X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
سخت ترین انتخاب برام همین مرحله هس چون هردو لایق جایگاه سومی هستن . انچارتد 2 که از یک طرف هنوز که هنوزه دوسش دارم و همین الان هم هنوز شاهکار بی همتا هس از اون طرف بلادبورن بازی ای بود که مثل اون تا اون موقع بازی نکرده بودم و قشنگ چندماه هرروز فکرم شده بود فقط این بازی و اتمسفر عجیبش ... رای من بلادبورن هس ولی اگه میشد به هردو رای میدادم .

• Like
Reactions: voldmort
من حقیقتش با U2 بیشتر حال کردم ولی رونالدینیو وار رای دادم به Bb، بخاطر دوستان، دیگه آخر تاپیکه تا می‌توانیم دلی بدست آوریم دل شکستن هنر نمی‌باشد :D
درصورت پیروزی Bb هم میریم توی خونه علی
نه دیگه مزاحم علی ولدمورت نمیشیم میریم خونه @Safety & Peace به مدت 7 روز و 7 شب جشن میگیریم :D
ضمنا وسیله ایاب و ذهاب هم مهیا میباشد :D

من حقیقتش با U2 بیشتر حال کردم ولی رونالدینیو وار رای دادم به Bb، بخاطر دوستان، دیگه آخر تاپیکه تا می‌توانیم دلی بدست آوریم دل شکستن هنر نمی‌باشد :D
درصورت پیروزی Bb هم میریم توی خونه علی
نه دیگه مزاحم علی ولدمورت نمیشیم میریم خونه @Safety & Peace به مدت 7 روز و 7 شب جشن میگیریم :D
ضمنا وسیله ایاب و ذهاب هم مهیا میباشد :D
مسخره بازی طورش دیگه نکنید :D کسی با بازی که بیشتر حال کرده (در سال عرضه) طبیعتا به همون باید رای بده دیگ ! بخاطر دوستان و فلان اینا چیه دیگ رودربایستی دارید مگه :D
حالا این تاپیک که تموم شد ولی سعی کنید اگر چند نفر (حتی اگر خیلی قبولشون دارید) نظر مخالف شما داشتند بازم رو نظر خودتون باشید
@Irisviel Emiya پی ام‌ میداد sms میداد زنگ میزد من باز کار خودمو میکردم :))
ویرایش : رای بنده Uncharted 2 :D

مسخره بازی طورش دیگه نکنید :D کسی با بازی که بیشتر حال کرده (در سال عرضه) طبیعتا به همون باید رای بده دیگ ! بخاطر دوستان و فلان اینا چیه دیگ رودربایستی دارید مگه :D
حالا این تاپیک که تموم شد ولی سعی کنید اگر چند نفر (حتی اگر خیلی قبولشون دارید) نظر مخالف شما داشتند بازم رو نظر خودتون باشید
دیگه گفتیم حالی به بچه ها بدیم، حرف شما منطقی هست :D
دیگه آخرین نظرسنجی هست گفتیم با خوبی و خوشی بریم، انچارتد 2 یکی از بهترین بازی‌های نسل بود، چه رئیسهایی داشت لعنتی من کلا بازی سوم شخص با رئیس خوب حال میکنم عین رزیدنت ایول های 1تا 4 و دد اسپیس یک و un2، کلا فوبیای رئیس دارم :D

Uncharted چند حرفه؟ 9تا
Bloodborne چندتاس؟ 10 تا
10>9
159131
پس بکوب اون رای کوفتی رو?
:دی

ای هیت یو:(

چطور تونستید آنچارتدی که اونهمه جلو بود رو به این روز بندازید که عقب بیوفته :( بوی خیانت تمام این تاپیکو گرفته :دی برم یه Flamethrower بیارم کل اینجا رو پاک سازی کنم ! :دی
بسووووزید ای خائنین !

The flame is the soul's breath
The black smoke is the soul's release
Ashes thou wert and art. May thy soul return to the great flame of fire

Látom

چطور تونستید آنچارتدی که اونهمه جلو بود رو به این روز بندازید که عقب بیوفته :( بوی خیانت تمام این تاپیکو گرفته :D برم یه Flamethrower بیارم کل اینجا رو پاک سازی کنم ! :D
بسووووزید ای خائنین !

Látom
هی ... یعنی خیانت بدتر از این ... نمیدونن که U2 چه خدمتی به برند PS کرده :D
لطفا سال 2009 رو یادتون بیاد , PS3 رو یادتون بیاد . بازی های سونی قبل از U2 و بعد از U2 رو مقایسه کنید . چی بگم آخه ! عملا مسیر بازی های سونی رو تغییر داد , PS3 رو نجات داد , الگو خیلی از بازی ها شد . مهم ترین بازی تاریخ سونی همین U2 هست که تو بدترین شرایط برند PS تو سالی که پر از بازی خفن و شاهکار بود اومد و همه رو به خاک و خون کشید

هی ... یعنی خیانت بدتر از این ... نمیدونن که U2 چه خدمتی به برند PS کرده :D
لطفا سال 2009 رو یادتون بیاد , PS3 رو یادتون بیاد . بازی های سونی قبل از U2 و بعد از U2 رو مقایسه کنید . چی بگم آخه ! عملا مسیر بازی های سونی رو تغییر داد , PS3 رو نجات داد , الگو خیلی از بازی ها شد . مهم ترین بازی تاریخ سونی همین U2 هست که تو بدترین شرایط برند PS تو سالی که پر از بازی خفن و شاهکار بود اومد و همه رو به خاک و خون کشید
شاید U2 مهمترین بازی تاریخ سونی باشه، ولی بلادبورن مهمترین بازی تاریخ بشر هستش:D بای:D

چطور تونستید آنچارتدی که اونهمه جلو بود رو به این روز بندازید که عقب بیوفته :( بوی خیانت تمام این تاپیکو گرفته :D برم یه Flamethrower بیارم کل اینجا رو پاک سازی کنم ! :D
بسووووزید ای خائنین !

Látom
یه کلمه رفیق بازی :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or