X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نظر سنجی ساعت 11 تموم شده الآن ساعت 5 (17) هست ! کسی نمیخواد گروه جدید رو بگه !؟
از دو 3ه ساعت هم بیشتر شد !

t0o0kgpd14zs0dh7qf1.png

خوب یک تبریک بزرگ برای فن های لارا کرافت و نیتن یا ناتان میگم:bighug: به خصوص امیر اقا که الان فکر کنم داره پرواز میکنه:-*

در مرحله اوّل که خوشگل مارولی ها و DC ای ها رو جدا کردید!دعا می کنم Deadpool نباشه که احتمالم نمیره.ولی یه سوال...نفــــرات بعدی کی اند:-s

یعنی یه درصد اسپایدی از بتمن بزنه جلو:|!اصن محاله:dرای من تو این گروه همین بتسیه:dحالا بعدی میخواد ددپول یا ولورین باشه:-"

آخرین ویرایش:
تا اینجا رای ما شنل پوشه!مگه این که سر و کلّه ددپول پیدا شه که دیگه نمیشه کاریش کرد!!!

تبریک به همه طرفداران لارا و مخصوصا امیر.:d
:excited::excited::excited::excited::excited::excited:

فعلا که رای من بتمن خوش تیپه...:bighug: دلیلش هم اینه که خیلی هم غیر واقعی نیست مثل اسپایدرمن :bighug:کلا عاشق ضربانتش تو Batman Arkham City شدم:x

خب تبریک به طرفدارای نیتن دریک دوست داشتنی که در گروهی که شخصیت محبوب و قدیمی ای چون لارا حضور داشت تونست مقام اول رو کسب کنه :x
دو نظر سنجی اخیر = رتبه ی اول دو شخصیت ناتی داگی :d
البته انصافا لارا کرافت هم جزو محبوبترین شخصیت های بنده هست و رتبه ی دوم چیزی از ارزش هاش کم نمیکنه :x

دو نظر سنجی اخیر = رتبه ی اول دو شخصیت ناتی داگی :d
اونی که دور قبل اول شد الیزابت بودش:-"
پ.ن: You'd think Lara would win this round with that s*xy body. Appearently, console fanboyism surpasses even the fanboy's s*x drive:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or