X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
دور قبلی Rain تو نظرسنجی بوده و کسی من رو صدا نزده؟؟؟؟؟؟ :|
به هر حال این رو ببینید حداقل...باشد که رستگار شوید!(گرچه با اون تعداد رای کسی رستگار نمیشه دیگه:| ) :

اگر فقط خود آهنگ رو میخواید دریابید از 4:40 (جا داره بگم که Rain بهترین بازی دیجیتالیه PS3هه به نظرم..بلی از Journey هم بهتر:p )

---

خوب اینجا هم رایم مشخصه ! R&C aCiT ! :D
این بازی خداست!!! داستان،سلاح ها،پازل ها،سفینه سواری،گرافیک،آپگرید و کلا همه چی!!!! یه بازیه همه چی تموم:D و نمیفهمم چرا دیگه هیچوقت رچتی تو این ابعاد ندیدیم:(

SF3 هم خیلی بازی کردم...ولی بیشتر vs ...
شاید مثلا دو سال فقط و فقط vs میزدم، تا اینکه بالاخره یه روز کنجکاو شدم بشینم پای بخش داستانیش بالاخره:)) در کل خوب بود، حال داد...ختطره زیادی ازش دارم...ولی aCiT یه چی دیگه ست:D

---
دورهای بعدی اگر Puppeteer بود صدام بزنید:-"
گرچه کلا تقاضا دارم هر دور صدام بزنید، به خدا حافظه ندارم یادم میره:))

اتفاقا میدونستم Rain هست و چقدر دوستش داری، میخواستم بهت بگم ها... جدا یادم رفت:D:))
---
اون بازی مظلوم، Puppeteer اصلا توی نظرسنجی گذاشتن؟ نباشه برگزار کنندگان باید جوابگو باشن:D:|
در وصف خیانت علی بگم که هیچ کدوم رو نذاشته بود و به صورت دیکتاتوری وارد مسابقه کردمشون :D
بیا جوابگو باش خائن @Safety & Peace

دور قبلی Rain تو نظرسنجی بوده و کسی من رو صدا نزده؟؟؟؟؟؟ :|
به هر حال این رو ببینید حداقل...باشد که رستگار شوید!(گرچه با اون تعداد رای کسی رستگار نمیشه دیگه:| ) :
من خودم تازه امروز این تاپیکو پیدا کردم نگو یه دور هم Aloy تو نظر سنجی باخته کسی صدام نزده بود :D از نظرسنجی قبلی اومدم و به Rain هم ندادم :D
پ ن : لیست کامل نظرسنجی ها هست ببینیم چیا بوده تا الان ؟ چیا رو جا موندیم ...

در وصف خیانت علی بگم که هیچ کدوم رو نذاشته بود و به صورت دیکتاتوری وارد مسابقه کردمشون :D
بیا جوابگو باش خائن @Safety & Peace
دروغ میگه. به حرفاش گوش ندین. به خاطر همین خائن مجبور شدیم با چند تن از انحصاری های ترد پارتی قدیمی خدافظی کنیم:(
من خودم تازه امروز این تاپیکو پیدا کردم نگو یه دور هم Aloy تو نظر سنجی باخته کسی صدام نزده بود :D از نظرسنجی قبلی اومدم و به Rain هم ندادم :D
پ ن : لیست کامل نظرسنجی ها هست ببینیم چیا بوده تا الان ؟ چیا رو جا موندیم ...
بلی بلی هست:D تا الان همه پست ها رو بوکمارک کردم و عکس نتیجه نظر سنجی ها رو هم زیرشون گذاشتم:D

X Vs. Y: Round 2 - Best of PS: Group B

یه جورایی میشه گفت هیچ‌کدوم از اینا رو بازی نکردم! :دی
چهارتاشون رو که کلهم هیچی، A Crack in Time رو هم خیلی کم رفتم. با اینکه توی PS2 عاشق R&C بودم و این نسخه رو هم به شدت ازش تعریف می‌کردن، ولی شاید دو ساعت هم جلو نرفتم و هرچی فکر می‌کنم علتش رو یادم نمیاد! :|
ولی کلا به خاطر ارادتی که به این سری دارم، انتخابم همونه. :دی

View attachment 142098
بنده حقیر هم به Syphon Filter 3 رای دادم .
این Bend باید بجای ادامه DG، این سری رو زنده کنن!
اصلا دوست ندارم نسل بعد هم ادامه DG رو بسازن، خدایی وقتی سونی TLOU رو داره چرا بازم بازی زامبی و آخرالزمانی میخواد:| :(

• Like
Reactions: Little John
این Bend باید بجای ادامه DG، این سری رو زنده کنن!
اصلا دوست ندارم نسل بعد هم ادامه DG رو بسازن، خدایی وقتی سونی TLOU رو داره چرا بازم بازی زامبی و آخرالزمانی میخواد:|:(
خدایی بعد از یک سال برگشتم و رفتم چنتا Horde و چلنج رفتم، واقعا گیم پلی خوبی داره و فیدبک لوپ گیم پلی خداست. روی ماموریت های جانبی بیشتر کار کنن و روایت درست حسابی تر داشته باشه و از آنریل4 بهتر استفاده کنن برای فنی خیلی خوب میشه.

=============
انصافا inFamous خدا بود، شهری که توش جریان داشت، انفجارها، ضد قهرمان بودن و سینماتیک های کمیکی، خیلی شخصیت خوفی بود کول با اون صداش!

@FUTURE

بیا که توی اسم 2تا بازی رویت شدی:D
===
رای من Syphon Filter 3:D کسی هست واقعا بهش رای نده؟:D یادمه بازی رو از ارگ بم خریدم:D:D:D جزء بهترین بازی های PS1 بود. هم سخت بود و هم به شدت جذاب. یادم نمیره مرحله اول توی هتل باید ساختمون اونطرفی رو میزدیم. ما هم که عقده ای، این شوکر رو از فاصله 500 متری میزدیم بهشون و تا کبابشون نمیشدن، ولشون نمیکردیم:)) مرحله جنگل رو هم میترسیدم ازش چون کلا اون زمان Depth of Field تعطیل بود و از یه جایی به بعد صفحه سیاه بود و همیشه ترس این داشتم که توی تاریکی چیه:)) امیدوارم شماره جدیدی ازش ساخته بشه. فعلا که بازی توی لیست اولویت های Team LSD هست و امیدواریم این عزیزان بتونن کاری کنن:D

پ.ن: هیچوقت بازی رو تموم نکردم:|
هفته قبل اومدم دیدم Sly 1 مظلوم واقع شده، میخواستم تاپیک رو بزارم توی لیست تحریم‌ها :D همین اخیرا هم بازیش کرده بودم حسم بهش قوی بود!
توی نظرسنجی این هفته هم اکثرا نسخه‌هایی رو گذاشتید که هیچ حسی بهشون ندارم...Twisted Metal 4 رو یادمه داشتم ولی بازم میرفتم نسخه 2 رو بازی میکردم چون خیلی مپ‌های خفن‌تری داشت.
سایفون فیلتر 3 هم بازی نکردم...کلا فک کنم آخرش معروفترین بازی برنده‌ی نظرسنجی میشه نه بهترین...راه‌ حلی هم نداره!
به Infamous هم برای انتقامِ هفته قبل رای نمیدم و در نهایت A Crack in Time رو انتخاب کردم >:)

@FUTURE

بیا که توی اسم 2تا بازی رویت شدی:D
===
رای من Syphon Filter 3:D کسی هست واقعا بهش رای نده؟:D یادمه بازی رو از ارگ بم خریدم:D:D:D جزء بهترین بازی های PS1 بود. هم سخت بود و هم به شدت جذاب. یادم نمیره مرحله اول توی هتل باید ساختمون اونطرفی رو میزدیم. ما هم که عقده ای، این شوکر رو از فاصله 500 متری میزدیم بهشون و تا کبابشون نمیشدن، ولشون نمیکردیم:)) مرحله جنگل رو هم میترسیدم ازش چون کلا اون زمان Depth of Field تعطیل بود و از یه جایی به بعد صفحه سیاه بود و همیشه ترس این داشتم که توی تاریکی چیه:)) امیدوارم شماره جدیدی ازش ساخته بشه. فعلا که بازی توی لیست اولویت های Team LSD هست و امیدواریم این عزیزان بتونن کاری کنن:D

پ.ن: هیچوقت بازی رو تموم نکردم:|
بیا برو بازی کن .
Play Syphon Filter 3 for playstation online
هر بازی دیگه ای رو هم خواستی سرچ کن میاره برات .

سایفون فیلتر 3 هم بازی نکردم...کلا فک کنم آخرش معروفترین بازی برنده‌ی نظرسنجی میشه نه بهترین...راه‌ حلی هم نداره!
من میگم منتظر بمونیم و ببینیم چی میشه:D یه سری از گروه ها خیلی نامردین و یه سری از همین معروف ها کتلت میشن اونجا:D در واقع جنگ داخلی هست توی بعضی از گروه ها:D

آها اینم اضافه کنم 3 بار رندوم سازی شده و گروه ها رو بر اون اساس چیدیم. اینطوری نبوده که خودمون از عمد گروه ها رو چیده باشیم:D

عجب! Ratchet & Clank Quest for Booty رو مگه چند نفر بازی کردن اینجا؟ :D بنظرم وایب دزدان دریایی کاراییبی که داشت و طراحی مراحل و روایت داستانش تبدیلش کرده بود به خنده دار ترین و جذاب ترین عنوان مجموعه R&C
میدونم که مظلوم واقع میشه و بهش رای دادم! :D
چهار گزینه دیگه هم جزو بازی های مورد علاقه all time ام هستن. آدمو تو چه موقعیتی قرار میدین! :(

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kainé
دروغ میگه. به حرفاش گوش ندین. به خاطر همین خائن مجبور شدیم با چند تن از انحصاری های ترد پارتی قدیمی خدافظی کنیم:(

بلی بلی هست:D تا الان همه پست ها رو بوکمارک کردم و عکس نتیجه نظر سنجی ها رو هم زیرشون گذاشتم:D

نه رین و نه Puppeteer رو نمیخواستی تو نظرسنجی بزاری؟؟؟؟؟؟؟ :| ترورت میکردم:|

باز دم احسان گرم به فکر من بود:دی گرچه به یکیش نرسیدم:|

نه رین و نه Puppeteer رو نمیخواستی تو نظرسنجی بزاری؟؟؟؟؟؟؟ :| ترورت میکردم:|

باز دم احسان گرم به فکر من بود:D گرچه به یکیش نرسیدم:|
تو فکر کن مسئول کنترل کیفی خود همین احسان لعین بوده و این بازی ها توی لیست نبودن در وهله اول:D دیگه تا تهش برو چه خبر بوده:D

قضیه اینه که ما 4تا لیست که فقط انحصاری های 4 نسل PS رو نوشته بود رو به عنوان مرجع انتخاب کردیم ولی در کمال تعجب، یه سری از عناوین معروف که حتی مولتی هم نشده بودن رو توی لیست نیاورده بودن. اینا در مرحله آخر و با تدبیر و درایت من به وطن بازگشتن و نقشه های شرورانه احسان برای حذفشون با شکست روبرو شد:-"

پ.ن: وقتی لیست رو جمع کردیم و یه نگاه انداختیم، دیدیم که بله! Horizon جا مونده:)) هیچکس هم نفهمیده بود (4 نفر این لیست رو دیده بودیم خیر سرمون:D)

تو فکر کن مسئول کنترل کیفی خود همین احسان لعین بوده و این بازی ها توی لیست نبودن در وهله اول:D دیگه تا تهش برو چه خبر بوده:D

قضیه اینه که ما 4تا لیست که فقط انحصاری های 4 نسل PS رو نوشته بود رو به عنوان مرجع انتخاب کردیم ولی در کمال تعجب، یه سری از عناوین معروف که حتی مولتی هم نشده بودن رو توی لیست نیاورده بودن. اینا در مرحله آخر و با تدبیر و درایت من به وطن بازگشتن و نقشه های شرورانه احسان برای حذفشون با شکست روبرو شد:-"

پ.ن: وقتی لیست رو جمع کردیم و یه نگاه انداختیم، دیدیم که بله! Horizon جا مونده:)) هیچکس هم نفهمیده بود (4 نفر این لیست رو دیده بودیم خیر سرمون:D)

نذار بگم که توی ادیت دوم ، وقتی خواستی چند تا بازی به لیست اضافه کنی ، گفتی رین و پاپیتیر رو حذف کنیم برن مهم نیستن :دی خائن لعین :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or