X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
به سری مسابقات Best of The Best خوش اومدید:D

در این مسابقات قصد داریم عناوین انحصاری 3 پلتفرم اصلی رو به صورت جداگونه جلوی هم قرار بدیم و بهترین رو از نظر کاربران بازیسنتر انتخاب کنیم.

چون لیست عناوین انحصاری هر پلتفرم سر به فلک میذاره، چندتا نکته اساسی رو برای انتخاب عناوین مد نظر قرار دادیم:
  1. عناوین انتخاب شده تنها از 3 یا 4 نسل از خانواده هر پلتفرم انتخاب شدن و شامل تمام نسل ها نمیشن.
  2. سعی شده عناوین معروف هر پلتفرم انتخاب بشن. طبیعیه که به دلیل محدودیت در تعداد شرکت کننده ها، عناوین کمتر شناخته شده و کمتر معروف، انتخاب نشده باشن.
  3. تصمیم بر این گرفته شد که به جای انتخاب هر فرنچایز به صورت کلی، عناوین به صورت جداگونه حضور داشته باشن.
  4. عناوین انتخاب شده، عناوینی هستن که تا این لحظه عرضه شدن. عناوینی که به زودی عرضه میشن یا تاریخ عرضه دارن، در این لیست نیستن.
  5. عناوین انحصاری که برای پلتفرم های دیگه عرضه شدن، از لیست حذف شدن.
  6. عناوین انحصاری تنها در صورتی که نسخه PC داشته باشن و این نسخه هم توسط سازنده کنسول منتشر شده باشه، در لیست حضور دارن.

! برای مقدمات این مسابقه زحمت زیادی کشیده شده و افراد زیادی کمک دادن. لذا قوانین تاپیک همچنان پابرجاست و نظارت مستقیم مدیران و ناظم‌ها روی مسابقه هست. در صورت دیدن کوچک‌ترین تخلف، با جدیت برخورد میشه.

تشکر از دوستان عزیز @Timeless One ، @Boss و @Z-fan بابت محیا کردن مقدمات مسابقه. تشکر ویژه از @Kaine بابت کارهای گرافیکی فوق العاده و زحمتی بسیاری که برای این طراحی ها کشیده.

"let the battle commence"

234234.gif

Bes of PS Logo.png

سری اول مسابقات مربوط به پلتفرم Playstation هست. 80 عنوان از 4 نسل PS انتخاب شدن و در قالب 16 گروه 5تایی به مصاف همدیگه میرن. شروع مسابقه از امشب هست و هر نظر سنجی به مدت 2 روز به طول می‌انجامه.​

آخرین ویرایش:
View attachment 141145

سری اول مسابقات مربوط به پلتفرم Playstation هست. 80 عنوان از 4 نسل PS انتخاب شدن و در قالب 16 گروه 5تایی به مصاف همدیگه میرن. شروع مسابقه از امشب هست و هر نظر سنجی به مدت 4 روز به طول می‌انجامه.​
141146

به سری مسابقات Best of The Best خوش اومدید:D

در این مسابقات قصد داریم عناوین انحصاری 3 پلتفرم اصلی رو به صورت جداگونه جلوی هم قرار بدیم و بهترین رو از نظر کاربران بازیسنتر انتخاب کنیم.

چون لیست عناوین انحصاری هر پلتفرم سر به فلک میذاره، چندتا نکته اساسی رو برای انتخاب عناوین مد نظر قرار دادیم:
  1. عناوین انتخاب شده تنها از 3 یا 4 نسل از خانواده هر پلتفرم انتخاب شدن و شامل تمام نسل ها نمیشن.
  2. سعی شده عناوین معروف هر پلتفرم انتخاب بشن. طبیعیه که به دلیل محدودیت در تعداد شرکت کننده ها، عناوین کمتر شناخته شده و کمتر معروف، انتخاب نشده باشن.
  3. تصمیم بر این گرفته شد که به جای انتخاب هر فرنچایز به صورت کلی، عناوین به صورت جداگونه حضور داشته باشن.
  4. عناوین انتخاب شده، عناوینی هستن که تا این لحظه عرضه شدن. عناوینی که به زودی عرضه میشن یا تاریخ عرضه دارن، در این لیست نیستن.
  5. عناوین انحصاری که برای پلتفرم های دیگه عرضه شدن، از لیست حذف شدن.
  6. عناوین انحصاری تنها در صورتی که نسخه PC داشته باشن و این نسخه هم توسط سازنده کنسول منتشر شده باشه، در لیست حضور دارن.
! برای مقدمات این مسابقه زحمت زیادی کشیده شده و افراد زیادی کمک دادن. لذا قوانین تاپیک همچنان پابرجاست و نظارت مستقیم مدیران و ناظم‌ها روی مسابقه هست. در صورت دیدن کوچک‌ترین تخلف، با جدیت برخورد میشه.

تشکر از دوستان عزیز @Timeless One ، @Boss و @Z-fan بابت محیا کردن مقدمات مسابقه. تشکر ویژه از @Kaine بابت کارهای گرافیکی فوق العاده و زحمتی بسیاری که برای این طراحی ها کشیده.

"let the battle commence"

View attachment 141006
به به عجب ایده نابی...>:)
خسته نباشید باید به دوستانی که زحمت کشیدن گفت.

View attachment 141145

سری اول مسابقات مربوط به پلتفرم Playstation هست. 80 عنوان از 4 نسل PS انتخاب شدن و در قالب 16 گروه 5تایی به مصاف همدیگه میرن. شروع مسابقه از امشب هست و هر نظر سنجی به مدت 4 روز به طول می‌انجامه.​
از همین الان میبینم تلو 2 اوله :D
علی جون میشه راندی بذاری یه راند از ps یه راند از xb یه راند از....

• Like
Reactions: Z-fan
والا مصطفی الان در حال حاضر فقط مقدمات بازی های PS محیا شدن. برای نینتندو هم تقریبا لیست حاضر شده اما نهایی نشده. برای اکس باکس هم که فعلا کار انجام نشده. همین 80 تا شاید 10 بار غربال شدن تا تونستیم در بیاریم اسم ها رو. یکی دوتا سری هم کلا جا انداختیم و دست بر قضا هیچکدوممون هم نفهمیدیم اصن:))

آخرین ویرایش:
والا مصطفی الان در حال حاضر فقط مقدمات بازی های PS محیا شدن. برای نینتندو هم تقریبا لیست حاضر شده اما نهایی شده. برای اکس باکس هم که فعلا کار انجام نشده. همین 80 تا شاید 10 بار غربال شدن تا تونستیم در بیاریم اسم ها رو. یکی دوتا سری هم کلا جا انداختیم و دست بر قضا هیچکدوممون هم نفهمیدیم اصن:))
بنظرمن اگه شده حتی نظرسنجی رو به تاخیر بندازی این نظرسنجی رو راند بندی کن همونجور که من گفتم چرا؟ چون با توجه به 75%کاربرای این نسل ps باز هستن اگه نظرسنجی های سونی رو اول بذاری بعد یه مدت که نظرسنجی به اتمام رسید سونی بازها تاپیک رو ترک می‌کنند و برای ایکس باکس و نینتندو تاپیکت خلوت میشه بنظرم همون راندی بذار راند اول مثلا 6 تا از نینتندو راند دوم 6تا مایکرو راند سوم 6 تا سونی، این نظر منه

فکر کنم تلو 2 نیست تو لیست این نظرسنجی چون هنوز نیومده
and that makes it a lot more fun >:)>:)

بنظرمن اگه شده حتی نظرسنجی رو به تاخیر بندازی این نظرسنجی رو راند بندی کن همونجور که من گفتم چرا؟ چون با توجه به 75%کاربرای این نسل ps باز هستن اگه نظرسنجی های سونی رو اول بذاری بعد یه مدت که نظرسنجی به اتمام رسید سونی بازها تاپیک رو ترک می‌کنند و برای ایکس باکس و نینتندو تاپیکت خلوت میشه بنظرم همون راندی بذار راند اول مثلا 6 تا از نینتندو راند دوم 6تا مایکرو راند سوم 6 تا سونی، این نظر منه

منم فکر کردم قراره این جوری باشه... تنوعش هم بیشتر میشه از اون طرف :دی

آقا اولا دمتون گرم :دی
دوما من یک ایده ای داشتم، که سر هر راند عنوان تاپیک عوض شه. که توی قسمت جدید ترین پست ها بشه فهمید نظر سنجی عوض شده. (مثل تاپیک صندلی داغ)
اینجوری هر از گاهی مجبوریم چک کنیم تا ببینیم کی عوض شده :دی

والا دوستان خیلی خوب میشد اگر اونطوری برگزار میکردیم ولی واقعا طول میکشه و مقدماتش واقعا وقت گیره و به همین سادگیا هم نیست. همین پلی استیشین رو داریم از دو نظر سنجی قبل مقدماتش رو میچینیم و تازه دیشب تموم شد:D
آقا اولا دمتون گرم :D
دوما من یک ایده ای داشتم، که سر هر راند عنوان تاپیک عوض شه. که توی قسمت جدید ترین پست ها بشه فهمید نظر سنجی عوض شده. (مثل تاپیک صندلی داغ)
اینجوری هر از گاهی مجبوریم چک کنیم تا ببینیم کی عوض شده :D
پیشنهاد بسیار تا بسیار خوبیه:D حتما همین کارو میکنیم:D

آخرین ویرایش:
من زیاد نتونستم با infamous ها ارتباط برقرار کنم. البته باز سکند سان بهتر از قبلی هاست به نظرم.
و مرسی که jak and daxter the precursor legacy رو مقابل jak 2 قرار ندادین :D اسلای کوپر ها هم همشون رو دوست دارم و حتی شاید یه جاهایی بیشتر از جک ها حس و حال کرش های PS1 رو برام زنده کردند. اسلای ها ساندترک خفنی هم دارند.
سخت شد اما در مجموع جک رو برنده میدونم :D
Rain هم والا خیلی دوست دارم اما به نظرم در قد و قواره بقیه نیست.

برخلاف ظاهر شاد و شنگولش جک 2 بازی بسیار سختیه. باز با کنترلر و کنسول خونگی و روی TV خیلی خوبه (حالا PS2 PS3 یا PS4)
اما رو ویتا :D اگه میخواید انگشت درد بگیرید سعی کنید جک 2 رو ویتا 100% کنید :D
100% هیچ.. یه بار تمومش کنید :D

از سخت های ویتا گفتم حیف که نگم نینجا گیدن سیگما ها هم رو ویتا حریف می طلبند!

والا دوستان خیلی خوب میشد اگر اونطوری برگزار میکردیم ولی واقعا طول میکشه و مقدماتش واقعا وقت گیره و به همین سادگیا هم نیست. همین پلی استیشین رو داریم از دو نظر سنجی قبل مقدماتش رو میچینیم و تازه دیشب تموم شد:D

پیشنهاد بسیار تا بسیار خوبیه:D حتما همین کارو میکنیم:D
شاید کل لیست مایکرو و نینتندو آماده نباشه ولی بنظرم همین چندتا آماده شده رو فعلا بذار و نظر سنجی رو چنج بده تا جذابیت در روزهای آخر حفظ بشه :D

هیچکدوم رو بازی نکردم ولی خب از همون قدیم همیشه تریلرهای بازی رو توی Game One میدیدم و دوست داشتم Jak بازی کنم و به خاطر همین بهش رای میدم:D
منم شرایطم شبیه خودته و بچه بودم این تریلر های جک رو از ماهواره های بیگانه میدیدم ذوق میکردم و بهش رای میدم:دی البته من از شبکه Game Network میدیدم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or