجی ولی خب بازم حس خوبی نمیداد رای بدم به ترک
هر چند ترک واقعا خوش ساختیه
![]()
اقا من کلا رابطه خوبی با نسخه ۴ ندارمچقدر رای ها نزدیکه چه عجیب ، The old Snake theme هر جوری بهش نگاه میکنم بیشتر جذبم میکنه مخصوصا نصفه اول آهنگ که غم میباره ازش ، به خاطر تاپیک که دوباره گوشیدم موهای تنم سیخ گشته و یاد اینکه عجب گیمی بود مخصوصا واسه کسایی که قبلش آشنا بودن به سری
Outer Heaven@ مهدی تو دیگه چرا؟! از تو بعید بود![]()
خداییش تو دور قبلی رعایت کردن این مورد رووگرنه طرفدارای هورایزن چند برابر هستن.دوستان بازم تاکید میشه که موسیقی بازی ها داره مقایسه میشه. باز نریزید به خاطر خود بازی ها رای بدید ها![]()
تا این جا گرم شه برگردیم سراغ نظرسنجی IGN که داغ شده حسابی
View attachment 133740
حالا جدا از برتریت لینک به این شکل خفن جلو سه تا آیکون گنده دیگه، این که سونیک بیشتر از کرش رای آورده یه لذت جانبی دیگه ای داره
View attachment 133741
برتریت آقامون کریتوس هیچی، دوم بودن لوییجی به طرز Ironic ـی خوبه... همیشه دوم، حتی وقتی زیر سایه داداشش نیست
View attachment 133742
فکر کن این جا مثلا ماریو رو بندازیم جلوی گرالت
View attachment 133743
با این که من خودم به اسنیک رای دادم ولی حق کربی این نبودحق نیتن هم اون نبود...
چیف و ماریو رسیدن فینال.هاع
تو یوتیوب که نتیجه اش فرق داشت "یخورده"
کامنت های سالتی ملت زیر مخصوصا اولیش به شدت لذت بخش بود
View attachment 134893
View attachment 134894