NoctisSasuke
کاربر سایت
چرا؟ یعنی کجای شخصیتش بد بود که به نظرت از لاک پشت های دشمن مارو هم کم عمق تره؟ چه عوامل و دلایلی باعث شده اینطوری فکر کنی؟
اون دوستمون نمیدونم اصلا Cut scene های بازی رو دیدن یا نه :d
دوست عزیز اصلا ربطی به دختر بودن نداره لارا کرافت شخصیت قدیمی سونی هست و خیلی از گیمرها باهاش خاطره دارن و طبیعیه اینقدر رای بیاره درمورد ویژه گی هاش هم چیزی نمیگم چون کسانی که تام رایدر بازی کردن میدونن چطور کاراکتری هست
والا ریدن هم قدیمیه. منم Tomb رو از زمان PS1 بازی کردم اما از نظر شخصیتی فک نکنم چیز خفنی باشه
تو این شماره آخر که بیشتر از اینکه حرف بزنه داشت آه و ناله میکشید
به هر حال منو بکشین هم میگم ریدن خیلییییی شاخ تر از لاراست :d
دقیقارایدن اون قدر بلا سرش اومد تو 2 و4 واقعا دل ادم میسوزه، تو 4 هم دیگه حماسه ساز بود به چه شدت!
تو 4 هیچ وقت کارایی که کرد رو یادم نمیره. اصلا اگه نبود تو 4 سالید جان خدا بیامرز میشد اونم چندبار
مرگ من اینو جدی گفتی؟؟؟؟ چون من 90 درصد حرفای کاربرای اینجا رو نمیدونم جدی باید بگیرم یا شوخیرایدن رو با لارا مقایسه نکن رنج هایی که لارا کشیده رایدن نکشیده در ضمن لارا دختره رایدن مرده پس لطفا مقایسه نکن
شما MGS بازی کردی؟
شماره 4 رو ندیدی؟
تو MGS 4 یه جا هست که اسنیک دیگه نمیتونه خودش رو کنترل کنه و زانو زده ریدن هم زید کلی سنگ داره له میشه و دستش بدجوری زیر سنگاست و نمیتونه آزاد بشه بعد یه کشتی خیلی عظیم داره صاف میره تو صورت اسنیک و اونجا فقط باید قیافه ریدن رو ببینی (بهترین رفیق دنیای گیمه به خدا) که خودشو میخواد بکشه که اسنیک رو نجات بده بعدش برا اینکه دستش رو خلاص کنه از زیر آوار دستش رو میشکونه که بتونه شمشیرش رو برداره بعد از اینکه برداشت دستی که زیر سنگاست رو قطع میکنه بعد با یه دست میره که اسنیک رو نجات بده و همونجا دست دومش هم قطع میشه
با این حال آخر بازی بازم بدون دست میاد و اسنیک رو نجات میده
این بشر حتی پسرش ازش میترسه و آخر بازی واقعا دلی به حالش میسوره.
حالا لارا کجاش از این بیشتر رنج کشیده؟ بجز اینکه تو بازیش به 4 تا درخت میخورد و هی آه میگفت؟
با این حال آخر بازی بازم بدون دست میاد و اسنیک رو نجات میده
این بشر حتی پسرش ازش میترسه و آخر بازی واقعا دلی به حالش میسوره.
حالا لارا کجاش از این بیشتر رنج کشیده؟ بجز اینکه تو بازیش به 4 تا درخت میخورد و هی آه میگفت؟
به جای خوشتیپ بهتر بود بگی خوش قیافه چون یه ربات سایبرگی که تیپ نداره :dبنا به این باشه منم میتونم بگم چون رایدن خوش تیپه بهش رای میدن و هیچ ارزش دیگه ای نداره
برا ناراحت کردنتونم شرمنده اون حرفم اونجا شوخی بود اما الان یادم اومد که شکلک نزاشته بودم :d
- - -ویرایش - - -
واقعا از ویدیویی که گذاشتی ممنونم چون دقیقا همین منظورم بودرایدن از اون کاراکترهاییه که کم گیر میاد! و وقتی هم گیر میاد باید قدرش رو دونست! :d
در وصف اسنیک میگفت، کسیه که بهم راه زندگیم رو نشون داد ... و یه عالمه درس های دیگه ای که مثل یه برادر بزرگتر،اسنیک به رایدن داد.
این استفاده ی تبلیغاتی از اسنیک نیست،میخوام از ادامش بگم!
و حالا رایدن، میدونه از زندگیش چی میخواد و چه راهی رو باید پیش بگیره... یکی از قشنگ ترین لحظه های MGS4 ، آخر ACT III بود! جایی که رایدن برای نجات اسنیک ...
چیز دیگه ای نمیگم، خودتون این صحنه رو یه بار دیگه ببینید...
[video=aparat;lRvBD]http://www.aparat.com/v/lRvBD[/video]
رایدن هر جوری که بتونه، به کسی که بهش مفهوم زندگی رو یاد داده کمک میکنه و از جون و دل مایه میزاره فداکاری هایی که رایدن توی MGS4 انجام داد،واقعا کم گیر میاد...
بچه ها با سلیقه ی من آشنان،جایی که سلاح گرم باشه،من تقریبا اعتقاد دارم حماسه اونجا شکل نمیگیره! ، اما توی MGS4 رایدن این نظریه ـم رو رد کرد (البته فقط رایدن نبود! خود اسنیک هم بسی حماسه ساز بود :d ) واقعا صحنه های حماسی خلق کرد رایدن!
البته بهتر از دیدن ویدیو، اینه که همین الان برید بشینید پای MGS4 ! :d