X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
رای‌های Gravity Rush رو باید نگه میداشتید واسه نسخه اول چون خیلی بهتره!
ولی به هر حال رزیستنس دیگه شانسی نداشت و تلاش تصویری دوستان جواب داد و تغییر رای دادم >:)
شماره 1 ـش لعنتی فوق العاده و به شدت خلاقانه بود زمانی که اومد ! ولی از هر نظری نگاه کنی شماره ی 2 یه جهش خیلی خفنی داشت و همه جوره بهتر بود :دی خدایی خیلی در حقش نامردی شده :دی

کمپین راه انداختین با عکس های "انچنانی" رای بخرین ؟ :D
یاد یه چیزایی میفتم :D !!
عکسای آنچنانی کجا بود، ما داریم مراعات فروم رو میکنیم... عکسای آنچنانی میزاشتیم که الان کچل خانم شکست داده بودیم، نه اینکه از قوطی نوشابه هم عقب بیفتیم

مثلا اینا رو سیو کرده بودیم برای نسخه اول، ببینیم شاید قرعه بهتری داشته باشه

142720

شماره 1 ـش لعنتی فوق العاده و به شدت خلاقانه بود زمانی که اومد ! ولی از هر نظری نگاه کنی شماره ی 2 یه جهش خیلی خفنی داشت و همه جوره بهتر بود :D خدایی خیلی در حقش نامردی شده :D
توی آندرریت بودن که شکی نیست ولی انصافا تجربه‌ی نسخه اول اونم روی ویتا چیزی بود که تا اون موقع اصلا نمونه‌اش رو ندیده بودیم...نسخه اول بدون شک 10 از 10هه!
نسخه دوم یکمی ناخالصی و ماموریت‌های اضافه و رو مخ داشت که قبلا در موردش بحث شده تو تاپیکش و اینجا بهش نمیپردازم که تبلیغات منفی نشه! :D
ولی بازم از پپسی مَن خیلی بهتره...منم با پپسی من خیلی خاطره دارم ولی انصافا به عنوان یکی از بهترین‌ بازیهای پلی استیشن، زشته!

دوستان از زیبایی‌های بصری بازی گفتن...به OST بازی هم گوش کنید که به نظرم تکرارنشدنیه + اینکه لعنت بهتون یه سالی میشد موسیقی بازی رو ترک کرده بودم، الان دوباره معتادش شدم :D

رفتید عکس های فن مید دلبرانه از گراویتی راش گذاشتید بلکه یکم بیفتید جلو!؟ حیف که نمیشه یکی از اون سکانس های تری سام کریتوس گذاشت که سایت میره رو هوا وگرنه نشونتون میدادم که توی این قضیه هم نباید با کریتوس درافتاد!

• Like
Reactions: Ehsan95_76
خدا ازتون نگذره
رایِ تو عوض نکن برادرِ من:D
با وعده وعیدها و طناب مسئولین تو چاه نرید:))
جلوی وسوسه ی شیطان رو بگیرین تا رستگار شوید ?:D
کمپینم راه انداختن:|/:)
و همانا که تو از گمراهانی @FUTURE

توی آندرریت بودن که شکی نیست ولی انصافا تجربه‌ی نسخه اول اونم روی ویتا چیزی بود که تا اون موقع اصلا نمونه‌اش رو ندیده بودیم...نسخه اول بدون شک 10 از 10هه!
نسخه دوم یکمی ناخالصی و ماموریت‌های اضافه و رو مخ داشت که قبلا در موردش بحث شده تو تاپیکش و اینجا بهش نمیپردازم که تبلیغات منفی نشه! :D
ولی بازم از پپسی مَن خیلی بهتره...منم با پپسی من خیلی خاطره دارم ولی انصافا به عنوان یکی از بهترین‌ بازیهای پلی استیشن، زشته!

دوستان از زیبایی‌های بصری بازی گفتن...به OST بازی هم گوش کنید که به نظرم تکرارنشدنیه + اینکه لعنت بهتون یه سالی میشد موسیقی بازی رو ترک کرده بودم، الان دوباره معتادش شدم :D

و بعد از این همه مدت هنوز برام عجیبه که ملت از دیدن بازیایی مثل Control یا SCARLETNEXUS هیجان زده میشن ، ولی بازی ای که خیلی سال قبل تر از اینا غلبه بر جاذبه و بلند کردن اجسام و به ملت کوبیدن رو داشته این همه بهش کم لطفی میشه :D
انصافاً بازی توی اکثر بخش ها ، فوق العاده و به شدت جذاب بود ?

و باز عجیب تر از اون ، الان گاو 3 ـیی جلوتره که یادم باشه زمان خودش نظرات پیرامونش 50/50 بود و خیلیا پایان شایسته ای برای 3 گانه نمی دونستنش :دی از سلاخی کردن پشت سر هم خدا ها یکی پس از دیگری ، تا یهو پریدن آتنا وسط میدون و متحول شدنش :دی هعی :دی

نمیگم حرفت اشتباهه، نبودن اون مراحل بهتر از بودنشون بود، دلیل زیاده روی سر اون مراحل رو نفهمیدم، ولی مشکلی که 3 سال پیشم با این حرفت و کلا منتقدها داشتم اینه که سر اون مراحل کل فوق العاده بودن و پیشرفت و بی نظیری بازی نباید انکار بشه... خصوصا سه پارته بودن بازی و فراز و فرودی عجیب و غریبی که داستان بازی دچارش میشه تقریبا تو گیم یه نمونه بی نظیره ... همون حضور و مشارکت و قابل بازی بودن ریون خودش باعث میشه بازی 10 لول سرتر از نسخه اول بشه...

142731

حالا برید به قوطی نوشابه رای بدید...

ضمنا قبل اینکه از پیلار بالا برم، تمام ماموریت های فرعی رو تموم کرد، میدونید آخرین ماموریت فرعیم چی بود... آخر ماموریت نویسنده هه... اگه بدونید چه سوپرایز جذاب و خاصی برام تو لاهو بود به عنوان آخرین ماموریت

آخرین ویرایش:
بالاخره تبلیغات کار خودشو کرد و از پپسی من زد جلو :D
مازیار رای گیری های بعدی بیا تو تیم تبلیغات خودم هر گزینه ای که من زدم روش مانور بده خیلی حرفه ای هستی :)) خیلی ها اصلا بازی نکردن بخاطر تبلیغاتش رای دادن

و بعد از این همه مدت هنوز برام عجیبه که ملت از دیدن بازیایی مثل Control یا SCARLETNEXUS هیجان زده میشن ، ولی بازی ای که خیلی سال قبل تر از اینا غلبه بر جاذبه و بلند کردن اجسام و به ملت کوبیدن رو داشته این همه بهش کم لطفی میشه :D
انصافاً بازی توی اکثر بخش ها ، فوق العاده و به شدت جذاب بود ?

و باز عجیب تر از اون ، الان گاو 3 ـیی جلوتره که یادم باشه زمان خودش نظرات پیرامونش 50/50 بود و خیلیا پایان شایسته ای برای 3 گانه نمی دونستنش :دی از سلاخی کردن پشت سر هم خدا ها یکی پس از دیگری ، تا یهو پریدن آتنا وسط میدون و متحول شدنش :دی هعی :دی
اول اینکه جدا GR2 شاهکاره!کوچکترین شکی ندارم:دی
دومم اینکه شایسته تر از پایان GOW3 برای اون بازی پیدا نمیشه، پرفکشن بود:دی

• Like
Reactions: vaan 2 and Kainé
اول اینکه جدا GR2 شاهکاره!کوچکترین شکی ندارم:D
دومم اینکه شایسته تر از پایان GOW3 برای اون بازی پیدا نمیشه، پرفکشن بود:D
البته پایان منظورم اندینگ نبودا :دی اندینگ که خیلی خوب بود به نظر منم ، بیشتر روی بحثم پکیج کلی گاو 3 به عنوان خاتمه ای برای 3 گانه ی گاو یونان بود :دی بعد از اون داستان های فوق العاده ی 1 و 2 ملت انتظار چیز بیشتری از صرفاً کشتن چند تا گاد داشتن :دی

• Like
Reactions: vaan 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or