کریتوس بعد از دیدن پست های سه صفحه آخر تاپیک:
در هر صورت فرقی نداره... چون نسخه 2018 اینقدر گولاخ هست که متاسفانه بقیه بازی ها که هیچ...خود کریتوس های قدیمی هم بزنه سلاخی کنه
اونم دقیقاً اتفاق مشابه همین گاو 3 در انتظارشهدر هر صورت فرقی نداره... چون نسخه 2018 اینقدر گولاخ هست که متاسفانه بقیه بازی ها که هیچ...خود کریتوس های قدیمی هم بزنه سلاخی کنه
حالا الان بحثش زوده ولی برنده ی این تورنومنت The last of us خواهد بود بلاشک! نظر خودمم اینه که بهترین بازی تاریخ ps همین بازیه. حالا بعدا درموردش بیشتر حرف خواهیم از طرفی الان هایپ نسخه ی دوم هم بسیار زیاده و با عکس لنگو پاچه هم نمیشه جلوشو گرفت درکل خواستم بگم و روشن کنم وضعیت رو که مبادا در توهم بیفتیددر هر صورت فرقی نداره... چون نسخه 2018 اینقدر گولاخ هست که متاسفانه بقیه بازی ها که هیچ...خود کریتوس های قدیمی هم بزنه سلاخی کنه
یکی از بهترین ها هست شکی درش نیست ولی بهترین...حالا الان بحثش زوده ولی برنده ی این تورنومنت The last of us خواهد بود بلاشک! نظر خودمم اینه که بهترین بازی تاریخ ps همین بازیه. حالا بعدا درموردش بیشتر حرف خواهیم از طرفی الان هایپ نسخه ی دوم هم بسیار زیاده و با عکس لنگو پاچه هم نمیشه جلوشو گرفت درکل خواستم بگم و روشن کنم وضعیت رو که مبادا در توهم بیفتید
درسته که TLoU خیلی طرفدار داره، ولی یادت باشه رقبای احتمالیش هم خیلی گولاخن یعنی اینجور نیست که با یه رقیب عادی بیوفته و راحت ببره. من شک ندارم رقابت خیلی نزدیک پیش میره و حتی ممکنه بر خلاف تصور تموم بشهحالا الان بحثش زوده ولی برنده ی این تورنومنت The last of us خواهد بود بلاشک! نظر خودمم اینه که بهترین بازی تاریخ ps همین بازیه. حالا بعدا درموردش بیشتر حرف خواهیم از طرفی الان هایپ نسخه ی دوم هم بسیار زیاده و با عکس لنگو پاچه هم نمیشه جلوشو گرفت درکل خواستم بگم و روشن کنم وضعیت رو که مبادا در توهم بیفتید
حالا شما به خودتون همینطور تلقین کنین ذهنتون اروم شه ولی وقت موعود که فرا برسه خودتون متوجه میشید که در چه توهم باطلی بودید . tlou هر انچه بود که یک بازی مدرن باید باشه و من بشدت راهی که ناتی داگ با تلو شروع کرد رو میپسندم و ناگفته هم نماند که خودش شروع کننده سبک روایی شد که تاثیرش روی خیلی بازی های دیگه هم مشهوده(و همینطور انحصاری های بعدی ps) بلادبورن رو من خودم خیلی دوست دارم ولی خب ما اینجا تنها در رابطه با ps4 حرف نمیزنیم و اینکه انتظار هم نداریم همه ی ادم ها به راه راست هدایت شندرسته که TLoU خیلی طرفدار داره، ولی یادت باشه رقبای احتمالیش هم خیلی گولاخن یعنی اینجور نیست که با یه رقیب عادی بیوفته و راحت ببره. من شک ندارم رقابت خیلی نزدیک پیش میره و حتی ممکنه بر خلاف تصور تموم بشه
و اینکه PS4 چندتا بازی به شدت محبوب و خفن داره که تصمیم گیری رو سخت میکنه برای انتخاب مثلا برای من بهترین بازی PS4 بدون شک Bloodborne هست و بقیه نزدیکش هم نمیشن
برو آقا برو خجالت بکشحالا شما به خودتون همینطور تلقین کنین ذهنتون اروم شه ولی وقت موعود که فرا برسه خودتون متوجه میشید که در چه توهم باطلی بودید . tlou هر انچه بود که یک بازی مدرن باید باشه و من بشدت راهی که ناتی داگ با تلو شروع کرد رو میپسندم و ناگفته هم نماند که خودش شروع کننده سبک روایی شد که تاثیرش روی خیلی بازی های دیگه هم مشهوده(و همینطور انحصاری های بعدی ps) بلادبورن رو من خودم خیلی دوست دارم ولی خب ما اینجا تنها در رابطه با ps4 حرف نمیزنیم و اینکه انتظار هم نداریم همه ی ادم ها به راه راست هدایت شن
یعنی فکر میکنی رقیب tlou ، مرد عنکبوتی باشه؟ یا انچارتد ۴ که خیلی ها ضعیف تر از نسخه های قبلی میدونن ( یا همون کمتر حال کردن ) . بلادبورن هم که ... ببین فقط یه گاو میمونه که اونم دنباله روی مسیر همین تلو بود یعنی کسایی که با گاد حال کردن چند برابر با تلو حال کردنبرو آقا برو خجالت بکش
اتفاقا این توهمی که میزنی رو سر مسابقه قبلیمون یه عده داشتن که 100% شخصیت های بازی های سونی و به خصوص Joel و Ellie میبرن اما حتی توی 3تا آخر هم نبودن اینا میخوام بگم اینجا دیگه بحث فن بازی کنسولی مطرح نیست و بچه ها اونی رو انتخاب میکنن که واقعا حال کردن باهاش. نمیگم TLoU ضعیفه و این حرفا، اتفاقا اون یکی از کاندیدهای یک چهارم نهایی هست ولی بقیه هم خیلی قوی هستن. الان GoW 2018 هم اضافه شده، U4 هم اومده و BB هم که نیازی به توضیح نداره و Spider Man هم که ترکوند
نه دیگه شما داری TLoU رو بیش از حد گنده میکنی کلا یه طرز تفکری توی بازیسنتر راه افتاده که یه عده فکر میکنن هیچ بازی ای، تکرار میکنم هیچ بازی ای نزدیک TLoU نمیشه و نخواهد شد اینا رو باید دار بزنی و بعدش توی یه لیوان اسید حلشون کنییعنی فکر میکنی رقیب tlou ، مرد عنکبوتی باشه؟ یا انچارتد ۴ که خیلی ها ضعیف تر از نسخه های قبلی میدونن ( یا همون کمتر حال کردن ) . بلادبورن هم که ... ببین فقط یه گاو میمونه که اونم دنباله روی مسیر همین تلو بود یعنی کسایی که با گاد حال کردن چند برابر با تلو حال کردن