X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
نه بابا کجا 2تا میره. یکی میره از هر گروه. تا الان 2تا گروه تموم شدن و 2تایی که گفتم، رفتن بالا:D
دور اولو که کلا نبودم، ولی دور دوم رای ام سایفون بود:(
علی رای ها چی شد؟
چندتا کم اورد؟؟؟؟؟!!!:bored:
من میدونم تو میتونی به گزینه صحیح رای بدی

View attachment 142505
مازی با سایفون چه کررررردین دور قبل!:/
نفرین آمون برشما:(

بزار یه چیزی بهتون بگم بفهمید چرا عمرتون به تباهی گذشته و در غفلت زندگی کردید و هدایت نشدید... این دموی انریل انجین 5 که اومد حسابی باحاش حال کردید و هنوزم که هنوزه دارن براش کف و خون قاطی میکنن، ما 3 سال پیش جویدیمش... حالا برید به کچل بی اعصاب رای بدید

View attachment 142495

قشنگ دمو اسکی از ملکه بزرگَوار ما بود
چقدر خوبه این! :| یعنی دقیقاً از اون حالت‌هایی داره که من عاشقشون هستم!
این چند ثانیه رسماً و شرعاً باعث شد بنده تصمیم بگیرم سراغ Gravity Rushها برم و خوشبختانه هر دو نسخه هم توی PS Now حضور دارن. :دی

چقدر خوبه این! :| یعنی دقیقاً از اون حالت‌هایی داره که من عاشقشون هستم!
این چند ثانیه رسماً و شرعاً باعث شد بنده تصمیم بگیرم سراغ Gravity Rushها برم و خوشبختانه هر دو نسخه هم توی PS Now حضور دارن. :D
یادمه یک دوستی میگفت قهرمان های ما برای نجات دنیا میجنگن...

View attachment VID_20191114_021426_225.mp4

یه فایت حماسی از بانو ببینید.... واقعا هیچ کارکتری حتی یک سر سوزن ملکه برای نجات دنیاش ازخود گذشتگی نکرد... یعنی اصلا عجیب غریب این بشر درخدمت دیگرانه

GOW3 یکی از بهترین بازی ها بوده برام و کلا از نظر من GOW3>GOW1&GOW2 ، کلکسیون باس ها ، شروع طوفانی و پایان سه گانه اصلی
از طرفی GR2 رو هم خیلی دوست دارم و هر دو نسخه رو با عشق پلات کردم‌(بعضی بازی ها بدون عشق پلات میشن :D)
GR, کت و ریون واقعا آندرریتد بودن =((
چه گیری افتادم :D
برا اینکه GR2 از پپسی من جلو بیوفته به بانو کت رای میدم ، کریتوس منو ببخشه فقط :D میدونم که اول میشه و بعدا جبران میکنم براش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or