عجب گروهی سخته، انتخاب خیلی سخته.... با اینکه دوتا از بازی هایی که عاشقشون هستم (GOW3,GR2) هستن
رای بنده: بانو کت و رفقا
قشنگ جزو اندریت ترین بازی های نسله
خیلی بهش کم لطفی شد
حیف GOW2018 اومد و برام توی سری بهترین بود... با اینحال توی باس ها که شاهکار هستن و بقیه چیزا GOW3 یکی از حماسه ترین و بی نظیر ترین بازی های تاریخه!
میدونمم اینجا بیشترین رای رو میاره ولی خب ما به سمت مظلومان میریم
they can drink
they can run
they can jump
they can brutally kill creatures and men
they can sneak past enemies
but none of them can overcome the gravity
باورم نمیشه به GoW III رای ندادم! پپسی من رو دیدم و اول یاد اون ویدئوی ابتدایی بازی افتادم که یه بنده خدایی گرمش بود و در یچخال رو باز میکرد و از لا به لای بخار غلیظی که در حال محو شدن بود، یه پپسی برمیداشت و کوفت میکرد. هنوز تو عمرم تبلیغ به این وسوسه انگیزی ندیدم!
بعدشم یاد اون روز افتادم که داداشم تازه به دنیا اومده بود و خوشحال بودم. چون تمرکز بقیه به کارای بیمارستان و بچهی تازه به دنیا اومده بود و من بیشتر و راحتتر میتونستم از تلویزیون استفاده کنم. یادمه اون شب پپسی من بازی کردم و شام هم سیب زمینی و تخم مرغ خوردم. سیب زمینی و تخم مرغ میخوردم و چشمامو میبستم و تصور میکردم لیوان آب توی دستم یه قوطی پپسیه که از شدت سرما نمیشه بهش دست زد. اینکه با این حافظهی درب و داغون یادم مونده تو 6 سالگی شام چی خوردم هم برام جالبه.
گرچه فاز ریترو گیم دارم همیشه و عناوین پپسی من و سایفون 1 پر از خاطرست برام..❤ اصولا احترام PS1 و SEGA MEGA DRIVE رو همیشه دارم جلو بقیه.. ولی گاد 3 واقعا کم لطفیو نامردیه رای ندم بهش..خیلی بازیه خوبی بود..وهست.