خوب حرفم منم همينه كه ميگم چطوري به رِيدن ( رايدن ) ميگي خفن و به ناتان ميگي سوسول؟!:d البته نظرت بسي محترمه و نمي خوام ردش كنم. احتمالا استدلال ها و معرفه هاي خاصي رو مدنظرت داري كه باتوجه اونا Raiden رو خفن تر از Nathan ميدوني.خب من از بعد مقایسه با رایدن بهش گفتم سوسول امیر حسین عزیز :d
101% باهات موافقم امير:d تو نمايش اوليه MGSR كه خود كوجيما كارگردانيش كرده بود اون حالت نيمه سايبورگ Raiden به خوبي حس ميشد يعني مخاطب به راحتي باهاش ارتباط برقرار ميكرد و ميديد كه Raiden همچنان شخصيته كه منش و اخلاقيات انساني درش نهفتست و حالات و رفتارش بيشتر از يه ربات شبيه يه انسان كامله. ( همون طور كه تو MGS4 شخصيت مشابهي داشت و كلي هم فداكاري كرد ) اما تو MGR نه تنها Raiden اون شخصيت پردازي قبلي رو هم نداشت بلكه كلا خلق و خوش عوض شده بود و به قول چارلي يه مرد ماشيني شده بود! درسته كه گيم پلي سريع، قدرت هاي مافوق بشري، سرعت ديوانه كننده شمشيرزني و ... جالبه اما بازم به بخش داستاني بازي ضربه ميزنه و تا حدودي خرابش ميكنه كه به نظر من *P تو روند ساخت بازي اصلا به اين امر توجه نداشته. ( مرتضي نفرينمون نكني ما خودمون از طرفداراي *P هستيم:d )رایدنی که کوجیما ساخته بود، با رایدنی که PG ساخته بود خیلی فرق داشت! رایدن MGS4 کاراکتر آرومی بود، که به صورت خیلی خفنی ابهت داشت، و وفاداری از سر و روش میبارید و همینطور برای هدفش و نجات دوستاش از همه چیزش...حتی خانوادش...گذشته بود (انیمه بین ها میتونند اون رایدن رو با زورو مقایسه کنند! شباهت های زیادی دارن ) ولی توی MGR حس شوخیش زیاد گرفته بود حالا این رو بی خیال بشیم،به نظرم اون جوگیری(اغراق تو قدرت) که بچه های PG به بازی اضافه کرده بودن بیشتر به ضرر رایدن بود تا سودش! :d
مثلا توی MGS4 همین قبل از مبارزه با ومپ،چندتا Gekko رو میترکونه و با پاهاش اونا رو میچرخونه و ... ، باز به عنوان یک سایبورگ قابل قبول بود :d ولی توی MGR باس اول و آخر ، که رایدن یک Metal Gear رو مثل دشمن های عادی داشت شوت میکرد هوا ... این اغراقی که توی بازی اضافه شده بود به نظرم بیشتر از اینکه ابهت بده به رایدن،کار رو خراب کرد ! :d
حالا اون سرعت و اینا رو میشه بی خیال شد،میگیم پیشرفت کرده ولی اون صحنه هایی که توی انیمه ها هم الان کم گیر میاد دیگه زیاده روی بود اون کار رو کریتس میکرد مثلا میگفتیم : "به به! " ولی رایدن، کلا فرق داره همه چی! دنیاهاشون هم زمین تا آسمون فرق داره! اینا زیادی جو ژاپنی گرفته بودتشون! :d101% باهات موافقم امير:d تو نمايش اوليه MGSR كه خود كوجيما كارگردانيش كرده بود اون حالت نيمه سايبورگ Raiden به خوبي حس ميشد يعني مخاطب به راحتي باهاش ارتباط برقرار ميكرد و ميديد كه Raiden همچنان شخصيته كه منش و اخلاقيات انساني درش نهفتست و حالات و رفتارش بيشتر از يه ربات شبيه يه انسان كامله. ( همون طور كه تو MGS4 شخصيت مشابهي داشت و كلي هم فداكاري كرد ) اما تو MGR نه تنها Raiden اون شخصيت پردازي قبلي رو هم نداشت بلكه كلا خلق و خوش عوض شده بود و به قول چارلي يه مرد ماشيني شده بود! درسته كه گيم پلي سريع، قدرت هاي مافوق بشري، سرعت ديوانه كننده شمشيرزني و ... جالبه اما بازم به بخش داستاني بازي ضربه ميزنه و تا حدودي خرابش ميكنه كه به نظر من *P تو روند ساخت بازي اصلا به اين امر توجه نداشته. ( مرتضي نفرينمون نكني ما خودمون از طرفداراي *P هستيم:d )
خوب حرفم منم همينه كه ميگم چطوري به رِيدن ( رايدن ) ميگي خفن و به ناتان ميگي سوسول؟!:d البته نظرت بسي محترمه و نمي خوام ردش كنم. احتمالا استدلال ها و معرفه هاي خاصي رو مدنظرت داري كه باتوجه اونا Raiden رو خفن تر از Nathan ميدوني.
به هرحال خوش حال ميشم كه تو يه موقعيت مناسب بحث و تبادل اطلاعات بكنيم:d ( البته اگه اطلاعاتي داشته باشم! )
101% باهات موافقم امير:d تو نمايش اوليه MGSR كه خود كوجيما كارگردانيش كرده بود اون حالت نيمه سايبورگ Raiden به خوبي حس ميشد يعني مخاطب به راحتي باهاش ارتباط برقرار ميكرد و ميديد كه Raiden همچنان شخصيته كه منش و اخلاقيات انساني درش نهفتست و حالات و رفتارش بيشتر از يه ربات شبيه يه انسان كامله. ( همون طور كه تو MGS4 شخصيت مشابهي داشت و كلي هم فداكاري كرد ) اما تو MGR نه تنها Raiden اون شخصيت پردازي قبلي رو هم نداشت بلكه كلا خلق و خوش عوض شده بود و به قول چارلي يه مرد ماشيني شده بود! درسته كه گيم پلي سريع، قدرت هاي مافوق بشري، سرعت ديوانه كننده شمشيرزني و ... جالبه اما بازم به بخش داستاني بازي ضربه ميزنه و تا حدودي خرابش ميكنه كه به نظر من *P تو روند ساخت بازي اصلا به اين امر توجه نداشته. ( مرتضي نفرينمون نكني ما خودمون از طرفداراي *P هستيم:d )
@ 2 امیرحسین (بنفش و سبز-آبی)
یکم این تعداد خطوط کامنت هاتون رو کم کنید باو تا ما پیرمدها هم حوصلمون بکشه کامل بخونیمشون
در رابطه با سوسولی و این حرف ها
اصولاً هرکسی جلوی یه سامورایی سوسول حساب میشه حالا میخواد ساموراییش بچه خوجگل و غربی باشه
یادمه اول MGR نشسته بود داشت با نخست وزیر از Way of Samurai این ها حرف میزدارایدن یه نینجا هست کایزر جان . :d موافقم همه جلو نینجا ها کم میارن مخصوصا از نوع سایبری با یه کاتانای فوق خفن :d
طومار نویسی های من رو ندیدی پس@ 2 امیرحسین (بنفش و سبز-آبی)
یکم این تعداد خطوط کامنت هاتون رو کم کنید باو تا ما پیرمردها هم حوصلمون قد بده کامل بخونیمشون ما اینجا چش و چالمون به عکس عادت داره
در رابطه با سوسولی و این حرف ها
اصولاً هرکسی جلوی یه سامورایی سوسول حساب میشه حالا میخواد ساموراییش بچه خوجگل و غربی باشه
شوما که خودت جاپونی رو بهتر از فارسی صوبت میکنی،میدونی که نمیشه کهالبته جالبیش اینجاست که رایدن هم ساموراییه هم نینجا کلا توی هر 2 دسته جای میدارد :d
من که نگفتم بحث رو تعطیل کنید عکس بگذاریداینم برای تو :d البته نمیدونم اینا رو قبلا گذاشتم یا نه
شوما که خودت جاپونی رو بهتر از فارسی صوبت میکنی میدونی که نمیشه که
البته من خودم کامنت بالاییم خط اولش با خط دومش شدیداً در تناقضه
من که نگفتم بحث رو تعطیل کنید عکس بگذارید
چقدر حال میکنی داره حذف میشه بیود؟وای به حالت اگر مرگ بفهمد چی بهش گفتی تو را به چهار قسمت مساوی تقسیم میکندحتی عکس اواتارت هم نمی تونه جلوش رو بگیره