X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

آدم این ها رو که میبینه تازه متوجه میشه فن های واقعی لارا کرافت (Tomb Raider) کیا هستند =d>

آخرین ویرایش:
خب من از بعد مقایسه با رایدن بهش گفتم سوسول امیر حسین عزیز :d
خوب حرفم منم همينه كه ميگم چطوري به رِيدن ( رايدن ) ميگي خفن و به ناتان ميگي سوسول؟!:d البته نظرت بسي محترمه و نمي خوام ردش كنم. احتمالا استدلال ها و معرفه هاي خاصي رو مدنظرت داري كه باتوجه اونا Raiden رو خفن تر از Nathan ميدوني.
به هرحال خوش حال ميشم كه تو يه موقعيت مناسب بحث و تبادل اطلاعات بكنيم:d ( البته اگه اطلاعاتي داشته باشم! )

رایدنی که کوجیما ساخته بود، با رایدنی که PG ساخته بود خیلی فرق داشت! رایدن MGS4 کاراکتر آرومی بود، که به صورت خیلی خفنی ابهت داشت، و وفاداری از سر و روش میبارید و همینطور برای هدفش و نجات دوستاش از همه چیزش...حتی خانوادش...گذشته بود:(( (انیمه بین ها میتونند اون رایدن رو با زورو مقایسه کنند! شباهت های زیادی دارن:-" ) ولی توی MGR حس شوخیش زیاد گرفته بود:-" حالا این رو بی خیال بشیم،به نظرم اون جوگیری(اغراق تو قدرت) که بچه های PG به بازی اضافه کرده بودن بیشتر به ضرر رایدن بود تا سودش! :d
مثلا توی MGS4 همین قبل از مبارزه با ومپ،چندتا Gekko رو میترکونه و با پاهاش اونا رو میچرخونه و ... ، باز به عنوان یک سایبورگ قابل قبول بود :d ولی توی MGR باس اول و آخر ، که رایدن یک Metal Gear رو مثل دشمن های عادی داشت شوت میکرد هوا ... این اغراقی که توی بازی اضافه شده بود به نظرم بیشتر از اینکه ابهت بده به رایدن،کار رو خراب کرد ! :d
101% باهات موافقم امير:d تو نمايش اوليه MGSR كه خود كوجيما كارگردانيش كرده بود اون حالت نيمه سايبورگ Raiden به خوبي حس ميشد يعني مخاطب به راحتي باهاش ارتباط برقرار ميكرد و ميديد كه Raiden همچنان شخصيته كه منش و اخلاقيات انساني درش نهفتست و حالات و رفتارش بيشتر از يه ربات شبيه يه انسان كامله. ( همون طور كه تو MGS4 شخصيت مشابهي داشت و كلي هم فداكاري كرد ) اما تو MGR نه تنها Raiden اون شخصيت پردازي قبلي رو هم نداشت بلكه كلا خلق و خوش عوض شده بود و به قول چارلي يه مرد ماشيني شده بود! درسته كه گيم پلي سريع، قدرت هاي مافوق بشري، سرعت ديوانه كننده شمشيرزني و ... جالبه اما بازم به بخش داستاني بازي ضربه ميزنه و تا حدودي خرابش ميكنه كه به نظر من *P تو روند ساخت بازي اصلا به اين امر توجه نداشته. ( مرتضي نفرينمون نكني ما خودمون از طرفداراي *P هستيم:d )

به علاوه از همه اينا كه بگذريم تو MGR اصلا نميشد هندونه قارچ كرد داد دست خانم، بچه ها كه اين خودش يه عيب بزرگ و پسرفت اساسي نسبت به MGSR حساب ميشه:|:d

101% باهات موافقم امير:d تو نمايش اوليه MGSR كه خود كوجيما كارگردانيش كرده بود اون حالت نيمه سايبورگ Raiden به خوبي حس ميشد يعني مخاطب به راحتي باهاش ارتباط برقرار ميكرد و ميديد كه Raiden همچنان شخصيته كه منش و اخلاقيات انساني درش نهفتست و حالات و رفتارش بيشتر از يه ربات شبيه يه انسان كامله. ( همون طور كه تو MGS4 شخصيت مشابهي داشت و كلي هم فداكاري كرد ) اما تو MGR نه تنها Raiden اون شخصيت پردازي قبلي رو هم نداشت بلكه كلا خلق و خوش عوض شده بود و به قول چارلي يه مرد ماشيني شده بود! درسته كه گيم پلي سريع، قدرت هاي مافوق بشري، سرعت ديوانه كننده شمشيرزني و ... جالبه اما بازم به بخش داستاني بازي ضربه ميزنه و تا حدودي خرابش ميكنه كه به نظر من *P تو روند ساخت بازي اصلا به اين امر توجه نداشته. ( مرتضي نفرينمون نكني ما خودمون از طرفداراي *P هستيم:d )

به علاوه از همه اينا كه بگذريم تو MGR اصلا نميشد هندونه قارچ كرد داد دست خانم، بچه ها كه اين خودش يه عيب بزرگ و پسرفت اساسي نسبت به MGSR حساب ميشه:|:d

حالا اون سرعت و اینا رو میشه بی خیال شد،میگیم پیشرفت کرده:-" ولی اون صحنه هایی که توی انیمه ها هم الان کم گیر میاد دیگه زیاده روی بود:(( اون کار رو کریتس میکرد مثلا میگفتیم : "به به! :x " ولی رایدن، کلا فرق داره همه چی! دنیاهاشون هم زمین تا آسمون فرق داره! اینا زیادی جو ژاپنی گرفته بودتشون! :d
MGR کلا یه جورایی برعکس MGS4 بود، هرجایی که MGS4 حس ژاپنی داشت(داستان،طراحی کاراکترها،آهنگ ها) از اونطرف MGR نداشت! هر جا هم MGS4 غربی بود، اون یکی شرقی بود :-" (مثل همین اغراق ها :-" )

این یکی رو دیگه ایراد نگیر! :d توی مرحله ی 05 ، قبل از اینکه سوار موتور بشی، دقیقا 2 قدم قبلش سمت چپ یه اتاق هست که یکی از VR Missionـها هم اونجاست! اونجا 4-5 تا هندونه روی زمین افتاده :-" میتونی قاچ بنماییشون:p
---
بچه ها درست میگن دیگه! :-" نیت در مقابل رایدن سوسوله :-" ، راستی همون رایدن درسته! رِیدن درست نیست:-"

نیتان شخصیت پردازی دقیق و فوق العاده ای داره!
شوخ طبعه، اما جلف و بی ادب نیست. شجاعه، اما کله شق و احمق نیست. زیرک و تیز هوشه، اما زیر آب زن و نامرد نیست. خونسرده، اما بی تفاوت بی عار نیست. خوشتیپه، اما سوسول یا خودخواه نیست.
هموطور که دیدیم از کودکی یک آدم مستقل و خودساز هست... اگرم دزدی کنه از دزدها میزنه، و دزدی که به دزد بزنه شاهدزده! او یک قهرمانه و برای دوست داشتنش لازم نیست فن سونی باشیم...

خوب حرفم منم همينه كه ميگم چطوري به رِيدن ( رايدن ) ميگي خفن و به ناتان ميگي سوسول؟!:d البته نظرت بسي محترمه و نمي خوام ردش كنم. احتمالا استدلال ها و معرفه هاي خاصي رو مدنظرت داري كه باتوجه اونا Raiden رو خفن تر از Nathan ميدوني.
به هرحال خوش حال ميشم كه تو يه موقعيت مناسب بحث و تبادل اطلاعات بكنيم:d ( البته اگه اطلاعاتي داشته باشم! )

شما به ظاهرشون نگاه کن میفهمی من چی میگم . ناتان رو خیلی دوست میدارم اما در مقایسه با رایدن سوسولی بیش نیست :d اون فداکاری هایی که رایدن کرد کرد ناتان میکرد که داغون میشد اون زجر هایی که رایدن کشید ناتان نکشید و اگر میکشید کشش نداشت . بازم بگم ؟ ( حوصله ندارم اکیبا ی عزیز یکم به ما کمک کن تا ایشون رو از گمراهی در بیاریم :d)

آخرین ویرایش:
@ 2 امیرحسین (بنفش و سبز-آبی) :دی
یکم این تعداد خطوط کامنت هاتون رو کم کنید باو :| تا ما پیرمردها هم حوصلمون قد بده کامل بخونیمشون :دی ما اینجا چش و چالمون به عکس عادت داره :p :دی

در رابطه با سوسولی و این حرف ها :-"
اصولاً هرکسی جلوی یه سامورایی سوسول حساب میشه ;;) حالا میخواد ساموراییش بچه خوجگل و غربی باشه :-" :دی

یکم این تعداد خطوط کامنت هاتون رو کم کنید باو :| تا ما پیرمدها هم حوصلمون بکشه کامل بخونیمشون :دی

اصولاً هرکسی جلوی یه سامورایی سوسول حساب میشه ;;) حالا میخواد ساموراییش بچه خوجگل و غربی باشه :-" :دی

رایدن یه نینجا هست کایزر جان . :d موافقم همه جلو نینجا ها کم میارن مخصوصا از نوع سایبری با یه کاتانای فوق خفن :d

رایدن یه نینجا هست کایزر جان . :d موافقم همه جلو نینجا ها کم میارن مخصوصا از نوع سایبری با یه کاتانای فوق خفن :d
یادمه اول MGR نشسته بود داشت با نخست وزیر از Way of Samurai این ها حرف میزدا :-?

رو این حساب میگم سامورایی وگرنه Cyborg Ninja تشریف داره :دی

یکم این تعداد خطوط کامنت هاتون رو کم کنید باو :| تا ما پیرمردها هم حوصلمون قد بده کامل بخونیمشون :دی ما اینجا چش و چالمون به عکس عادت داره :p :دی

طومار نویسی های من رو ندیدی پس :-"

اینم برای تو :d البته نمیدونم اینا رو قبلا گذاشتم یا نه:-"

البته جالبیش اینجاست که رایدن هم ساموراییه هم نینجا :-" کلا توی هر 2 دسته جای میدارد :d

البته جالبیش اینجاست که رایدن هم ساموراییه هم نینجا :-" کلا توی هر 2 دسته جای میدارد :d
شوما که خودت جاپونی رو بهتر از فارسی صوبت میکنی،میدونی که نمیشه که :| :دی
البته من خودم کامنت بالاییم خط اولش با خط دومش شدیداً در تناقضه :-"
من که نگفتم بحث رو تعطیل کنید عکس بگذارید 8-| :دی

آخرین ویرایش:
طومار نویسی های من رو ندیدی پس :-"

کلا یه عظمتی داره این کارکتر :bighug:

شوما که خودت جاپونی رو بهتر از فارسی صوبت میکنی میدونی که نمیشه که :| :دی
البته من خودم کامنت بالاییم خط اولش با خط دومش شدیداً در تناقضه :-"

من که نگفتم بحث رو تعطیل کنید عکس بگذارید 8-| :دی
=))
منم در راستای همون بحثی که توی بازی گفتم جفتش رو با هم میدارد :d
البته خوب رایدن یه سری چیزای سامورایی ها رو هم داره! همین وفاداری و اینا! وگرنه نینجا = هرکی بیشتر پول بده:-" ، اوضاع خطری شد=جون خودشون از هر چیزی مهم تره:-"
شاید بشه گفت از نظر اخلاقی، رایدن ساموراییه، از نظر مبارزه نینجا :-" اصلا میشه چنین چیزی؟ :-"

کسی نیست بحث کنیم آخه:-" برای همین گفتم چندتا عکس هم بزارم :d

نمی خوام نا امیدت کنم امیرحسین، چون آدمی با امید زنده است !! :دی
اما، غیرممکن MGR ببینی که کوجیما بسازه :دی

رایدن سامورایی نیست، می دونی چرا ؟ دقیقاً مثل این می مونه اراذل اوباش های الان رو با لوتی و لات های قدیم مقایسه کنی ! :دی
اینم برای اینکه پستم زیاد بی ربط نباشه ! :دی

آخرین ویرایش:
چقدر حال میکنی داره حذف میشه بیود؟:-sوای به حالت اگر مرگ بفهمد چی بهش گفتی تو را به چهار قسمت مساوی تقسیم میکند:-sحتی عکس اواتارت هم نمی تونه جلوش رو بگیره:-s

:ranting:
منو از مرگ میترسونی )x
مرگ کدوم خریه >:)
بعد تازه از این ارزه ها نداره که تقسیم کنه :>
من خیلی خوشحالم الان داره حذف میشه :p
از اواتارم:x صحبت نمیکنم چون ....... :-s

آخرین ویرایش:
به نظرم زمان این گروه طولانی شده،فکر کنم باید بریم سراغ گروه بعد،الانم که با در نظر گرفتن اعضای جدید رای های لارا و نیتن برابره!

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or