مسخره بازی طورش دیگه نکنید کسی با بازی که بیشتر حال کرده (در سال عرضه) طبیعتا به همون باید رای بده دیگ ! بخاطر دوستان و فلان اینا چیه دیگ رودربایستی دارید مگهمن حقیقتش با U2 بیشتر حال کردم ولی رونالدینیو وار رای دادم به Bb، بخاطر دوستان، دیگه آخر تاپیکه تا میتوانیم دلی بدست آوریم دل شکستن هنر نمیباشد
درصورت پیروزی Bb هم میریم توی خونه علیضمنا وسیله ایاب و ذهاب هم مهیا میباشدنه دیگه مزاحم علی ولدمورت نمیشیم میریم خونه @Safety & Peace به مدت 7 روز و 7 شب جشن میگیریم
دیگه گفتیم حالی به بچه ها بدیم، حرف شما منطقی هستمسخره بازی طورش دیگه نکنید کسی با بازی که بیشتر حال کرده (در سال عرضه) طبیعتا به همون باید رای بده دیگ ! بخاطر دوستان و فلان اینا چیه دیگ رودربایستی دارید مگه
حالا این تاپیک که تموم شد ولی سعی کنید اگر چند نفر (حتی اگر خیلی قبولشون دارید) نظر مخالف شما داشتند بازم رو نظر خودتون باشید
@Irisviel Emiya پی ام میداد sms میداد زنگ میزد من باز کار خودمو میکردم
ویرایش : رای بنده Uncharted 2
ای هیت یومسخره بازی طورش دیگه نکنید کسی با بازی که بیشتر حال کرده (در سال عرضه) طبیعتا به همون باید رای بده دیگ ! بخاطر دوستان و فلان اینا چیه دیگ رودربایستی دارید مگه
حالا این تاپیک که تموم شد ولی سعی کنید اگر چند نفر (حتی اگر خیلی قبولشون دارید) نظر مخالف شما داشتند بازم رو نظر خودتون باشید
@Irisviel Emiya پی ام میداد sms میداد زنگ میزد من باز کار خودمو میکردم
ویرایش : رای بنده Uncharted 2
هی ... یعنی خیانت بدتر از این ... نمیدونن که U2 چه خدمتی به برند PS کردهچطور تونستید آنچارتدی که اونهمه جلو بود رو به این روز بندازید که عقب بیوفته بوی خیانت تمام این تاپیکو گرفته برم یه Flamethrower بیارم کل اینجا رو پاک سازی کنم !
بسووووزید ای خائنین !
The flame is the soul's breath
The black smoke is the soul's release
Ashes thou wert and art. May thy soul return to the great flame of fire
Látom
شاید U2 مهمترین بازی تاریخ سونی باشه، ولی بلادبورن مهمترین بازی تاریخ بشر هستش بایهی ... یعنی خیانت بدتر از این ... نمیدونن که U2 چه خدمتی به برند PS کرده
لطفا سال 2009 رو یادتون بیاد , PS3 رو یادتون بیاد . بازی های سونی قبل از U2 و بعد از U2 رو مقایسه کنید . چی بگم آخه ! عملا مسیر بازی های سونی رو تغییر داد , PS3 رو نجات داد , الگو خیلی از بازی ها شد . مهم ترین بازی تاریخ سونی همین U2 هست که تو بدترین شرایط برند PS تو سالی که پر از بازی خفن و شاهکار بود اومد و همه رو به خاک و خون کشید
یه کلمه رفیق بازیچطور تونستید آنچارتدی که اونهمه جلو بود رو به این روز بندازید که عقب بیوفته بوی خیانت تمام این تاپیکو گرفته برم یه Flamethrower بیارم کل اینجا رو پاک سازی کنم !
بسووووزید ای خائنین !
The flame is the soul's breath
The black smoke is the soul's release
Ashes thou wert and art. May thy soul return to the great flame of fire
Látom