X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
من یه دیسک 4 لبه (یاد این چند لبه ها به خیر :D) داشتم که twisted metal 2-3-4 و vigilante 8 توش بود :D همشونو یادمه 2 نفره با دوست و فامیل بازی میکردیم اما هیچی twisted metal 2 نمیشد این رو سینگل هم زیاد بازی میکردم :D یعنی تمام سوراخ سنبه های مپ ها و قابلیت ماشین هارو حفظ بودم انقدر بازی میکردم :D مراحل خفنش رو پشت بوم های منهتن و پاریس و امازون بود که خیلی دوست داشتم :D لوس انجلس هم یادمه از همه اسون تر بود :D الان که بهش فکر میکنم ساندترک منو هم داره تو ذهنم پلی میشه : )))) یاد اون ماشین فورمول وان و راننده خوش تیپش هم به خیر :p:x

خلاصه که.. Twisted metal 2 مارو که هیچ حساب کردین :D پس به چهارمش رای دادم :D

من اگر همین جوری در حالت سنگینی بعد از افطار و منگی و کرخی که خون به مغز نمی‌سره بخوام فکر کنم، بازم لذت ماشین جنگی بازی کردن 20 سال قبل یادم نمیره.
نمی‌تونم ادعا کنم لول دیزاین خفنی داشته یا خیلی فان بوده اما خاطره‌سازترین بازی PS1 برای من همین بوده.

یه انتظار احمقانه‌ای داشتم که بعد از بسته شدن تاپیک سرطانی VS‌یه درصد خیلی خیلی کمی از انرژی اونجا به این سمت بیاد. گویا دوستان بیشتر با SSD پلی‌استیشن حال می‌کنن تا بازی‌هاش.
لابد توی دور Xbox هم برنامه‌های اسپنسر رای میاره:دی

یه انتظار احمقانه‌ای داشتم که بعد از بسته شدن تاپیک سرطانی VS‌یه درصد خیلی خیلی کمی از انرژی اونجا به این سمت بیاد. گویا دوستان بیشتر با SSD پلی‌استیشن حال می‌کنن تا بازی‌هاش.
لابد توی دور Xbox هم برنامه‌های اسپنسر رای میاره:D
میدونی اگه چینش بازی ها دو جبهه ای بود(xbox و ps ) نه اون انرژی ای که تو میگی بلکه صدبرابر بیشتر هجوم میاورد اینجا :D

میدونی اگه چینش بازی ها دو جبهه ای بود(xbox و ps ) نه اون انرژی ای که تو میگی بلکه صدبرابر بیشتر هجوم میاورد اینجا :D
لول، دوجبهه ای بود که با اختلاف یه گروه اول بودن، نسل هفت میشد یه کارایی کرد ولی این نسل نه، تنها کاری برای جذابی مسابقات میشد این بود یه بار از بازی‌های xb نظرسنجی بذاره راند بعد از بازی‌های نینینتندو ران بعد هم سونی، متاسفانه مورد تصویب هیئت مدیره حاصل نشد

قبل از تموم شدن دور اول اینجا هم قفل میشد میرفت !

لول، دوجبهه ای بود که با اختلاف یه گروه اول بودن، نسل هفت میشد یه کارایی کرد ولی این نسل نه، تنها کاری برای جذابی مسابقات میشد این بود یه بار از بازی‌های xb نظرسنجی بذاره راند بعد از بازی‌های نینینتندو ران بعد هم سونی، متاسفانه مورد تصویب هیئت مدیره حاصل نشد

من از الان جارو خاک انداز رو واسه رقابت های بازی های نینینیینیننتندو آماده کردم... :D فکر کن نظرسنجی بیاد یه گزینه اش Sin & Punishment باشه، اون یکیش F-Zero ZX سه تای دیگه هم به همین نحو... بعد علی هم از همین الان داره جاخالی میده :-" اگه احسان کارهای گرافیکی پست اولشو نندازه گردنم، باید یه تنه یه همچین Shitshow ـی رو بچرخونم :D
خوشبختانه همه بازی ها قرار نیست این بلا سرشون بیاد... باشد که حداقل تو دو تا لیگ بعد بتونیم به همین میزان اندک هم گرد و خاک به پا کنیم :D
====
کاهش آراء 4 Twisted Metal مشکوکه
احتمالا نسخه 2 اش هم انداختید به جون The Last of Us؟ نه؟:-?:-?

من اشتباه منظورم رو رسوندم بیشتر Ip ها رو مد نظرم بود فارغ از اینکه چه نسلی باشه.
قبل از تموم شدن دور اول اینجا هم قفل میشد میرفت !
دوستان دست اندرکار یکم سعه ی صدر نشون بدن میتونه بحث های جذابی شکل بگیره :D

دیگه کاری نمیشه کرد. شروع نسله و دو طرف فعلا تا 1 سال درگیرن:D نمیشد عقب بندازیم. بچه های دیگه هم تاپیک رو Subscribe (:D) کنن همه چی حل میشه. خیلیا هنوز اینجا پست نزدن و رای هم ندادن.

ولی نگران نباشین. از گروه بعد کتک کاری اصلی شروع میشه:D جوری که لعنت بفرستین به این نحوه رندوم سازی شدن گروه ها:D قشنگ غزل خداحافظی یکی دوتا عنوان گنده خونده میشه:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or