X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
من جز infamous هیچکدوم رو بازی نکردم. اما جالب اینکه موقع خرید ps2 بازی جک هم اشانتیون بهم دادن :D اما هیچ وقت ، هیچ وقت من این دیسک رو نذاشتم توی دستگاه! هنوزم دیسکشو دارم :D

• Like
Reactions: Safety & Peace
Rain رو متأسفانه بازی نکردم، ولی فکر می‌کنم اگه سراغش می‌رفتم خوشم می‌اومد.
Tobal No. 1 رو هم اصلاً نمی‌دونم بازی کردم یا نه! :دی اگه بازی کرده باشم هم حداکثر یکی دو دست توی کلوپ و اینا بوده و چیزی یادم نمیاد!
Jak II رو باهاش حال نکردم و برای سلیقه‌ی من هرچقدر نسخه‌ی اول این مجموعه عالی بود، بعدش به فنا رفت. منظورم این نیست که بازی بدیه و اتفاقاً کلی ویژگی جالب داشته، ولی یه جورایی توی ذوق من خورد وقتی دیدم از اون حالت شاد و شنگول و خوش آب و رنگ نسخه اول با کلی المان پلتفرمر وارد یه حالت نسبتاً تاریک‌تری شد و زد توی فاز شهری و اگه درست یادم باشه حالت اکشن بازی هم خیلی پررنگ شد و تا حدودی جای پلتفرمر رو گرفت.
می‌مونه دو تا بازی ساکرپانچ که هر دو رو خیلی دوست داشتم. Sly Cooper واقعاً چیز خفنی بود و هم گیم‌پلی جذاب و باحالی داشت و هم اون اتمسفر جالب و حالت نوآر توی یه بازی کارتونی پلتفرمر/مخفی‌کاری باعث شده بود یه معجون منحصربفردی درست بشه که خیلی لذت‌بخش بود.
از اون طرف Infamous: Second Son هم به شدت بهم حال داد و گیم‌پلی فان و باحالی داشت با قدرت‌هایی که هرکدوم می‌تونستن یه بازی کامل رو پوشش بدن، چه برسه به اینکه در کنار هم توی یه بازی جمع بشن. قبلاً هم گفتم، به نظرم این بازی یکی از آندرریتدترین‌های نسل بوده.
در نهایت بین این دو تا Infamous رو انتخاب کردم، چون نقاط مثبت و منفی‌ش بیشتر توی ذهنم هست و انقدر هم ازش لذت بردم که به فاصله چند روز دو بار تمومش کردم. :دی

بچش، آن چه با رای ندادن به سکیرو اندوختی.
لقب خائن از اون یکی علی گرفته میشه و تقدیم به خودت میشه :D چه جوری تونستی به عنوان یه فایتینگ فن به یه بازی فایتینگ خیانت کنی ؟! :D

141339

141340

===

یه کم تبلیغ کنید آقا :دی قبلاً تاپیک X vs. Y فوران خاطره بازی و نوستالژی و اینا بود :دی هر کی هر چی داره از بازیای مورد علاقش که رای میده یه چیزی بذاره همه استفاده کنن :دی

لقب خائن از اون یکی علی گرفته میشه و تقدیم به خودت میشه :D چه جوری تونستی به عنوان یه فایتینگ فن به یه بازی فایتینگ خیانت کنی ؟! :D

View attachment 141339

View attachment 141340

===

یه کم تبلیغ کنید آقا :D قبلاً تاپیک X vs. Y فوران خاطره بازی و نوستالژی و اینا بود :D هر کی هر چی داره از بازیای مورد علاقش که رای میده یه چیزی بذاره همه استفاده کنن :D

خو Bloody Roar الان انحصاری محسوب میشد یا نه واسه PS1؟
من با اون خاطره دارم فقط :))

این نظرسنجی هم دوباره باعث شد دلم Sly Cooper بخواد
فکر کن... Sly Cooper نسل نهی 8->

• Like
Reactions: Kainé
خو Bloody Roar الان انحصاری محسوب میشد یا نه واسه PS1؟
من با اون خاطره دارم فقط :))

این نظرسنجی هم دوباره باعث شد دلم Sly Cooper بخواد
فکر کن... Sly Cooper نسل نهی 8->
چون ناشرش سونی نبود توی لیست نیومد :D قرار شد اگه بازی ای از استودیوی فرست پارتی نیست باید حداقل ناشرش سونی باشه :D

بنده خدا اسلای و جک و رچت و دوستان یهو همه رفتن زیر سایه ی IP های بزرگتر استودیوهاشون :( چقدر جای این تیپ بازیا خالیه اونم با قدرت خفن کنسولای جدید :(

View attachment 141339

View attachment 141340

===

یه کم تبلیغ کنید آقا :D قبلاً تاپیک X vs. Y فوران خاطره بازی و نوستالژی و اینا بود :D هر کی هر چی داره از بازیای مورد علاقش که رای میده یه چیزی بذاره همه استفاده کنن :D
باورت میشه اصن نمیدونستم فایتینگه؟:))
اون علی که دیگه ماورای خائن بودنه و هنوز کلمه ای براش پیدا نشده:D

نظر سنجی به زودی بسته میشه و گروه دوم گذاشته میشه. هر کی میخواد رای بده، سریع باشه:D البته برنده از همین الان مشخصه دیگه:D

بدو تا تاپیک PS vs XB بسته است و تنور گرمه... تند تند نظرسنجی ها رو بزن رای جمع کنیم :D

===

الان فقط دوتای اول میان بالا یا نه فقط برنده میاد بالا؟
(در هر صورت اسلای اون پایین میمونه نامردا :(()

نظر سنجی به زودی بسته میشه و گروه دوم گذاشته میشه. هر کی میخواد رای بده، سریع باشه:D البته برنده از همین الان مشخصه دیگه:D
لعنت به خیانتی که تمام وجودت رو گرفته ! همش نگاه گرافیکی ، همش رزولوشن پرستی ، همش پیکسل شماری
ببین با توبال من چیکار کردی :((

این tobel no1 رو اولین باره میبینم...
به اینفاموس رای دادم، چون وقتی اولین بار دیدمش پشیمون شدم زودتر ps4 نخریدم و کرک و پرم ریخت

یه سوال الان بازی های مثل tobel no1 هست.. فاینال 9 و 10 و 12 هم داریم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or