vaan 2
کاربر سایت
بله گنده هست ولی گنده ای که هیچ بازی ای بهش نرسه، نیست! "گنده کردن که ارزش بقیه بازی ها رو بیارن پایین". یعنی هیچوقت؛ یعنی از اول خلقت گیمینگ تا هزاران سال دیگه هم هیچ بازی ای نمیتونه به TLoU برسه و هر کی غیر این بگه، چرت میگه و هیتره. اینا رو یه ذهن شرطی شده میگه. ذهنی که به نظری که مخالفش باشه، انگ میزنه تا نظر اون شخص رو بی اهمیت و فاقد اعتبار جلوه بده ذهنی که تر و خشک رو با هم میسوزونه و نگاه نمیکنه ببینه طرف آیا بازی رو دوست داره یا نه؛ آیا طرف نظرش صادقانه هست یا نه و ...نه نگرفتی چی میگم
مشکل اینه که میگی لست رو خیلی گنده کردن در حالی که بازی مشخصا پرافتخارترین انحصاری سونی هستش و همون طرفدارا هم به عنوان بهترین انتخابش کردن.
با توجه به این موارد راحت میشه گفت شانس بازی بیشتر از بقیه گزینه هاست.
کسی که به سابجکتیو بودن قضیه اعتقاد داره حرف از بیش از حد گنده شدن یا اورریت بودن نمیزنه...صرفا میگه من از فلان بازی بیشتر خوشم میاد و خیلی با لست حال نکردم. چنین فردی در دسته هیترها قرار نمیگیره
خلاصه اینکه بنظرم این گنده بودن لست طبیعیه...چیزی که طبیعی نیست اصرار به اینه که بازی بیش از حد تحویل گرفته شده و میشه
دیگه فایده نداره... و بردن کچل خان یکی از نماد هایps به این راحتی ها هم نیست، منتهی سوم شدن هم خیلی افت داره... اونم در مقابل مرد نوشابه ای که انگار فقط ایرانیا باهاش حال کردن...صفحه قبل که گفتن یکی میره بالا حالا دوم یا سوم چه فرقی داره
حتی جمع رای های ما پپسی من ها و رای شماها باز به گاد ۳ نمیرسه
اگه بتونیم کریتوس کچل رو شکستش بدیم و هممون هماهنگ باشیم من یکی حاضرم همکاری کنم
منم همینو میگم محبوبیت بیشتر تلو نسبت به بقیه ی ip های سونی غیرقابل انکاره و اینهم به این معنی نیست که بقیه ipها یا بازی ها کلا تو دیوارن اینجا یکم موضوع جدی شد ولی صحبت هایی که من کردم بیشتر جنبه ی فان داشت تا خیلی جدی ارزش بقیه ی بازی ها رو رد کنم! هر کدوم از بازی لذت خاص خودشون رو داشتن که نظیرش توی بقیه پیدا نمیشه. مثلا توی کدوم بازی میتونم اون حس لذت تار زدن و اوزیون شدنو رد شدن بین ساختمونا که توی مردعنکبوتی داشتیم توی بازی دیگه پیدا کنم؟ یا حس پیروزی بعد از شکست باس بعد از کلی استراژی ریختنو هزار بار مردن توی بلادبورن و خیلی چیزهای دیگه . ولی خب اینجا مسابقه گذاشتن و باید یکی رو بعنوان بهترین انتخاب کنیم دیگه نمیشه بگیم من همه رو دوست دارم. اینجاست که باید یکی رو انتخاب کرد و تلو اون گزینه است. چرا حالا، به چندین چند دلیل که اون دلیل ها هم به این معنی نیست که بقیه بازی ها رو داریم کلا رد میکنیم.نع!
ولی با این موافقم که احتمال 90% اول میشه اصلا تو دو نوبت...یکی بعد از عرضه بازی، یکی بعد از GOTY شدنش یهو به شکل خفنی سایت کاربرهای جدیدی پیدا کرد و یه عالمه یوزر و آواتار TLOUیی پدیدار شد!
این GOW اخیر هم حتی چنین تاثیری نزاشت رو سایت و یا حتی U2 ...
گرچه امیدوارم اول نشه، چون برای من نیست ولی جزو 4تای آخر حقش هست که برسه(اگر زودتر نخوره به اونایی که بالاتر میدونم )
در مورد نظرات منفی به GOW III و GR2 هم برید شرم کنید
با رسم شکل و توضیحات طومارگونه هم میشه ثابت کرد بازی بهترین انحصاری تاریخه ولی فایدهای نداره
در راستای صحبت هات علی اضافه کنم این مدل دیدگاهی که توی BC به وجود اومده یه عامل خیلی مهمش هم اون طرف انتقاد کننده ـس. یعنی توی اینجا نحوه ی درست انتقاد جا نیوفتاده (بماند که مقدار به شدت زیادی ترول هم قاطیش شده) به این شکل که کسی که میخواد انتقاد کنه و نظرش رو بگه فرقش رو با فکت نمی دونه. هنوز جا نیوفتاده که این دو جلمه با هم فرق دارن :
جوجه کباب غذای آشغالیه و بدرد سطل زباله میخوره
جوجه کباب رو دوست ندارم و جزو انتخاب هام نیست
اولی فکته ، دومی نظر شخصی نمیشه اولی رو بگی ، بعد ادعا کنی نظر شخصیت رو گفتی و کسی هم باهات کاری نداشته باشه حالا بماند که مد شده جدیداً اولی رو میگن یه پرانتز (نظر شخصی) هم میذارن جلوش که خب اگه هر چی خواستیم و گفتیم کسی به ما کاری نداشته باشه وقتی بری وسط یه جمعی که یه اثری رو دوست دارن ، بگی فلان بازی آشغاله و بدرد نمیخوره و بی ارزشه و ... خب توقع داری ملت چه واکنشی نشون بدن ؟ مشکل وقتی بیشتر میشه که یه عده واسه ترول اینکارو میکنن ، ولی یه سری واقعاً میخوان انتقاد کنن ولی نمی دونن چه جوری یهو برچسب هیتر به همه میخوره الان یکی بهت بگه : "بلادبورن/سکیرو آشغاله و ارزش بازی کردن نداره." خودت خنده ـت نمیگیره (کما اینکه خیلیا واقعاً همین نظر رو به صورت انتقاد دارن، در صورتی که اونان که با این بازیا حال نکردن به هر دلیلی ، نه اینکه اینا آشغالن) همین شده که طرف میاد به فکت رو در قالب نظر شخصی ارائه میده ، بعد میگه آدم نمی تونه توی سایت حرفش رو بزنه و انتقاد کنه
تلو (یا یه سری بازیای دیگه ی سونی که به لحاظ موفقیت چند وقتیه بولد شدن) هم یه جورایی از این قاعده مستثنی نیست انقدر فکت های چرت و پرت از 2013 تا الان در قالب نظر شخصی در موردش گفته شده که دیگه کسی باور نداره طرف داره انتقاد میکنه و همه به چشم ترول و هیت میبینن (بماند که هنوزم کلی ترول و هیت قاطی نظرات هست )
اینکه بازی ای که با هیچ متر و معیاری آشغال نیست و حتی در بدترین حالت یه بازی خیلی خوب حساب میشه رو آشغال خطاب کنیم و چون ما گفتیم آشغال ، به عنوان نظر شخصی حسابش کنیم نمونه ی بارزی از توهم نظر شخصیه اگه اینه که به نظر منم الان دلار 1000 تومنه (نظر شخصی)"من بازی X رو دوست دارم" و "بازی X شاهکاره" هر دو برای بیان علاقن ولی به میزان (یا لحن و بیان) مختلف و اولی نظر "نظر شخصی" دومی "فکت" نیست. این قضیه در مورد "من بازی X رو دوست ندارم" و "بازی X آشغاله" برای بیان نظر منفی هم صدق میکنه. فقط با حالت اول کمتر به افرادی که نظر مخالف دارن بر میخوره.
وقتی من میگم "بازی X آشغاله" نظر (شخصی) منه و برام فکت حساب میشه چون وقتی من فکر میکنم که اون بازی مزخرفه در عین حال باور ندارم که اون بازی شاهکاره چون یه سری دیگه ازش خوششون میاد.
این همه هشدار میدادید بی دلیل نبود
اینکه بازی ای که با هیچ متر و معیاری آشغال نیست و حتی در بدترین حالت یه بازی خیلی خوب حساب میشه رو آشغال خطاب کنیم و چون ما گفتیم آشغال ، به عنوان نظر شخصی حسابش کنیم نمونه ی بارزی از توهم نظر شخصیه اگه اینه که به نظر منم الان دلار 1000 تومنه (نظر شخصی)
پ.ن : در مورد شاهکار خطاب کردن و بالا بردن یه بازی هم باز همینه که به قول علی میشه یا 0 یا 100