X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
شیاطینی که به ریو رای دادین - از جمله اون احسان که چهره پلیدش رو با بازگشت خیانت آمیزش رو کرد و سعید که جمله های زهرآگینش رو همچون تیر به قلب مرددین پرتاب کرده - آگاه باشید و بدونین که گیف های زیر برای شما تدارک دیده شده:

View attachment D2da2coXgAAZPRm.mp4
View attachment D2xyai4U4AMOdsP.mp4
View attachment D3e7pqEXkAISfqY.mp4
View attachment D3P7mTQXoAE4dD7.mp4
View attachment D4e9S7FXoAAtNGL.mp4
View attachment D4NHVQ1XsAALNJW.mp4
View attachment D6aNkYZW0AIXUOA.mp4

آخرین ویرایش:
شیاطینی که به ریو رای دادین - از جمله اون احسان که چهره پلیدش رو با بازگشت خیانت آمیزش رو کرد و سعید که جمله های زهرآگینش رو همچون تیر به قلب مرددین پرتاب کرده - آگاه باشید و بدونین که گیف های زیر برای شما تدارک دیده شده:

View attachment 138661
View attachment 138662
View attachment 138663
View attachment 138664
View attachment 138665
View attachment 138666
View attachment 138667
نمیدونستم طرفدارای گرگ مردنی (دو بار :دی) علاقه شدیدی به داغون کردن اینترنت و حجم ملت دارن؟ :D

• Like
Reactions: Arima Kishou
نمیدونستم طرفدارای گرگ مردنی (دو بار :D) علاقه شدیدی به داغون کردن اینترنت و حجم ملت دارن؟ :D
شیاطین و کفار کسایی هستن که سریع با این گیف ها از پا در میان. فقط اونایی که اعتقاد راسخ دارن باز زنده میشن و در نزد بودا روزی میگیرن.

راستی میدونستین که سکیرو خود Shura میشه دیگه؟;;) یا باز هم نشونه هایی برای آن هایی که نمی اندیشند، بیارم؟

من چون بسیار ادم خاطره دوستی هستم :D و با نینجا گیدن هم رو کنسول های مختلف خاطرات زیادی دارم پس طبیعتا به ریو رای دادم :D (دلیل انتخاب جان مارستون هم همین بود :D)

ولی خب سکیرو هم در قلب ما جای دارد :D
138679

آخرین ویرایش:

View attachment 138661
View attachment 138662
View attachment 138663
View attachment 138664
View attachment 138665
View attachment 138666
View attachment 138667

میبینم که متوسل شدی به حرکات شیطانی استفاده از گیم پلی :دی حیف که نینجا گایدن زیر دست اونی که باید نیست و ایتاگاکی بیشتر از یه نسله پای بازی نبوده و خبری از NG مرحوم نبود که بشه الان با پتانسیل نکست جن چهارتا صحنه برگ ریزون گذاشت :(( (اگرچه همون دو شماره ی اول هم خدایی کلی صحنه ها به یاد موندنی داره) ولی فقط یک جمله میگم :دی زمانی که هنوز سختی به سبک میازاکی و سولزبورن مد نشده بود یه نینجا گایدن نامی بود که طرف باید نهایت هنرش رو میذاشت توی گیم پلی تا فقط بتونه مرحله ها رو تموم کنه و گرنه یه بچه خفاش درحال پرواز توی غار هم میتونست منجر به نمایش صفحه ی شما پر پر شدید میشد :دی
خلاصه که استاندارد بودیم زمانی که سختی استاندارد تعریف نشده بود :دی

138703

قطعا ریو. خیلی بد اسه کلا ریو.
و خب لطفا دیگه کامبت نینجا گایدنو نیارین پایین که.
از سکیرو بیشتر نباشه(که هست) کمتر نیست.
ویدیو اسلو موشنم نمیخواد8->

پیشگیری از سو تفاهم: کامبت سکیرو هم از نظر بنده 10/10 عه

• Like
Reactions: Z-fan
شیاطین و کفار کسایی هستن که سریع با این گیف ها از پا در میان. فقط اونایی که اعتقاد راسخ دارن باز زنده میشن و در نزد بودا روزی میگیرن.

راستی میدونستین که سکیرو خود Shura میشه دیگه؟;;) یا باز هم نشونه هایی برای آن هایی که نمی اندیشند، بیارم؟
یه پیشنهاد :D:
امضای من هم گزینه خوبی برا یکی از راند های آینده میتونه باشه ها...
رپچر vs کلمبیا

یه پیشنهاد :D:
امضای من هم گزینه خوبی برا یکی از راند های آینده میتونه باشه ها...
رپچر vs کلمبیا
چطوری روت میشه همچین درخواستی کنی وقتی رای سیاهت رو به صندوق ریو انداختی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or