GOW 3 به نظرم بدترین قسمت سری بود

قبل از این که بریزید سرم بذارید اقلا دلایلم بگم.
1. واقعا شخصیت پردازی نه تنها نسبت به نسخه قبل پیشرفت نکرده بلکه افتضاح ترم شده بود! مخصوصا اون آتنا افتضااح بود واقعا. اون انیمیشن آخرش که به کریتوس میگه what have you done هنوزم به نظرم یکی از cringe worthy ترین لحظات تاریخ گیم! (میدونم اغراق میکنم

) شخصیت ها اصلا دولوپ نمیشن تو طول داستان همونن آخرش همون. در مقابلش بیاید GOW1 بذارید که کریتوس چقدر پیشرفت داره شخصیتش.
2. داستان هیچ توییست هیجانی نداره. یعنی واقعا باید به اون کچل دست مریزاد گفت که پتانسیل به اون خفنی که بارلوگ تو قسمت دوم ذخیره کرده بود اینجوری به f داد

پایانش کاملا قابل پیشبینی بود اون قسمت خودکشی کریتوس هم دیگه نهایت out of character بود. این همه داستان اومد رو نیروی امید مانور داد حتی خود کریتوسم با همین نیرو! زئوس نفله کرد بعد یهو یادش میره یه میدل فینگر به امید نشون میده خودکشی میکنه

چرا چون میخواستن توییست خفن درست کنن خو! اینا رو مقایسه کنید با توییست های دو قسمت قبلی.
اصلا دلیل خصومت کریتوس با گایا رو نگاه کنید انصافا بعد اون همه کمک کردن به همدیگه و نجات تایتان ها یهو کارگردان تصمیم میگیره برای اپیک تر کردن کریتوس یه جوری با تایتان ها جنگ بندازه. دلیل؟ کریتوس داشت میفتاد گایا کمکش نکرد
3. طراحی لوکیشن به شدت افت کرده بود نسبت به gow های قبلی. به جز اون مرحله کرونوس که اونم یه کپی زیر پوستی از مرحله اتلس و کرونوس نسخه های قبل بود هیچ حس تفاوتی من ندیدم تو طراحی محیط ها. اون مرحله labyrinth خودش گویای اوج فاجعست! اینار و بذارید در کنار مراحل آب یا صحرای نسخه اول. یا مثلا محیط خفن و متفاوت نسخه دوم.
4. بازی انگار هویتش گم کرده بود. دیگه بالانسی بین حل کردن پازل های خفن و ست پیس ها و خشونت و پیشرفت داستانی برقرار نبود. gore و ست پیس ها بازی خفه کرده بودن.
باس فایت ها واقعا تنها نکته مثبت این بازی بودن برای من
همون موقع انقدر به خاطر این بازی عصبانی بودم هر چی از دهنم درومد گفتم تو این سایت بهش. فکر کنم اولین بحثی که بقیه تو بازیسنتر هم داشتم سر همین بازی بود که اون موقع یادم من و چند نفر دیگه تو تیم بایونتا بودیم
بنابراین رأی من پپسی من اولین گیمی که رو کنسول PS بازی کردم. اسم این بازی و pink panther با هم تو ذهنم این دو تا رو با صد تا GOW3 عوض نمیکنم