از دو گروه اول، Infamous Second Son و Infamousاقا من درجریان مسابقه نبودم ، گروهای قبلی کی اومده بالا ؟
از دو گروه اول، Infamous Second Son و Infamousاقا من درجریان مسابقه نبودم ، گروهای قبلی کی اومده بالا ؟
به به راضیم اقااز دو گروه اول، Infamous Second Son و Infamous
نه بابا کجا 2تا میره. یکی میره از هر گروه. تا الان 2تا گروه تموم شدن و 2تایی که گفتم، رفتن بالااقا سخت شد انتخاب
اگه دوتا میره دور بعد ، ما دیگه به گاو رای ندیم؟
دور اولو که کلا نبودم، ولی دور دوم رای ام سایفون بودنه بابا کجا 2تا میره. یکی میره از هر گروه. تا الان 2تا گروه تموم شدن و 2تایی که گفتم، رفتن بالا
مازی با سایفون چه کررررردین دور قبل!:/
4تادور اولو که کلا نبودم، ولی دور دوم رای ام سایفون بود
علی رای ها چی شد؟
چندتا کم اورد؟؟؟؟؟!!!
من دور قبل نبودم...دور اولو که کلا نبودم، ولی دور دوم رای ام سایفون بود
علی رای ها چی شد؟
چندتا کم اورد؟؟؟؟؟!!!
مازی با سایفون چه کررررردین دور قبل!:/
نفرین آمون برشما
چقدر خوبه این! یعنی دقیقاً از اون حالتهایی داره که من عاشقشون هستم!بزار یه چیزی بهتون بگم بفهمید چرا عمرتون به تباهی گذشته و در غفلت زندگی کردید و هدایت نشدید... این دموی انریل انجین 5 که اومد حسابی باحاش حال کردید و هنوزم که هنوزه دارن براش کف و خون قاطی میکنن، ما 3 سال پیش جویدیمش... حالا برید به کچل بی اعصاب رای بدید
View attachment 142495
قشنگ دمو اسکی از ملکه بزرگَوار ما بود
اتفاقا پپسی رد کردم4تا
الان میتونی با رای دادن به پپسی تگری، حس گناهت رو بشوری و ببری
Niceeeeeاز دو گروه اول، Infamous Second Son و Infamous
یادمه یک دوستی میگفت قهرمان های ما برای نجات دنیا میجنگن...چقدر خوبه این! یعنی دقیقاً از اون حالتهایی داره که من عاشقشون هستم!
این چند ثانیه رسماً و شرعاً باعث شد بنده تصمیم بگیرم سراغ Gravity Rushها برم و خوشبختانه هر دو نسخه هم توی PS Now حضور دارن.