X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
نه دیگه شما داری TLoU رو بیش از حد گنده میکنی:D کلا یه طرز تفکری توی بازیسنتر راه افتاده که یه عده فکر میکنن هیچ بازی ای، تکرار میکنم هیچ بازی ای نزدیک TLoU نمیشه و نخواهد شد:D اینا رو باید دار بزنی و بعدش توی یه لیوان اسید حلشون کنی:D
اقا باشه دعوا نداریم که :D اصلا هرچه شما بگی فقط ما رو لطفا تو اسید حل نکن :D این نظرسنجی بخاطر همینه دیگه. میبینیم حالا :D

ببین فقط یه گاو میمونه که اونم دنباله روی مسیر همین تلو بود یعنی کسایی که با گاد حال کردن چند برابر با تلو حال کردن :D
نع!

ولی با این موافقم که احتمال 90% اول میشه:| اصلا تو دو نوبت...یکی بعد از عرضه بازی، یکی بعد از GOTY شدنش یهو به شکل خفنی سایت کاربرهای جدیدی پیدا کرد و یه عالمه یوزر و آواتار TLOUیی پدیدار شد!
این GOW اخیر هم حتی چنین تاثیری نزاشت رو سایت:-" و یا حتی U2 ...

گرچه امیدوارم اول نشه، چون برای من نیست:p ولی جزو 4تای آخر حقش هست که برسه(اگر زودتر نخوره به اونایی که بالاتر میدونم:-" )

در مورد نظرات منفی به GOW III و GR2 هم برید شرم کنید:|

الان فهمیدم کاملا چی به چیه :D

قشنگ هدف از زدن این تاپیک به ظاهر ساده x vs y the best of ps group مشخص شد (به سبکه 20:30 بخونید)

قشنگ مشخصه که میخواین فن ها ps رو بندازید تو یه میدون که همو سلاخی کنن :D

tlou vs gow 2018 رو کردین طعمه تا اتحاد رو از بین ببرید :D

shame shame shame shame shame

پرسونا 5 با کیا میفته؟:-":>
آقا نذار بگم. خیلی اوضاع خرابه! در واقع از اون جهتی که تو فکر میکنی خراب نیست. از یه جهت دیگه به شدت آب قطعه:)):-"
اگه با جورنی نیفته (اصن هست تو رقابت جورنی؟) به هیچ کس رحم نمی کنیم >:)>:)
1% فکر کن جورنی وجود خارجی داشته باشه توی مسابقه:D
یک سوال از هر گروه چندتا میان بالا؟
یکی:D
حق کت اینجا هم خورده شد، دیگه مهم نیست چی اول ب‌شه... :(

البته حمایتم رو از پرسونا و هورایزن اعلام میکنم
پیشاپیش گروه آخر یعنی P تسلیتش رو دقیقا به شخص شما اعلام میکنه:D انگار کائنات دست به دست هم دادن تا دقیقا تو رو اذیت کنن اونجا:))
الان فهمیدم کاملا چی به چیه :D

قشنگ هدف از زدن این تاپیک به ظاهر ساده x vs y the best of ps group مشخص شد (به سبکه 20:30 بخونید)

قشنگ مشخصه که میخواین فن ها ps رو بندازید تو یه میدون که همو سلاخی کنن :D

tlou vs gow 2018 رو کردین طعمه تا اتحاد رو از بین ببرید :D

shame shame shame shame shame
نه پس فن های اکس باکس میوفتن به جون هم توی مسابقه پلی استیشن:D
نگران نباش نوبت اونا هم میرسه:-"

نه دیگه شما داری TLoU رو بیش از حد گنده میکنی:D کلا یه طرز تفکری توی بازیسنتر راه افتاده که یه عده فکر میکنن هیچ بازی ای، تکرار میکنم هیچ بازی ای نزدیک TLoU نمیشه و نخواهد شد:D اینا رو باید دار بزنی و بعدش توی یه لیوان اسید حلشون کنی:D
داری از الان ذهن‌ها رو آماده میکنی که وقتی زمانش رسید کسی به TLOU رای نده!
این طرز تفکر فقط توی بازیسنتر نیست...برو ببین کدوم انحصاری سونی به عنوان بهترین بازی 10 سال اخیر از طرف شونصدتا رسانه معتبر انتخاب شده :D همین اخیرا توی نظرسنجی بین فن‌های PS هم TLOU برنده شده بود...
یه دلیلی داره که همچین ذهنیتی ایجاد شده...ملت خودشون بازیش کردن و میدونن چقدر خفنه. با رسم شکل و توضیحات طومارگونه هم میشه ثابت کرد بازی بهترین انحصاری تاریخه ولی فایده‌ای نداره :D
برعکس حس میکنم یه هیت عجیبی نسبت به TLOU شکل گرفته و یه عده که با بازی زیاد حال نکردن یا نخواستن حال کنن، اصرار دارن بگن اورریته و خودشونو زیر سوال ببرن :D

داری از الان ذهن‌ها رو آماده میکنی که وقتی زمانش رسید کسی به TLOU رای نده!
این طرز تفکر فقط توی بازیسنتر نیست...برو ببین کدوم انحصاری سونی به عنوان بهترین بازی 10 سال اخیر از طرف شونصدتا رسانه معتبر انتخاب شده :D همین اخیرا توی نظرسنجی بین فن‌های PS هم TLOU برنده شده بود...
یه دلیلی داره که همچین ذهنیتی ایجاد شده...ملت خودشون بازیش کردن و میدونن چقدر خفنه. با رسم شکل و توضیحات طومارگونه هم میشه ثابت کرد بازی بهترین انحصاری تاریخه ولی فایده‌ای نداره :D
برعکس حس میکنم یه هیت عجیبی نسبت به TLOU شکل گرفته و یه عده که با بازی زیاد حال نکردن یا نخواستن حال کنن، اصرار دارن بگن اورریته و خودشونو زیر سوال ببرن :D
لول نه:D یک درصد فکر کن ملت به خاطر حرف من به TLoU رای ندن:D یعنی وات د فاک:D

بله طبیعیه که انتخاب بشه چون خیلی عنوان خوبی بوده اما ما داریم در مورد تعصب حرف میزنیم که اینجا خیلی شدیده و معمولا جایی برای بحث نمیذاره:D مثل همین قسمتی که قرمز کردم:D یعنی تو اصلا اهمیتی برای نظرات یه سری که اینجوری فکر نمیکنن، قائل نیستی و بهشون صفت هیتر میزنی و بعد میگی چرا یه هیت عجیبی وجود داره:D قضیه همون memeـیی هست که طرف دوچرخه سواره و چوب میکنه لای چرخ خودش و میوفته و پاش میشکنه و میگه کی اینکارو کرد:D

یکی مثل من اینطور فکر نمیکنه چون اصولا انتخاب "بهترین" و "بدترین" یه چیز سابجکتیو هست به قولی و به خود افراد برمیگرده و این نظر سنجیا لزوما بازتاب نظر کل آدمای کره زمین نیست. به خاطر همینه که اگر به فرض مثال ما توی فینال TLoU Vs. GoW داشته باشیم، شما به هر کسی که به GoW رای میده بی برو برگرد میگی هیترن و خودشونو زیر سوال میبرن:D یعنی از نظر شما امکان نداره کسی وجود داشته باشه که از TLoU خوشش نیومده باشه و مطلقا هیتره. یکی بگه حتی از بازی بدش اومده، شما بهش نمیگی هیتر و داره خودش رو زیر سوال میبره؟:D تا وقتی اینجوری نگاه کنیم طبیعیه که نصف جهان هیتر میشن از دیدمون. همه چیز 0 و 1 میشه برامون و هیچ حد وسطی وجود نداره.

مشکل اینه که میگی لست رو خیلی گنده کردن در حالی که بازی مشخصا پرافتخارترین انحصاری سونی هستش و همون طرفدارا هم به عنوان بهترین انتخابش کردن.
با توجه به این موارد راحت میشه گفت شانس بازی بیشتر از بقیه گزینه هاست.
کسی که به سابجکتیو بودن قضیه اعتقاد داره حرف از بیش از حد گنده شدن یا اورریت بودن نمیزنه...صرفا میگه من از فلان بازی بیشتر خوشم میاد و خیلی با لست حال نکردم. چنین فردی در دسته هیترها قرار نمیگیره :D
خلاصه اینکه بنظرم این گنده بودن لست طبیعیه...چیزی که طبیعی نیست اصرار به اینه که بازی بیش از حد تحویل گرفته شده و میشه :D

لول نه:D یک درصد فکر کن ملت به خاطر حرف من به TLoU رای ندن:D یعنی وات د فاک:D

بله طبیعیه که انتخاب بشه چون خیلی عنوان خوبی بوده اما ما داریم در مورد تعصب حرف میزنیم که اینجا خیلی شدیده و معمولا جایی برای بحث نمیذاره:D مثل همین قسمتی که قرمز کردم:D یعنی تو اصلا اهمیتی برای نظرات یه سری که اینجوری فکر نمیکنن، قائل نیستی و بهشون صفت هیتر میزنی و بعد میگی چرا یه هیت عجیبی وجود داره:D قضیه همون memeـیی هست که طرف دوچرخه سواره و چوب میکنه لای چرخ خودش و میوفته و پاش میشکنه و میگه کی اینکارو کرد:D

یکی مثل من اینطور فکر نمیکنه چون اصولا انتخاب "بهترین" و "بدترین" یه چیز سابجکتیو هست به قولی و به خود افراد برمیگرده و این نظر سنجیا لزوما بازتاب نظر کل آدمای کره زمین نیست. به خاطر همینه که اگر به فرض مثال ما توی فینال TLoU Vs. GoW داشته باشیم، شما به هر کسی که به GoW رای میده بی برو برگرد میگی هیترن و خودشونو زیر سوال میبرن:D یعنی از نظر شما امکان نداره کسی وجود داشته باشه که از TLoU خوشش نیومده باشه و مطلقا هیتره. یکی بگه حتی از بازی بدش اومده، شما بهش نمیگی هیتر و داره خودش رو زیر سوال میبره؟:D تا وقتی اینجوری نگاه کنیم طبیعیه که نصف جهان هیتر میشن از دیدمون. همه چیز 0 و 1 میشه برامون و هیچ حد وسطی وجود نداره.
در راستای صحبت هات علی اضافه کنم این مدل دیدگاهی که توی BC به وجود اومده یه عامل خیلی مهمش هم اون طرف انتقاد کننده ـس. یعنی توی اینجا نحوه ی درست انتقاد جا نیوفتاده (بماند که مقدار به شدت زیادی ترول هم قاطیش شده) :D به این شکل که کسی که میخواد انتقاد کنه و نظرش رو بگه فرقش رو با فکت نمی دونه. هنوز جا نیوفتاده که این دو جلمه با هم فرق دارن :

جوجه کباب غذای آشغالیه و بدرد سطل زباله میخوره
جوجه کباب رو دوست ندارم و جزو انتخاب هام نیست

اولی فکته ، دومی نظر شخصی :D نمیشه اولی رو بگی ، بعد ادعا کنی نظر شخصیت رو گفتی و کسی هم باهات کاری نداشته باشه :D حالا بماند که مد شده جدیداً اولی رو میگن یه پرانتز (نظر شخصی) هم میذارن جلوش که خب اگه هر چی خواستیم و گفتیم کسی به ما کاری نداشته باشه :D وقتی بری وسط یه جمعی که یه اثری رو دوست دارن ، بگی فلان بازی آشغاله و بدرد نمیخوره و بی ارزشه و ... خب توقع داری ملت چه واکنشی نشون بدن ؟ :D مشکل وقتی بیشتر میشه که یه عده واسه ترول اینکارو میکنن ، ولی یه سری واقعاً میخوان انتقاد کنن ولی نمی دونن چه جوری :D یهو برچسب هیتر به همه میخوره :D الان یکی بهت بگه : "بلادبورن/سکیرو آشغاله و ارزش بازی کردن نداره." خودت خنده ـت نمیگیره (کما اینکه خیلیا واقعاً همین نظر رو به صورت انتقاد دارن، در صورتی که اونان که با این بازیا حال نکردن به هر دلیلی ، نه اینکه اینا آشغالن) :D همین شده که طرف میاد به فکت رو در قالب نظر شخصی ارائه میده ، بعد میگه آدم نمی تونه توی سایت حرفش رو بزنه و انتقاد کنه :D
تلو (یا یه سری بازیای دیگه ی سونی که به لحاظ موفقیت چند وقتیه بولد شدن) هم یه جورایی از این قاعده مستثنی نیست :D انقدر فکت های چرت و پرت از 2013 تا الان در قالب نظر شخصی در موردش گفته شده که دیگه کسی باور نداره طرف داره انتقاد میکنه و همه به چشم ترول و هیت میبینن (بماند که هنوزم کلی ترول و هیت قاطی نظرات هست :D)

اگر این گروه‌بندی مافیایی و شیطانی (و البته پخش شدن تصاویری از چند تن از دلبرکان نازک اندام برای جلب نظر برخی و تصاویری از یه مرد کچل عضلانی برای جلب نظر برخی دیگر با سلایق خاص) نبود، ما می‌تونستیم شاهد فینال بین پپسی‌من و تلو باشیم. اون وقت اون بازی اور ریتد و هتروفوبیک هیچ شانسی در برابر قهرمان دوپینگی و نوشابه‌خور ما نداشت.

@Safety & Peace گروه بعدی کی شروع میشه ؟ :D منتظریم \m/
به نظر منم TLOU بیشترین شانس رو داره که در کل اول بشه , من تا حالا ندیدم تو یه رای گیری باشه اول نشه :D نه فقط تو این فروم مثلا همین BAFTA نظرسنجی بین بهترین بازی های سال 10 سال اخیر گذاشته بود GOW و TLOU خوردن به هم بازم TLOU با اختلاف برد .
همون 2013 با وجود GTA V اکثر نظرسنجی ها رو به عنوان بازی سال برد یا مثلا دومین بازی دهه از دیدگاه منابع مختلف شد (بعد زلدا) , 7 سال از ریلیز این بازی میگذره ولی همچنان به طرز عجیبی تو ذهن همه موندگار شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or