نظر سنجی بعدی در حال انجامه یه نظر سنجی متفاوته و یه کتگوری دیگه رو میریم برای نظر سنجی@Safety & Peace
بکش از اون تاپیک کذایی PS vs XB بیرون و بیا این جا رو سر و سامون بده
نظر سنجی بعدی در حال انجامه یه نظر سنجی متفاوته و یه کتگوری دیگه رو میریم برای نظر سنجی@Safety & Peace
بکش از اون تاپیک کذایی PS vs XB بیرون و بیا این جا رو سر و سامون بده
نظرسنجی تموم شد دیگهبا اینکه تعداد رای ها کمه ولی برام جالبه که سنوا تا به اینجا جلو هست فکر میکردم الوی شخصیت محبوب تری باشه . هم اینکه تبلیغات هول بازی بیشتر بوده که متعاقباً بازخوردهاش توی اینترنت بیشتر که باعث میشه الوی به شخصیتی شناخته شده تر بدل بشه. از طرفی داستان الوی هم طوریه که بیشتر ادم میتونه باهاش همراه باشه تا دستان سنوا که پیچیده و مبهم بهش پرداخت شده. چهرتا هم بخوایم قضاوت کنیم الوی حقیقتا خیلی سرتره . شخصا خودمم با الوی خیلی بیشتر ... حالا حال کردم نه به اون معنا ولی حال کردم . من قبلا گفتم معمولا شخصیت های بازی های Rpg بیشتر طرفدارشون میشم به این دلیل که زمان بیشتری رو بازی در اختیار ما قرار میده تا با جنبه های بیشتر شخصیتیشون اشنا بشیم. برای بقیه هم فکر کنم این مورد تاثیرگذاره. بهمین خاطر برام جالبه و فکر میکنم از همه نظر الوی پتانسیل برنده شدن رو با فاصله داشت ولی خب نتیجه جور دیگه ای رقم خورده
ففط هردفعه قراره صرفا ۲ تا شخصیت یا چیزای دیگه مقابل هم قرار بگیرن و تمام؟نظر سنجی بعدی در حال انجامه یه نظر سنجی متفاوته و یه کتگوری دیگه رو میریم برای نظر سنجی
گزینه هیچکدام رو انتخاب می کنم پساینجور موارد ببین از قیافه و تیپ کدوم شخصیت خوشت میاد رای بده D:
چیزای مختلفففط هردفعه قراره صرفا ۲ تا شخصیت یا چیزای دیگه مقابل هم قرار بگیرن و تمام؟
یا قراره برنده ها بالاتر برن مثل به صورت حذفی؟
در خفن بودن اون آهنگ Skyrim که کوچیکترین شکی نیست و واقعاً چیز محشریه ولی تأثیری که موسیقی Old Snake توی اون دوران روی من گذاشت یه چیز دیگه بود، در حدی که اغراق نیست اگه بگم باهاش اشک هم ریختم.