کسی یارای مقاومت با کریتوس رو نداره، تسلیم شوید
گروه L میبینمت جوری به این حرفت بخندی که واشر سر سیلندر بسوزونیکسی یارای مقاومت با کریتوس رو نداره، تسلیم شوید
GOW3 یکی از بهترین بازی ها بوده برام و کلا از نظر من GOW3>GOW1&GOW2 ، کلکسیون باس ها ، شروع طوفانی و پایان سه گانه اصلی
از طرفی GR2 رو هم خیلی دوست دارم و هر دو نسخه رو با عشق پلات کردم(بعضی بازی ها بدون عشق پلات میشن )
GR, کت و ریون واقعا آندرریتد بودن
چه گیری افتادم
برا اینکه GR2 از پپسی من جلو بیوفته به بانو کت رای میدم ، کریتوس منو ببخشه فقط میدونم که اول میشه و بعدا جبران میکنم براش
گراویتی رو باید با گروه های قبلی می انداختی.... نه با این کچل بی شاخ و دم...گروه L میبینمت جوری به این حرفت بخندی که واشر سر سیلندر بسوزونی
3 بار رندوم سازی کردیم. خودمون اصلا گروه ها رو نچیدیم. به خاطر همین کلا خنده دار شدن یه سری از گروه ها آدم نمیفهمه شوخیه یا جدیهگراویتی رو باید با گروه های قبلی می انداختی.... نه با این کچل بی شاخ و دم...
ولی پایه ام یه انچارتد 2 ای چیزی بنداز به جونش یه انتقام سخت بگیریم...
این بانو باید بیاد پیش کریتوس چند تا صحنه کوییک تایم اجرا کنه باهاشآفرین پسر خوب، یه جایزه پیش بانو داری
View attachment 142531
بانو، سیم سوت یه تکنیک فضا و زمان روی کچل خان اجرا میکنن، تا ابد التماس بانو کنن که ببخشنشون...این بانو باید بیاد پیش کریتوس چند تا صحنه کوییک تایم اجرا کنه باهاش
دارم روح های لطیف و آدم های خوش ذوق سایت رو پیدا میکنمخبر داری هرچقدر تبلیغ کنی فقط باعث میشه آبرومندانه تر به gow ببازی؟ پس خیلی تلاش نکن.
گروه L که هیچی ، همین گروه D کارشون رو میسازه دوتا هیولا آماده ی دریدن کریتوسنگروه L میبینمت جوری به این حرفت بخندی که واشر سر سیلندر بسوزونی
لول حواسم نبود کریتوس به تور اون 2تا میخورهگروه L که هیچی ، همین گروه D کارشون رو میسازه دوتا هیولا آماده ی دریدن کریتوسن