X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
@ Nevan
ببین پسرم (:دی)، در مورد دو نوع کاراکتر مونث میشه این عشق به شخصیت (Personality) رو به کار برد.
1.شخصیتهای مونث بازیهای فایتینگ.
2. شخصیتهایی که بیشتر روی S*x appeal شون تکیه شده.
در مورد یه Hyperse*ualized ـی مثل لارا که در همه حال زوایای مختلف بدنش تو دیده این حرفها معنی نداره اصولا:|
پ.ن: Admit it, son. I'm right:دی

@ Nevan
ببین پسرم (:دی)، در مورد دو نوع کاراکتر مونث میشه این عشق به شخصیت (Personality) رو به کار برد.
در مورد یه Hyperse*ualized ـی مثل لارا که در همه حال زوایای مختلف بدنش تو دیده این حرفها معنی نداره اصولا:|

guy-jumps-out-of-window-suddenly.gif

ببخشید بندانگشتی بس نبود.:|

@ Nevan

الان موندم چی بگم :|

پ.ن: Admit it, son. I'm right:biggrin1:
Nope. You're not.
اصلا هم حوصله بحث کردن ندارم :دی

باشه آقا باشه ، آره ما متوجه نمیشیم !! :|

آقا شما یه نفس عمیق بکش. نگاه فن بوی گونه ـت رو کنار بذاری متوجه میشی.
الان میخوای بگی ما از قصد نذاشتیم Joel اول بشه؟ چرا اینطوری فکر می کنی؟ فکر می کنی دست اندر کاران این مسابقه فن بوی هستن؟ اشتباه فکر می کنی.

در ادامه ی حرف مرتضی:
حالا فن بوی هم نباشیم(حالا من نمیگم همه فن بوییم و اینا:دی)، اینقدر بچه نیستیم که دو تا رای که تهش هیچ فرقی به حال هیچ کاراکتری نداره ( در هر صورت،تهش هر دو به مرحله ی بعد میرن) دستکاری کنیم.

با اینکه در کل عاشق Batman هستم ولی برای من شخصیت Batman در دنیای بازی به اندازه ی شخصیتهاش در دنیای فیلم(سه گانه ی The Dark Knight) و کمیکهاش دوست داشتنی و فوق العاده نبوده واقعاً و هنوزم که هنوزه نتونستن Batman رو در دنیای بازی اونقدر باورپذیر و فوق العاده درست کنن:d
تا اینجای کار رای من به Cole McGrath هست که به نظرم بهترین Superheroـی تاریخ بازیها بوده:bighug:

آقا شما یه نفس عمیق بکش. نگاه فن بوی گونه ـت رو کنار بذاری متوجه میشی.
الان میخوای بگی ما از قصد نذاشتیم Joel اول بشه؟ چرا اینطوری فکر می کنی؟ فکر می کنی دست اندر کاران این مسابقه فن بوی هستن؟ اشتباه فکر می کنی.

من همچین چیزی گفتم؟!! /:) شما همینجوری قضاوت نکن دوست عزیز

من همچین چیزی گفتم؟!! /:) شما همینجوری قضاوت نکن دوست عزیز
وقتی شما میای با اون لحن میگی " یا اون استثنا بود؟ =;" بعدشم وقتی قانون رو واست توضیح میدیم نمیخوای متوجه بشی و هی با لحن طلبکارانه پست میدی...
:|

وقتی شما میای با اون لحن میگی " یا اون استثنا بود؟ =;" بعدشم وقتی قانون رو واست توضیح میدیم نمیخوای متوجه بشی و هی با لحن طلبکارانه پست میدی...
:|
چون به عینه شاهد بودم که تو گروه های قبلی هم رای های یوزر جدید و فلان زیاد بود اما خیلی راحت از کنارشون رد میشدیم ، سر جوئل و نیت سرمونو بریدید آقا !! :((

خواهشا دیگه بحث رو ادامه ندید و بیش از این تاپیک رو به بیراهه نکشونین!!!

آقا شما که دارید هر گروه یه قهرمان از PS میذارید خواهشا جندتا شخصیت از بازی های مایکروسافت هم بذارید!این جوری رقابت بیشتر میشه!
الیته این فقط نظر منه...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or