The End Of Ps
کاربر سایت
معنوی رو ولش کن حقیقی رو بچسبفرنچایز معنوی هستن
بلادبورن خودش یه بازی مجزا و متفاوت هست پس اون ادعایی که کردی به بلادبورن (در عین شاهکار بودن) نمیچسبه
معنوی رو ولش کن حقیقی رو بچسبفرنچایز معنوی هستن
منم ترجیحش میدم کلا برا من آنچارتد سر شماره دوم پروندش بسته شد و بقیشون دیگه حرف جدیدی برام نداشتن ولی خب خیلی از مسائل مثل گرافیک و کامبت سیستم و شوتینگ و .... همه اینها به مرور کهنه میشن و همین الان هم تا حدی شدن. سولزبورن ها چون بجای اتکا به گرافیک تکنیکی روی فضای هنری مانور میدادن کهنه نشدن، همچنین گیم پلی هر کدومشون امضای منحصر به فرد خودشونو داره که از همدیگه متمایز میشن و باعث میشه جایگاههاشون هم منحصر به فرد بمونه.والا مخالفم... این بازی واقعا Timeless اهه.
من این رو جدا به U4 ترجیح میدم...مخصوصا بخاطر Pacing وحشتناک محشر بازی مگه آدم سرش خسته میشه!
خب بلادبورن رو اگه به عنوان بهترین ساخته میازاکی در نظر بگیریم میشه گل سر سبد این فرنچایز معنوی پس به نمایندگی از بقیشون جام افتخار رو تحویل میگیرهمعنوی رو ولش کن حقیقی رو بچسب
بلادبورن خودش که بازی مجزا و متفاوت هست پس اون ادعایی که کردی به بلادبورن (در عین شاهکار بودن) نمیچسبه
والا رحم کنید...برای من سکیرو جایگاه بهترین بازی میازاکی رو داره.منم ترجیحش میدم کلا برا من آنچارتد سر شماره دوم پروندش بسته شد و بقیشون دیگه حرف جدیدی برام نداشتن ولی خب خیلی از مسائل مثل گرافیک و کامبت سیستم و شوتینگ و .... همه اینها به مرور کهنه میشن و همین الان هم تا حدی شدن. سولزبورن ها چون بجای اتکا به گرافیک تکنیکی روی فضای هنری مانور میدادن کهنه نشدن، همچنین گیم پلی هر کدومشون امضای منحصر به فرد خودشونو داره که از همدیگه متمایز میشن و باعث میشه جایگاههاشون هم منحصر به فرد بمونه.
مرسی که در هر صورت یاد و خاطره یوزرم رو زنده نگه میدارین حتی نخواستهوالا مخالفم... این بازی واقعا Timeless اهه.
من این رو جدا به U4 ترجیح میدم...مخصوصا بخاطر Pacing وحشتناک محشر بازی مگه آدم سرش خسته میشه؟!
یکی از خوبیای این مسابقه این بود که با مردان Culture آشنا شدیمUncharted 2 is great
Bloodborne is perfection
کلا تاثیر سولزبورن ها و کالتی که در صنعت گیم ایجاد کردن یه پدیده عجیب غریب بودش و بازگشتی به ریشه های رترو و اولداسکول اما در قالبی کاملا مدرن محسوب میشد که تا بحال مشابهش دیده نشده بود به عبارتی گذشته و حال رو به دوباره به هم پیوند دادن و اون گپی که در حال شکل گیری بین دوران کلاسیک و مدرن بودش رو رفع فرمودن از این نظر این فرنچایز بسیار بسیار بسیار مهم هستش در تاریخ گیم، اگه نگیم مهمترینه تاثیراتش هم داریم در بیشتر اکشن ادونچرهای هک اند اسلشی به مرور میبینیم (گاو 2018)
RE4 هم مهم بود ولی گیرز گیم پلیش رو تکمیل کرد ها ها ها