X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
به دلایلی بازی X در نظر من آشغاله. این دلایلی که من دارم برای تو نکته منفی نیستن شاید هم نقات قوت بازی باشن و برای تو بازی X شاهکاره.
از اونجایی که اینترنت فضای یه باز برای بیان کردن نظراته من (که میخوام ببینم کسی هست که مثل من فکر میکنه) میام میگم که "بازی X آشغاله" تو میای میگی که "بازی X شاهکاره". ممکنه درصد بیشتری از افراد توی اینترنت با نظر من موافق باشن, ممکنه با نظر تو. صرف نظر از اینکه چقدر بقیه باهامون موافقن یا نحوه ی بیانمون چطوریه اینا هنوز نظر ما هستن. نمیدونم چطوری میشه اینا رو نظر شخصی حساب نکرد. اینکه اینا نظرات رادیکالی ترین نسبت به "من بازی رو دوست دارم/ندارم" هست باعث نمیشه که نظر نباشن. اینکه این جملات رو ببینی و جای اینکه فکر کنی که طرف داره نظرش (هر چقدر نظر مزخرفی از دید تو باشه) رو میگه حرفشو "فکت دادن" خطابش بکنی مسخرس :D
بیا قبول کنیم که در این مورد نظرات و دیدگاهمون متفاوته :D
=====

142860

بکوب رای اون آنچارتد 2 لعنتی رو :D قشنگ یه مسیر جدید باز کرد توی حس و حال و استایل این سبک :D

این گروه D رسما توطئه هست:|:|:|:|
solid snake رو می خواهین با u2 زمین بزنین :D:D:D:|:-"
فن های mgs (چه از بازی mgs v خوشتون اومده باشه یا نه ) سریعا متحد شید که در همین دور اول میخوان کوجیما رو بندازن بیرون !! هم اکنون به کمک شما نیازمندیم !

عجب گروهی ... اوه
دوتا بازی که به شدت برا PS3 تاثیرگذار بودن
به هر حال به U2 رای دادم :D هنوزم فکر میکنم که اون بازی 2009 اومد و اینقدر شاهکار بود مغزم ارور میده . به نظرم مهمترین بازی سونی تا حالا بوده ، مسیر بازی های سونی و همچنین ND رو برا همیشه تغییر داد و PS3 هم به شدت بالا کشوند ، قشنگ مثل فرشته نجات بود . واقعا تاثیرگذار بود

سخته اقا...سخته:((
من هر دوتا این بازی رو اینقدر بازی کردم از دستم در رفته:(

دو بازی که اصلا و ابدا در گذر زمان ذره ایی از کیفیت اشون کاهش پیدا نمیکنه.
دیسک PS3 اشون رو اصلا نگه داشتم به امید بکوارد فیزیکی روی PS5 بیاد:D
البته مال U2 رو به یکی قرض دادم نامرد دودرش کرد:|:D خوبه حالا کالکشن انچارتد هست ولی اون MGS4 لعنتی در PS3 زندانی شده!:|
بخاطر اینکه بهترین فرانچایز عمرمه...با کمال شرمندگی نسبت به نیتن دریک بنده به آقامون Old Snake رای میدم!
اصلا وقتی قهرمان بچگیات رو اینقدر درب و داغون ببینی چطوری میخواد دلت نشکنه!:((

اون اتمسفر غمگین و حماسی، اون اهنگ های دلگیر...اون کارگردانی و باس پایانی شاهکار، پر از خاطره و کرکتر های دوست داشتنی... واقعا یک بازی پرفکت بود!

بعد MGS3 بهترین بازی کوجیما این بازیه، واقعا سنگ تمام گذاشته بود.

@Boss شانس آوردید که ایشون مرخصی هستن، وگرنه یک تنه همه کسایی که به MGS4 رای نمیدن رو بن میکرد:D

آخرین ویرایش:
سخته اقا...سخته:((
من هر دوتا این بازی رو اینقدر بازی کردم از دستم در رفته:(

دو بازی که اصلا و ابدا در گذر زمان ذره ایی از کیفیت اشون کاهش پیدا نمیکنه.
دیسک PS3 اشون رو اصلا نگه داشتم به امید بکوارد فیزیکی روی PS5 بیاد:D
البته مال U2 رو به یکی قرض دادم نامرد دودرش کرد:|:D خوبه حالا کالکشن انچارتد هست ولی اون MGS4 لعنتی در PS3 زندانی شده!:|
بخاطر اینکه بهترین فرانچایز عمرمه...با کمال شرمندگی نسبت به نیتن دریک بنده به آقامون Old Snake رای میدم!
اصلا وقتی قهرمان بچگیات رو اینقدر درب و داغون ببینی چطوری میخواد دلت نشکنه!:((

اون اتمسفر غمگین و حماسی، اون اهنگ های دلگیر...اون کارگردانی و باس پایانی شاهکار، پر از خاطره و کرکتر های دوست داشتنی... واقعا یک بازی پرفکت بود!

بعد MGS3 بهترین بازی کوجیما برای این بازیه، واقعا سنگ تمام گذاشته بود.

@Boss شانس آوردید که ایشون مرخصی هستن، وگرنه یک تنه همه کسایی که به MGS4 رای نمیدن رو بن میکرد:D
امید خودش زیر ذره بین امیرعلی @Timeless One هست به خاطر همین MGS فن بودنش:))

پ.ن: بازم تکرار میکنم بچه ها، 3 بار رندوم سازی شده و توی گروه بندی اصلا و ابدا دست برده نشده و هیچ سلیقه شخصی ای دخیل نبوده.

همین 3 روز پیش آنچارتد 2 تموم شد باز هم..بازی بینظیره و به غیر از نیتن با النا و کلوئه هم بشدت حال میکنم...دمه سونی گرم?
ولی وقتی پای بیگ باس و پسرش سالید اسنیک وسط باشه...❤? دیگه مهم نیست نیتن راه شیری رو چارتد کنه یا کریتوس کهکشانها رو به هم بدوزه یا..
فرش قرمزی پهن خواهد شد و این دو از دل خورشید بیرون میان و جهان هستی رو با افتخار قدم خواهند زد..با موزیک تم متال گیر سالید>:D<:D
hqdefault.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or