The End Of Ps
کاربر سایت
من که خودم فن بلادبورن هستم ولی چرا ؟شاید U2 مهمترین بازی تاریخ سونی باشه، ولی بلادبورن مهمترین بازی تاریخ بشر هستشبای
![]()
پ ن : مهمترین بازی تاریخ هم RE4 هست که خب تو این تاپیک نمیتونه وارد بشه
من که خودم فن بلادبورن هستم ولی چرا ؟شاید U2 مهمترین بازی تاریخ سونی باشه، ولی بلادبورن مهمترین بازی تاریخ بشر هستشبای
![]()
بردار بیار همشونو بسوزونیمچطور تونستید آنچارتدی که اونهمه جلو بود رو به این روز بندازید که عقب بیوفتهبوی خیانت تمام این تاپیکو گرفته
برم یه Flamethrower بیارم کل اینجا رو پاک سازی کنم !
بسووووزید ای خائنین !
The flame is the soul's breath
The black smoke is the soul's release
Ashes thou wert and art. May thy soul return to the great flame of fire
Látom
سکوت پیشه کن?Uncharted چند حرفه؟ 9تا
Bloodborne چندتاس؟ 10 تا
10>9
View attachment 159131
پس بکوب اون رای کوفتی رو?
ای هیت یو![]()
سکوت پیشه کن?
View attachment 159134
یعنی فقط دارم خودمو کنترل میکنم ! کی بزنم همشونو از دم تیغ بگذرونم خدا می دونههی ... یعنی خیانت بدتر از این ... نمیدونن که U2 چه خدمتی به برند PS کرده
لطفا سال 2009 رو یادتون بیاد , PS3 رو یادتون بیاد . بازی های سونی قبل از U2 و بعد از U2 رو مقایسه کنید . چی بگم آخه ! عملا مسیر بازی های سونی رو تغییر داد , PS3 رو نجات داد , الگو خیلی از بازی ها شد . مهم ترین بازی تاریخ سونی همین U2 هست که تو بدترین شرایط برند PS تو سالی که پر از بازی خفن و شاهکار بود اومد و همه رو به خاک و خون کشید
بردار بیار همشونو بسوزونیم
آخه چطور میشه به بازی که با این موزیک خاطره انگیز شروع میشه، رای نداد؟شیرین تر از این نوستالژی داریم؟
اجرای ارکستری Nate's Theme حتما ببینید.
کلا تاثیر سولزبورن ها و کالتی که در صنعت گیم ایجاد کردن یه پدیده عجیب غریب بودش و بازگشتی به ریشه های رترو و اولداسکول اما در قالبی کاملا مدرن محسوب میشد که تا بحال مشابهش دیده نشده بودمن که خودم فن بلادبورن هستم ولی چرا ؟در اینکه بلادبورن شاهکاره و یکی از بهترین بازی های نسل شکی نیست ولی رو چه حساب اینو میگی
پ ن : مهمترین بازی تاریخ هم RE4 هست که خب تو این تاپیک نمیتونه وارد بشه![]()
بردار بیار همشونو بسوزونیم
آخه چطور میشه به بازی که با این موزیک خاطره انگیز شروع میشه، رای نداد؟شیرین تر از این نوستالژی داریم؟
اجرای ارکستری Nate's Theme حتما ببینید.
View attachment 159136
الحق که دود از کنده بلند میشه ! یه زمانی جلوی ترول های گرافیک آبرنگی وایسادیم توی سایت با همینا ، الان بر و بچه های جدید وسط مرفه ترین دوران PS اومدن توی سایت نمی دونن چه Dark Age ـی بود یه زمان![]()
یه جورایی درست میگی ولی سولزبورن مگه یه فرنچایزه ؟ چرا همش مخلوطشون میکنیدکلا تاثیر سولزبورن ها و کالتی که در صنعت گیم ایجاد کردن یه پدیده عجیب غریب بودش و بازگشتی به ریشه های رترو و اولداسکول اما در قالبی کاملا مدرن محسوب میشد که تا بحال مشابهش دیده نشده بودبه عبارتی گذشته و حال رو به دوباره به هم پیوند دادن و اون گپی که در حال شکل گیری بین دوران کلاسیک و مدرن بودش رو رفع فرمودن
از این نظر این فرنچایز بسیار بسیار بسیار مهم هستش در تاریخ گیم، اگه نگیم مهمترینه
تاثیراتش هم داریم در بیشتر اکشن ادونچرهای هک اند اسلشی به مرور میبینیم (گاو 2018
)
RE4 هم مهم بود ولی گیرز گیم پلیش رو تکمیل کرد ها ها ها![]()
فرنچایز معنوی هستنیه جورایی درست میگی ولی سولزبورن مگه یه فرنچایزه ؟ چرا همش مخلوطشون میکنید
بحث الان بلادبورن هست نمیشه که از دارک سولز و دیمن سولز مایه بذاری بعد یکیشون بکنی بگی سولزبورن
الان فقط بلادبورن vs آنچارتد2 هست و بلادبورن در عین شاهکار بودن و شاید بهترین بازی میازاکی ولی مهم ترین بازی تاریخ نمیشه چون بلادبورن هست نه سولزتمام
والا مخالفم... این بازی واقعا Timeless اهه.یه چی بگم، من خودم U2 برام بهترین ساخته ناتی داگ محسوب میشه. ولی این بازی در Test of Time اونقدری موندگار نیست و همین الان هم برین سراغش و بعدش U4 رو بزنین براتون کهنه تر بنظر میرسه از بسیاری از جهات. ولی بلادبورن جایگیزنی نداره و Timeless هستش و همیشه یگانه میمونه حتی اگه بلاد 2 بیادهمونطور که دارک سولز و دیمنز سولز هیچوقت جایگاهشون خدشه دار نشدش.