X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
GOW3 یکی از بهترین بازی ها بوده برام و کلا از نظر من GOW3>GOW1&GOW2 ، کلکسیون باس ها ، شروع طوفانی و پایان سه گانه اصلی
از طرفی GR2 رو هم خیلی دوست دارم و هر دو نسخه رو با عشق پلات کردم‌(بعضی بازی ها بدون عشق پلات میشن :D)
GR, کت و ریون واقعا آندرریتد بودن =((
چه گیری افتادم :D
برا اینکه GR2 از پپسی من جلو بیوفته به بانو کت رای میدم ، کریتوس منو ببخشه فقط :D میدونم که اول میشه و بعدا جبران میکنم براش

آفرین پسر خوب، یه جایزه پیش بانو داری
142531

گروه L میبینمت:D جوری به این حرفت بخندی که واشر سر سیلندر بسوزونی:D
گراویتی رو باید با گروه های قبلی می انداختی.... نه با این کچل بی شاخ و دم...

ولی پایه ام یه انچارتد 2 ای چیزی بنداز به جونش یه انتقام سخت بگیریم... >:):crying:

• Like
Reactions: Safety & Peace
گراویتی رو باید با گروه های قبلی می انداختی.... نه با این کچل بی شاخ و دم...

ولی پایه ام یه انچارتد 2 ای چیزی بنداز به جونش یه انتقام سخت بگیریم... >:):crying:
3 بار رندوم سازی کردیم. خودمون اصلا گروه ها رو نچیدیم. به خاطر همین کلا خنده دار شدن یه سری از گروه ها:D آدم نمیفهمه شوخیه یا جدیه:D

این بانو باید بیاد پیش کریتوس چند تا صحنه کوییک تایم اجرا کنه باهاش:))
بانو، سیم سوت یه تکنیک فضا و زمان روی کچل خان اجرا میکنن، تا ابد التماس بانو کنن که ببخشنشون...

142534

چند عکس کیوت، برای تحریک رای دهنده ها گذاشتیم;))>:)، سو تفاهم نشه، بانو، گراویتی کوئین هیولایی تشریف دارن واسه خودشون... >:)

142536

یعنی کارکتر مهمان اونجر اند گیم باید بانو می‌بود نه اون کاپیتان مارول خالی بند چندش :D

آخرین ویرایش:
دوستان خوش ذوق و عالم به هنر و زیبایی شناسی بشتابید که فقط 2 رای دیگه لازم داریم...

142565

کلا گراویتی راش هزار تا فن تو این سیاره نداره، ولی از لحاظ فن ارت غنی تر از بازی های میلیونیه، یه فن بیس شدیدا متعصب، عاشق و هنرمند...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or