IMANOKA
کاربر سایت
اخلاق رو در نظر بگیری ینیفر خیلی سگهجذابیت صورت رو بخوایم ببینیم ینیفر خیلی جذابتره، هیکل رو بخوایم بدونیم حالا دوستان باید نظربدن
یه صحنه بود یکم سر به سرش گذاشتم تلپورتم کرد چند مایل اونور تر
اخلاق رو در نظر بگیری ینیفر خیلی سگهجذابیت صورت رو بخوایم ببینیم ینیفر خیلی جذابتره، هیکل رو بخوایم بدونیم حالا دوستان باید نظربدن
البته من خودم به شخصه اعتقاد دارم که شانی > بقیه
متاسفانه فقط من و تو اینجا واقعیت رو میدونیم و بقیه همه در جهلی آشکار و خوابی غلفت وار، پشتک وارو میزننI see you are a man of culture as well
اصلا تو هر نظرسنجی کسی redhead باشه رای دادن به بقیه حرامه
از قصد تو هم که شده تریس رو برنده میکنم اینجاچی؟ گفتید موقع ریختن خون طرفدارای تریس ـه؟
متاسفانه فقط من و تو اینجا واقعیت رو میدونیم و بقیه همه در جهلی آشکار و خوابی غلفت وار، پشتک وارو میزنن
اصلا تو هر نظرسنجی کسی redhead باشه رای دادن به بقیه حرامه
نخیر ، مثل اینکه تو درست بشو نیستی که نیستی!بنده rpg باز نیستم، اما ویچر بازها رو دوست دارم!
پس رای ما، بانو قلب ها
تریس
احترام بگذارید!
بنظرمن قیافه های اینا اصلا در یه سطح نیستن ینیفر خیلی سر داره به اون دختر خانومهمتاسفانه مو مشکی قدرت زیادی داره اینجا
البته خودم به بانو تریس رای دادم
نخیر ، مثل اینکه تو درست بشو نیستی که نیستی!
اتفاقا بانویی که موی کوتاه داشته باشه، به صورت دیفالت در قلب ما میشینهالبته موی کوتاه برای بانوان کلا جالب نیست ?
دقیقا. تا وقتی شانی هست چرا اصلا باید بین 2تا جاری انتخاب کنیم؟اصلا تو هر نظرسنجی کسی redhead باشه رای دادن به بقیه حرامه
میبینی تو رو خدا؟ الان درک میکنی من از دست این چی میکشم؟نخیر ، مثل اینکه تو درست بشو نیستی که نیستی!
اتفاقا بانویی که موی کوتاه داشته باشه، به صورت دیفالت در قلب ما میشینه
دقیقا. تا وقتی شانی هست چرا اصلا باید بین 2تا جاری انتخاب کنیم؟
میبینی تو رو خدا؟ الان درک میکنی من از دست این چی میکشم؟