بنده ستاد حمایت از مظلوم ها هستم
بنده ستاد حمایت از مظلوم ها هستم
بچش، آن چه با رای ندادن به سکیرو اندوختی.View attachment 141337
همانا که با این حرکت رستگار شدی
علی خائن @Safety & Peace و پیروانش توی جهنم خواهند سوخت
لقب خائن از اون یکی علی گرفته میشه و تقدیم به خودت میشه چه جوری تونستی به عنوان یه فایتینگ فن به یه بازی فایتینگ خیانت کنی ؟!بچش، آن چه با رای ندادن به سکیرو اندوختی.
لقب خائن از اون یکی علی گرفته میشه و تقدیم به خودت میشه چه جوری تونستی به عنوان یه فایتینگ فن به یه بازی فایتینگ خیانت کنی ؟!
View attachment 141339
View attachment 141340
===
یه کم تبلیغ کنید آقا قبلاً تاپیک X vs. Y فوران خاطره بازی و نوستالژی و اینا بود هر کی هر چی داره از بازیای مورد علاقش که رای میده یه چیزی بذاره همه استفاده کنن
چون ناشرش سونی نبود توی لیست نیومد قرار شد اگه بازی ای از استودیوی فرست پارتی نیست باید حداقل ناشرش سونی باشهخو Bloody Roar الان انحصاری محسوب میشد یا نه واسه PS1؟
من با اون خاطره دارم فقط
این نظرسنجی هم دوباره باعث شد دلم Sly Cooper بخواد
فکر کن... Sly Cooper نسل نهی
باورت میشه اصن نمیدونستم فایتینگه؟لقب خائن از اون یکی علی گرفته میشه و تقدیم به خودت میشه چه جوری تونستی به عنوان یه فایتینگ فن به یه بازی فایتینگ خیانت کنی ؟!
View attachment 141339
View attachment 141340
===
یه کم تبلیغ کنید آقا قبلاً تاپیک X vs. Y فوران خاطره بازی و نوستالژی و اینا بود هر کی هر چی داره از بازیای مورد علاقش که رای میده یه چیزی بذاره همه استفاده کنن
نظر سنجی به زودی بسته میشه و گروه دوم گذاشته میشه. هر کی میخواد رای بده، سریع باشه البته برنده از همین الان مشخصه دیگه
لعنت به خیانتی که تمام وجودت رو گرفته ! همش نگاه گرافیکی ، همش رزولوشن پرستی ، همش پیکسل شمارینظر سنجی به زودی بسته میشه و گروه دوم گذاشته میشه. هر کی میخواد رای بده، سریع باشه البته برنده از همین الان مشخصه دیگه