X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
من سست عنصر هم جذب شدم :D

این ماه رمضونی استغفار کنید و از این عکسا تو تاپیک نزارین :D
اینا که عکسهای اسلامی هستن، آدم متاهل هم مگه با این عکسها اینجوری باید تحریک بشه؟

البته پایان منظورم اندینگ نبودا :D اندینگ که خیلی خوب بود به نظر منم ، بیشتر روی بحثم پکیج کلی گاو 3 به عنوان خاتمه ای برای 3 گانه ی گاو یونان بود :D بعد از اون داستان های فوق العاده ی 1 و 2 ملت انتظار چیز بیشتری از صرفاً کشتن چند تا گاد داشتن :D
والا من اتفاقا از این موضوع خوشم اومده بود، چی بهتر قلم و قمع کردن کل خدایان یونان، خواسته کریتوس بالاخره برآورده شد، عواقب اش هم دید.
حالا یک بخشایی میشه انتقاد کرد ولی در کلیت بنظرم، در سه گانه اصلی بی نظیر بود، همینطور قسمت مورد علاقه بخاطر دوز اپیک بودن بالایی که داشت:دی

این جدیده هم خب دیگه یحتمل در قسمت نهایی به این سمت و سو بره:دی

• Like
Reactions: vaan 2 and Kainé
واقعا خجالت آوره این حجم از شل نفسی :D
شل نفسی کجا بود، این قدرت Innocent Love و integrity بانو هست که به بندگان و بردگانش اعطا میکنه... تازه چشم و عقل و هوش کاربرهای ما داره با حقیقت روشن میشه... 142732

.........
تازه من همینایی که رو گوشیم بود یا رو اینستا سیو کرده بودم دارم مایه میزارم ، اسکرین شات های خودم از بازی و آرشیوم نیومدن وسط...

اینا هم دم دست داشتم میخواستم یه پست خوب راجع به بازی بزنم که همزمان شد با این رقابت

آخرین ویرایش:
شل نفسی کجا بود، این قدرت Innocent Love و integrity بانو هست که به بندگان و بر گانش اعطا میکنه... تازه چشم و عقل و هوش کارهای ما داره با حقیقت روشن میشه... View attachment 142732

.........
تازه من همینایی که رو گوشیم بود یا رو اینستا سیو کرده بودم دارم مایه میزارم ، اسکرین شات های خودم از بازی و آرشیوم نیومدن وسط...

اینا هم دم دست داشتم میخواستم یه پست خوب راجع به بازی بزنم که همزمان شد با این رقابت
Inoccent love ?! :D really ? :D

• Like
  • Smile
Reactions: IMANOKA and vaan 2
والا من اتفاقا از این موضوع خوشم اومده بود، چی بهتر قلم و قمع کردن کل خدایان یونان، خواسته کریتوس بالاخره برآورده شد، عواقب اش هم دید.
حالا یک بخشایی میشه انتقاد کرد ولی در کلیت بنظرم، در سه گانه اصلی بی نظیر بود، همینطور قسمت مورد علاقه بخاطر دوز اپیک بودن بالایی که داشت:D

این جدیده هم خب دیگه یحتمل در قسمت نهایی به این سمت و سو بره:D
همین دیگه :دی توی بخش گیم پلی خیلی جذابه ، ولی بخوای تعریفش کنی دو خط هم نمیشه :دی یادت باشه داستان 3 کاری با شخصیت کریتوس کرد که توی اون برهه ی زمانی تا حرف از کریتوس میشد میگفتن یه آدم بی مغز و اعصابیه که فقط بلده آدم بکشه و اصن فکر نداره و الی آخر :دی در صورتی که توی 2 شماره ی اول (و حتی الان توی نسخه ی نورس) کرکتر کریتوس اینجوری تک بعدی نبوده و نیست :دی

اگه خودت بازی کنی متوجه میشی حرفم رو... واقعا نمیشه به کت اونجوری که الان ذهنت گمراه شده نگاه کنی.... این دختر قابل پرستشه...
لعنتیا خودتون باعث میشین ملت اونجوری نگاه کنن بعد میگی نمیشه اونجوری نگاه کنین؟:D
با این حرکاتتون منم کم کم دستم داشت میرفت به دکمه تغییر رای که یه دفعه به خودم اومدم:))

لعنتیا خودتون باعث میشین ملت اونجوری نگاه کنن بعد میگی نمیشه اونجوری نگاه کنین؟:D
با این حرکاتتون منم کم کم دستم داشت میرفت به دکمه تغییر رای که یه دفعه به خودم اومدم:))
بزن اون Change Vote لعنتی رو :دی مسیر رستگاری خیلی نزدیکه :دی تو که به کریتوس خیانت کردی ، اینم روش :دی

• Like
  • Smile
Reactions: voldmort and vaan 2
بالاخره تبلیغات کار خودشو کرد و از پپسی من زد جلو :D
مازیار رای گیری های بعدی بیا تو تیم تبلیغات خودم هر گزینه ای که من زدم روش مانور بده خیلی حرفه ای هستی :)) خیلی ها اصلا بازی نکردن بخاطر تبلیغاتش رای دادن
تو باید تبلیغات کاوایی ترین دختر انیمه ای ما رو می‌دیدی ... رسما یه کارکتر گمنام رو می‌فرستادیم، جلوی غول های ناروتو و وان پیس و اسورد ارت آنلاین و و و، برنده میوردیمش بیرون... اینجا برش نداریم...

چاره ای نداشتیم.. برای همیچین زمان کمی و یه پیشرفت سریع مجبور بودیم روی این بخش موثر کار کنیم

البته من نسخه یک GR روی ویتا یه چند ساعتی بازی کردم جاذبه نداشت خیلی جالب بود
از پپسی من هم زیاد خوشم نمیاد چون اون زمان من دینو کریسیس 2 بازی میکردم بعد میدیدم ملت یه همچین مزخرفی رو بازی میکنن حالم بد میشد:)):D

شل نفسی کجا بود، این قدرت Innocent Love و integrity بانو هست که به بندگان و بردگانش اعطا میکنه... تازه چشم و عقل و هوش کاربرهای ما داره با حقیقت روشن میشه... View attachment 142732

.........

اقا نکنین از این کارا بانو کت حرمت داره . 4 تا رای ارزش نداره :D من اصلا تا اسم Gravity Rush دیدم اتومات بهش رای دادم

• Like
  • Smile
Reactions: Kainé and vaan 2
اقا نکنین از این کارا بانو کت حرمت داره . 4 تا رای ارزش نداره :D من اصلا تا اسم Gravity Rush دیدم اتومات بهش رای دادم
دقیقا منم همین رو دارم میگم، کت یه قدیسه است... من شیطان صفت دارم ملت رو گمراه میکنم... >:):lol:

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: voldmort
هر چه قدرم تحریک کنید من که رای به قاتل بزرگ رو عوض نمیکنم :D اما چون گرویتی راش رو خیلی دوس دارم و از بهترین تجربه هام رو ویتا بوده اینو میفرستم در راستای کمپین حمایت از گرویتی راش 2 :D

142742

:x:p

بیچاره رسیستنس 1 :( از اون اف پی اس های کلاسیکِ رو به انقراضِ که من خیلی باهاش حال میکنم همین چند وقت پیشم دلم تنگ شده بود میخواستم یه پلی ترو جدید شروع کنم.. احتمالا به زودی میرم سراغش..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or