X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
یعنی اونایی که با شنیدن این آهنگ به وجد نمیان و حس نوستالوژیشون بیرون نمیزنه، سریع برن یه لیوان اسید بخورن:

فقط 2-3ثانیه آخرش:)):x

میدویدیم و میپریدیم، وقتی دویدن و پریدن مد نبود:

ezgif-5-d1f267b893a4.gif

صفحه رو با GIF نابود کردید :-w
بندانگشتی بزارید تا همتون رو از تاپیک بن نکردم :D
از اون پپسی هایی که خوردی خجالت بکش. له بشن اون قوطی های پپسی که گاز ندارن (بشکنه دستی که نمک نداره)
کاش میشد نتایج قبلی رو به پست اول اضافه کنید. تا الان 3 تا نظر سنجی شده. بیشتر بشه توی یه پست سر جمع باشن دید بهتری داره.
پست اول رو اگر بخواییم برای هر نظر سنجی تغییر بدیم و عکس اضافه کنیم، خیلی داغون میشه. قرار بودن قابلیت Threadmark بذارن که بشه رفت سراغ پست های شروع و نتایج ولی خب فعلا خبری نشده. بعد از دور اول یه پست میزنم برای آراء:D

Pepsiman از نظر نوستالژیک بودن چیز خیلی خفنیه، ولی این فاصله‌ی کم با بازی‌ای مثل God of War 3... لعنت بر شیطون! فکر کنم از اون چیزهایی هست که توی کل دنیا فقط اینجا اتفاق می‌افته و مخصوص خودمونه! یه جورهایی مثل مقایسه «گل‌های داوودی» با «جدایی نادر از سیمین» هست! :دی
این قسمت AVGN راجع به Pepsiman رو هم از دست ندین که چیز باحالیه! :D
watch?v=VdVP2XxV3QU

یعنی اونایی که با شنیدن این آهنگ به وجد نمیان و حس نوستالوژیشون بیرون نمیزنه، سریع برن یه لیوان اسید بخورن:

فقط 2-3ثانیه آخرش:)):x

میدویدیم و میپریدیم، وقتی دویدن و پریدن مد نبود:

View attachment 142445

از اون پپسی هایی که خوردی خجالت بکش. له بشن اون قوطی های پپسی که گاز ندارن (بشکنه دستی که نمک نداره)

پست اول رو اگر بخواییم برای هر نظر سنجی تغییر بدیم و عکس اضافه کنیم، خیلی داغون میشه. قرار بودن قابلیت Threadmark بذارن که بشه رفت سراغ پست های شروع و نتایج ولی خب فعلا خبری نشده. بعد از دور اول یه پست میزنم برای آراء:D
اقا اسم این دور نظرسنجی خب گمراه کننده است :/
بهترین ها یا مود علاقه ترین خا خب؟ :/

اقا اسم این دور نظرسنجی خب گمراه کننده است :/
بهترین ها یا مود علاقه ترین خا خب؟ :/
هر چی عشقته آقا:D چون اصولا مردم نگاه به سوال نظرسنجی ها نمیکنن که:D
قاعدتا بهترینه ولی خب طبیعیه که بچه ها عناوین مورد علاقه-شونو انتخاب میکنن که تا حدودی نشون دهنده بهترین هم هست.

مثل دوستان منم ارادت زیادی نسبت به پپسی من دارم ولی خب جالبه که بدونید پپسی من کلا یک بازی شکست خورده بوده و سازنده هاش اصلا از بازی رضایت نداشتن :D با اینحال برای من هم این بازی جایگاه خاصی در خاطراتم داره و بازیه فراموش نشدنی ایه. با اینحال Gow استحقاق بیشتری نسبت به بقیه داره

من عاشق GR هستم دیگه همه میدونن و از طرفی خیلی GOW III رو دوست دارم یکی از بهترین خاطرات زندگیمو باهاش داشتم
چیکار کنم ... :D
اگه نمیخوای نامت به عنوان یکی از خیانت کاران به گراویتی کوئین در تاریخ ثبت شه... همین الان

bend the knee for your Queen

142493

بزار یه چیزی بهتون بگم بفهمید چرا عمرتون به تباهی گذشته و در غفلت زندگی کردید و هدایت نشدید... این دموی انریل انجین 5 که اومد حسابی باحاش حال کردید و هنوزم که هنوزه دارن براش کف و خون قاطی میکنن، ما 3 سال پیش جویدیمش... حالا برید به کچل بی اعصاب رای بدید

View attachment 2020_05_19_06_41_55_rrXM7hIJUegKJo_H.mp4

قشنگ دمو اسکی از ملکه بزرگَوار ما بود

بزار یه چیزی بهتون بگم بفهمید چرا عمرتون به تباهی گذشته و در غفلت زندگی کردید و هدایت نشدید... این دموی انریل انجین 5 که اومد حسابی باحاش حال کردید و هنوزم که هنوزه دارن براش کف و خون قاطی میکنن، ما 3 سال پیش جویدیمش... حالا برید به کچل بی اعصاب رای بدید

View attachment 142495

قشنگ دمو اسکی از ملکه بزرگَوار ما بود
تاثیر SSD کامل مشخصه :-j مازیار مقاومت نکن و شکست قبول کن :D

• Like
Reactions: IMANOKA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or