X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
نظرسنجی که تموم شد و ما مُردیم و نتونستیم این مورد رو جا بندازیم که نظرسنجی برای THE LAST OF US 1 بود نه 2 :D
یعنی تک تکتون هر چی جیف و عکس بود از 2 گذاشتین ، دریغ از حتی 1 دونه عکس از نسخه ی اول :D بعد توقع برد هم داشتین ؟ :D
من فقط یک لحظه اومدم توی تاپیک اختلاف نظرسنجی رو دیدم، یک سرتکون دادمو لفت دادم! الانم اومدم حالتونو بگیرم که دیگه حال منو بیخودی نگیرید :D گیف 500 تا هم می ذاشتم نتیجه نظرسنجی رو با خیانت بزرگتون عوض نمی کرد!

• Smile
Reactions: only sony
من فقط یک لحظه اومدم توی تاپیک اختلاف نظرسنجی رو دیدم، یک سرتکون دادمو لفت دادم! الانم اومدم حالتونو بگیرم که دیگه حال منو بیخودی نگیرید :D گیف 500 تا هم می ذاشتم نتیجه نظرسنجی رو با خیانت بزرگتون عوض نمی کرد!
ما هم براتون یه سری تکون دادیم با یه لبخند ریز قهرمانی :دی بهرحال مشکل از خود فن های تلو بود :دی وقتی تلو رو با تلوپ 2 اشتباه میگیرید و به جای مایه گذاشتن از نسخه ی اول چپ و راست توی اسپویلر از تلوپ 2 می گید همین میشه دیگه :دی

ما هم براتون یه سری تکون دادیم با یه لبخند ریز قهرمانی :D بهرحال مشکل از خود فن های تلو بود :D وقتی تلو رو با تلوپ 2 اشتباه میگیرید و به جای مایه گذاشتن از نسخه ی اول چپ و راست توی اسپویلر از تلوپ 2 می گید همین میشه دیگه :D
حالا اینا رو گفتم، ولی نتیجه نظرسنجی رو چه باور کنی چه نکنی، می دونستم گاو میبره :D اگه از نتیجه اطلاع نداشتم مطمئنا اقدام می کردم!

یه اعترافی هم بکنم ولی لطفا درک کنید دوستان! یادتونه برای گاو 2 چقدر تبلیغ کردم اینجا؟ بهم گفتن امیر توعاشق گاو 2018ی، چرا گاو 2؟ نتیجه هم خیلی نزدیک شد ولی نتونستم به هدف نهاییم برسم :D فقط می خواستم گاو 2018 رو ببازم تا به TLOU نخوره!! سیاست چیز کثیفیه! وقتی بحث جول میاد وسط، از روی جنازه کریتوسم رد می شم :D

حالا اینا رو گفتم، ولی نتیجه نظرسنجی رو چه باور کنی چه نکنی، می دونستم گاو میبره :D اگه از نتیجه اطلاع نداشتم مطمئنا اقدام می کردم!

یه اعترافی هم بکنم ولی لطفا درک کنید دوستان! یادتونه برای گاو 2 چقدر تبلیغ کردم اینجا؟ بهم گفتن امیر توعاشق گاو 2018ی، چرا گاو 2؟ نتیجه هم خیلی نزدیک شد ولی نتونستم به هدف نهاییم برسم :D فقط می خواستم گاو 2018 رو ببازم تا به TLOU نخوره!! سیاست چیز کثیفیه! وقتی بحث جول میاد وسط، از روی جنازه کریتوسم رد می شم :D
159355

میبینم این خاکسترها که باز تو افق محو شدن>:) >:) >:)
خوبه! خوبه! >:)

بیایید به جای نینتندو و مایکروسافت... اگر وایفو وارز نداریم، بریم برای مشخص کردن رده 5 و 6 و ... تا آخرین رتبه :))
داره خوش میگذره:p :))
به شانس من باشه همونم Puppeteer آخر و GR1 و GR2 هم یک و دو رتبه مونده به آخر میشن:|

@Kainé دور بعدی در کار هست یا نه؟اگه هست موضوعش مشخص شده؟
نظرسنجی فعلی ؟ PS ؟ :دی نه این دیگه تموم شد ، داره یه سری کارای گرافیکی برای جمع بندی انجام میشه :D
بعد از این هم یه مدت تاپیک میره روی روال سابق Vs های دوتایی و ... تا برای نظرسنجی Xbox و نینتندو آماده بشیم :دی

نظرسنجی فعلی ؟ PS ؟ :D نه این دیگه تموم شد ، داره یه سری کارای گرافیکی برای جمع بندی انجام میشه :D
بعد از این هم یه مدت تاپیک میره روی روال سابق Vs های دوتایی و ... تا برای نظرسنجی Xbox و نینتندو آماده بشیم :D
159433

خودت میدونی چرا :D

بی‌زحمت یه سری آمار و ارقام هم بدید، مخصوصا تعداد شرکت کنندگان در 24 ساعت اول و دوم نظرسنجی ها
افراد متقلب رو هم اعلام کنید :D
همه ی اینا داره آماده میشه :دی
ریز به ریز اطلاعاتتون زیر دستمونه ، بزودی کارنامه ی اعمالتون رو می بینید :دی تعداد کشته های تاپیک رو هم بدیم ؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or