X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
بدو تا تاپیک PS vs XB بسته است و تنور گرمه... تند تند نظرسنجی ها رو بزن رای جمع کنیم :D

===

الان فقط دوتای اول میان بالا یا نه فقط برنده میاد بالا؟
(در هر صورت اسلای اون پایین میمونه نامردا :(()
اتفاقا میخوام نظر سنجیا رو 3 روزه بذارم. احساس میکنم 4 روز زیاده. مسابقه تاپیک قبلی هم فکر کنم 3 روزه بودن:D
فقط برنده:D
واقعا چطوری من این تاپیک رو ندیده بودم و نظرسنجی Aloy هم از دستم پرید :D
آخر هم از امضای @Safety & Peace به اینجا رسیدم
تاپیک باحالیه با تشکر
به به:D بسیار خوش برگشتی به وطن:D جات خالی بود:D
لعنت به خیانتی که تمام وجودت رو گرفته ! همش نگاه گرافیکی ، همش رزولوشن پرستی ، همش پیکسل شماری
ببین با توبال من چیکار کردی :((
حقته. اون موقع که همش نگاه نینجایی، همش قطع عضو، همش وحشی گری داشتی، باید به اینجا فکر میکردی.
حالا مثل من یه هاراکیری کن و بیا جهنم منتظرتم:D
یه سوال الان بازی های مثل tobel no1 هست.. فاینال 9 و 10 و 12 هم داریم؟
اونا مولتی پلتفرم شدن و از لیست خط خوردن:D

اتفاقا میخوام نظر سنجیا رو 3 روزه بذارم. احساس میکنم 4 روز زیاده. مسابقه تاپیک قبلی هم فکر کنم 3 روزه بودن:D

حقته. اون موقع که همش نگاه نینجایی، همش قطع عضو، همش وحشی گری داشتی، باید به اینجا فکر میکردی.

میوردید دعوا و گیس و گیس کشی کامیونیتی عجیب غریب فاینال فانتزی خیلی حال میداد :lol:

• Smile
Reactions: dizzy
من infamous رو دوبار تا آخر رفتم و حتی تو برنامه ام دارم که برای بار سوم بازیش کنم،بقیه عناوین رو بازی نکردم.پس قطعا infamous انتخاب من خواهد بود. :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vaan 2

علی بنظرمن دو روزه بذار چه خبره 3 روز :D

میوردید دعوا و گیس و گیس کشی کامیونیتی عجیب غریب فاینال فانتزی خیلی حال میداد
اتفاقا ایده خوبی دادی. یادم باشه بعدا همه فاینال ها رو بندازم به جون هم و خودم بشینم عقب تخمه بشکنم که چجوری قتل عام انجام میشه:D
علی بنظرمن دو روزه بذار چه خبره 3 روز :D
اگر یه خرده شلوغ تر بشه تاپیک، 2 روز خیلی کم میشه مصطفی:D یه سری از بچه ها یا یادشون میره اینجا رو چک کنن و یا گاه و بیگاه نت میان و سر میزنن:D

• Like
  • Smile
Reactions: vaan 2 and Z-fan

هشتگ انتقام سخت ، منتظر باش که توی کارای گرافیکی عزیزانِ دلت بدترین حرکات رو روشون پیاده کنم >:)

142073

@FUTURE

بیا که توی اسم 2تا بازی رویت شدی:D
===
رای من Syphon Filter 3:D کسی هست واقعا بهش رای نده؟:D یادمه بازی رو از ارگ بم خریدم:D:D:D جزء بهترین بازی های PS1 بود. هم سخت بود و هم به شدت جذاب. یادم نمیره مرحله اول توی هتل باید ساختمون اونطرفی رو میزدیم. ما هم که عقده ای، این شوکر رو از فاصله 500 متری میزدیم بهشون و تا کبابشون نمیشدن، ولشون نمیکردیم:)) مرحله جنگل رو هم میترسیدم ازش چون کلا اون زمان Depth of Field تعطیل بود و از یه جایی به بعد صفحه سیاه بود و همیشه ترس این داشتم که توی تاریکی چیه:)) امیدوارم شماره جدیدی ازش ساخته بشه. فعلا که بازی توی لیست اولویت های Team LSD هست و امیدواریم این عزیزان بتونن کاری کنن:D

پ.ن: هیچوقت بازی رو تموم نکردم:|

عجب انتخاب های سختی بود :D به Syphon Filter 3 رای دادم , اون تیکه اولش که تو هتل بود و از پنجره با اسنایپ میزدی هیچوقت یادم نمیره :( پسرخالم اینقدر گیج بود میگفت دو روزه دارم میرم تا کشف کردم کدوم در رو باید باز کنم تو دلم گفتم رگ به رگ نشی یوقت بعد دو روز چه کشف بزرگی !!
@Akiba بیا اینجا که رچت یدونه رای بیشتر بیاره :D

عجب انتخاب های سختی بود :D به Syphon Filter 3 رای دادم , اون تیکه اولش که تو هتل بود و از پنجره با اسنایپ میزدی هیچوقت یادم نمیره :( پسرخالم اینقدر گیج بود میگفت دو روزه دارم میرم تا کشف کردم کدوم در رو باید باز کنم تو دلم گفتم رگ به رگ نشی یوقت بعد دو روز چه کشف بزرگی !!
@Akiba بیا اینجا که رچت یدونه رای بیشتر بیاره :D
دور قبلی Rain تو نظرسنجی بوده و کسی من رو صدا نزده؟؟؟؟؟؟ :|
به هر حال این رو ببینید حداقل...باشد که رستگار شوید!(گرچه با اون تعداد رای کسی رستگار نمیشه دیگه:| ) :

اگر فقط خود آهنگ رو میخواید دریابید از 4:40 (جا داره بگم که Rain بهترین بازی دیجیتالیه PS3هه به نظرم..بلی از Journey هم بهتر:p )

---

خوب اینجا هم رایم مشخصه ! R&C aCiT ! :D
این بازی خداست!!! داستان،سلاح ها،پازل ها،سفینه سواری،گرافیک،آپگرید و کلا همه چی!!!! یه بازیه همه چی تموم:D و نمیفهمم چرا دیگه هیچوقت رچتی تو این ابعاد ندیدیم:(

SF3 هم خیلی بازی کردم...ولی بیشتر vs ...
شاید مثلا دو سال فقط و فقط vs میزدم، تا اینکه بالاخره یه روز کنجکاو شدم بشینم پای بخش داستانیش بالاخره:)) در کل خوب بود، حال داد...ختطره زیادی ازش دارم...ولی aCiT یه چی دیگه ست:D

---
دورهای بعدی اگر Puppeteer بود صدام بزنید:-"
گرچه کلا تقاضا دارم هر دور صدام بزنید، به خدا حافظه ندارم یادم میره:))

من به Syphon Filter 3 رای میدم.
این سری رو درست و حسابی بازی نکردم و نمیدونم کدوم نسخه بهترینه ولی با ارادتی که به ایشون دارم و از بچگی میدونستم چقدر از این سری خوشم میاد، خیلی دوست دارم یک ریبوتی ریمیکی چیزی ازش بزنن، اونم برای منی که مخفی کاری جزو ژانر های مورد علاقه اش محسوب میشه:(

بجز اون Infamous 1 با اون اتمسفر و شخصیت و قدرت خفن کول انتخاب دومه:دی

@FUTURE

بیا که توی اسم 2تا بازی رویت شدی:D
===
رای من Syphon Filter 3:D کسی هست واقعا بهش رای نده؟:D یادمه بازی رو از ارگ بم خریدم:D:D:D جزء بهترین بازی های PS1 بود. هم سخت بود و هم به شدت جذاب. یادم نمیره مرحله اول توی هتل باید ساختمون اونطرفی رو میزدیم. ما هم که عقده ای، این شوکر رو از فاصله 500 متری میزدیم بهشون و تا کبابشون نمیشدن، ولشون نمیکردیم:)) مرحله جنگل رو هم میترسیدم ازش چون کلا اون زمان Depth of Field تعطیل بود و از یه جایی به بعد صفحه سیاه بود و همیشه ترس این داشتم که توی تاریکی چیه:)) امیدوارم شماره جدیدی ازش ساخته بشه. فعلا که بازی توی لیست اولویت های Team LSD هست و امیدواریم این عزیزان بتونن کاری کنن:D

پ.ن: هیچوقت بازی رو تموم نکردم:|
چرا ارگ بم چرا ارگ خودمون نه؟ :D

• Like
Reactions: Safety & Peace
دور قبلی Rain تو نظرسنجی بوده و کسی من رو صدا نزده؟؟؟؟؟؟ :|
به هر حال این رو ببینید حداقل...باشد که رستگار شوید!(گرچه با اون تعداد رای کسی رستگار نمیشه دیگه:| ) :

اگر فقط خود آهنگ رو میخواید دریابید از 4:40 (جا داره بگم که Rain بهترین بازی دیجیتالیه PS3هه به نظرم..بلی از Journey هم بهتر:p )

---

خوب اینجا هم رایم مشخصه ! R&C aCiT ! :D
این بازی خداست!!! داستان،سلاح ها،پازل ها،سفینه سواری،گرافیک،آپگرید و کلا همه چی!!!! یه بازیه همه چی تموم:D و نمیفهمم چرا دیگه هیچوقت رچتی تو این ابعاد ندیدیم:(

SF3 هم خیلی بازی کردم...ولی بیشتر vs ...
شاید مثلا دو سال فقط و فقط vs میزدم، تا اینکه بالاخره یه روز کنجکاو شدم بشینم پای بخش داستانیش بالاخره:)) در کل خوب بود، حال داد...ختطره زیادی ازش دارم...ولی aCiT یه چی دیگه ست:D

---
دورهای بعدی اگر Puppeteer بود صدام بزنید:-"
گرچه کلا تقاضا دارم هر دور صدام بزنید، به خدا حافظه ندارم یادم میره:))
اتفاقا میدونستم Rain هست و چقدر دوستش داری، میخواستم بهت بگم ها... جدا یادم رفت:دی:))
---
اون بازی مظلوم، Puppeteer اصلا توی نظرسنجی گذاشتن؟ نباشه برگزار کنندگان باید جوابگو باشن:دی:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or