توضیحی در مورد مسابقات سری بعد میدی جناب حسن زاده؟ و اینکه از کِی شروع میشه؟من از اون 58 نفر نمیگذرم. یه روز مونده باشه به آخرم عمرم میاد سراغ تک تکتون.
توضیحی در مورد مسابقات سری بعد میدی جناب حسن زاده؟ و اینکه از کِی شروع میشه؟من از اون 58 نفر نمیگذرم. یه روز مونده باشه به آخرم عمرم میاد سراغ تک تکتون.
پدرش معمار بودهای بسوزه پدر کلویی که هوشو حواس واسه این جماعت نذاشته آغا سردر تاپیک بزنین BB به کلویی باخت! نه U2 نه نیتن نه شامبالالا
احتمالا از فردا پس فردا برمیگردیم به روال عادی تاپیک تا ببینیم کی میتونیم مسابقه Xbox رو برگزار کنیم.توضیحی در مورد مسابقات سری بعد میدی جناب حسن زاده؟ و اینکه از کِی شروع میشه؟
احتمالا از فردا پس فردا برمیگردیم به روال عادی تاپیک تا ببینیم کی میتونیم مسابقه Xbox رو برگزار کنیم.
سید شما نظرسنجی داشته باشید بایونتا ها اولن گفته باشمChotto Mate
ما رو که نمیخوای دور بندازی
سید شما نظرسنجی داشته باشید بایونتا ها اولن گفته باشم
View attachment VID_20200807_230943.mp4اینکه یه بازی سوپر نیچ هاردکور پسند در برابر یه بلاک باستر آب رنگی کژوال پسند فقط با 7 تا رای میبازه خودش نشون میده بازنده کدومه برو آقای آنچرت این قهرمانیت هم ارزشی نداره، ( به آرامی گریه میکند)
نظرسنجی در معتبرین مکان اینترنت، یعنی فروم ریست ارا رو یادت رفت.اقایون من حواسم نبود قبل نظرسنجی تویتر بفتا و psblog رو چک کنم.
رای منو حذف کنین.
نظرسنجی که تموم شد و ما مُردیم و نتونستیم این مورد رو جا بندازیم که نظرسنجی برای THE LAST OF US 1 بود نه 2این برای خیانت دور قبلتون آنچارتد برنده شده شد ولی به واقع جول انتقامشو در این دور گرفت