درود
داشتم پستارو ميخوندم كه به يكي دوتا مورد جالب برخوردم گفتم تا گروه نيت تموم نشده يه نقل قولي كنم و بحثي راه بندازم تا يه عده از رفقاي گرامي بيان وسط ميدون و تبادل اطلاعات كنن. هركسي كه مي خواد وارد بحث بشه قدمش روي تخم چشمام ولي بدونه كه من براي نيت از جون مايه ميزارم و كوتاه بيا هم نيستم. پس عواقبش پاي خودش ( خود هايپري مطلق:d )
:d به هرحال راه افتادن يه بحث ساده و دوستانه به مراتب بهتر از سيل عظيمي از عكساييه كه بندانگشتي نشدن و حجم بچه هارو به فنا ميدن:d
براي اين كارم اكتفاء ميكنم به اولين حرف درستي كه علي سيف تو زندگيش زده:d:arrowu:
با خودت شروع و با خودتم تمومش ميكنم سپهر:d نميدونم از چه بعدي يا از كدوم زاويه (
) به نيت نگاه كردي كه ميگي سوسوله چون تا اونجايي كه من ميدونم نيت يكي از معدود شخصيت هاي دنياي گيمه كه ويژگي هاي برجسته زيادي داره و اخلاقياتشم جوريه كه همه رو شيفته خودش ميكنه. نميدونم چطوري به نيت ميگي سوسول و اونوقت از خفن بودن رِيدن ( تو قضيه تلفظ نظر من به نظر مجتبي نزديك تر است :d ) حرف ميزني! اخلاقيات نيت بدجور يونيكه و مشابهش رو فقط ميشه تو بساط خود NG پيدا كرد. من هميشه گفتم و هنوزم ميگم كه نيت دقيقا همون كرشه چون همون روحيات، اخلاقيات، افكار ( البته اگه مغزي براي فكر كردن داشته باشه! ) و ... رو داره و چه بسا شوخ تر از كرشم هست. اگه بخوام ساده تر بگم از نظر من اينا عين 3 روحن تو يه كالبد ( Nathan و Crash و Daxter ).
با اين پستم به صورت غير مستقيم از طرفداران Crash و Daxter دعوت به عمل آوردم كه بيان و به نيت ران بدن
اگه به نيتم راي نميدن حداقل به Death يا Raiden راي بدن
======
نميدونم چند نفر تيكه هاي خفن نيت رو يادشونه ( مطمئنا خيلياتون بيشتر از من ياد و بارتونه:d ) اما يكي از خنده دارترين و غيرمنتظره ترين تيكه هايي كه تو كل اين سري شنيدم و
براي من خيلي جالب بود تيكه ايه كه Nathan تو چپتر 1 U2 به Flynn ميندازه:" You, as$wipe, give me your lighter"
مرتضي بهتر بود كه مينوشتي:
KP: داستان!
Gameplay :PG
KP: گرافيك!
KP: اصالت!
:d