X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من با اینکه خودم همیشه انحصاری ها رو در اولویت ـم قرار میدم ولی من ابهت و مردانگی ـی که در Raiden دیدم رو در Drake ندیدم , به خاطر همین به Raiden رای دادم ولی حیف که نمی تونه صعود بکنه .

واقعا این دریک خیلی سوسوله . واقعا خیلی فداکاری در حق اسنیک کرده این رایدن اگر رایدن نبود که با خاکستر سالید اسنیک طرف بودیم

آخرین ویرایش:
تنها مشکل من با MGR همین داستانشه.اگه مثل MGS:Rising وقایع بین MGS2 و MGS4 رو دنبال میکرد،عالی میشد!
امیدوارم تو MGR2، اگه کل داستان رو به گذشته رایدن اختصاص ندن، حداقل قسمتی از داستان مربوط به وقایع بین MGS2 و MGS4 باشه. :دی البته خودم هم دوست دارم بازی داستانش بعد از MGR باشه و هم دوست دارم در مورد Gray Fox باشه! (شخصیت خفنی به نظر میاد :-")
توی نظرسنجی در مورد دنباله MGR به گزینه "داستان بعد از MGR" رای دادم، اما فکر کنم کوجیما بیشتر دلش بخواد MGR بعدی در مورد Gray Fox باشه :دی

فاصله ی MGS 2 & MGS 4 اینقدر پیچیده و زیاد هست که فقط کار یه MGS ــه نه یه MGR :-l :دی

اینها هم برای طرفدار های death:دی
چون دیدم از فنها death بخاری در نمیاد اینا رو گذاشتم تا خجالت بکشن:-":دی

چقدر حال میکنم داره حذف میشه:p:دی

خوب بعد چند روز بدون اینترنت بودم برگشتم
امیدوارم لارا کرافت بره بالا!:bighug:

فاصله ی MGS 2 & MGS 4 اینقدر پیچیده و زیاد هست که فقط کار یه MGS ــه نه یه MGR :-l :دی

دو سه سال به PG وقت بدن دو سه نفر از KP رو هم بفرستن بهشون داستان سرایی یاد بده راحت میتونن تو MGR2 تعریفش کنن :-" دیالوگ ها بین افراد PG و KP اینطوری میشه:

KP: خب، الان باید یکم روی داستان تمرکز کنیم.
PG: Gameplay.
KP: داستان!
KP: داستان.
KP: :|
PG:
uwbwqgmsjof11hy9zoh.jpg

p8yac7ec23m9tl3ndaxv.jpg

:دی

اینها هم برای طرفدار های death:دی
چون دیدم از فنها death بخاری در نمیاد اینا رو گذاشتم تا خجالت بکشن:-":دی

چقدر حال میکنم داره حذف میشه:p:دی

چقدر حال میکنی داره حذف میشه بیود؟:-sوای به حالت اگر مرگ بفهمد چی بهش گفتی تو را به چهار قسمت مساوی تقسیم میکند:-sحتی عکس اواتارت هم نمی تونه جلوش رو بگیره:-s

485319_127fs698873.gif

درود

داشتم پستارو ميخوندم كه به يكي دوتا مورد جالب برخوردم گفتم تا گروه نيت تموم نشده يه نقل قولي كنم و بحثي راه بندازم تا يه عده از رفقاي گرامي بيان وسط ميدون و تبادل اطلاعات كنن. هركسي كه مي خواد وارد بحث بشه قدمش روي تخم چشمام ولي بدونه كه من براي نيت از جون مايه ميزارم و كوتاه بيا هم نيستم. پس عواقبش پاي خودش ( خود هايپري مطلق:d ):-":d به هرحال راه افتادن يه بحث ساده و دوستانه به مراتب بهتر از سيل عظيمي از عكساييه كه بندانگشتي نشدن و حجم بچه هارو به فنا ميدن:d

دوستان اگر پایه هستین یه خورده این کاراکترا رو با هم مقایسه کنیم. از نظر گیم پلی (War - Death - Raiden) یا از نظر سبک (Lara - Nate)
براي اين كارم اكتفاء ميكنم به اولين حرف درستي كه علي سيف تو زندگيش زده:d:arrowu:

واقعا این دریک خیلی سوسوله .
با خودت شروع و با خودتم تمومش ميكنم سپهر:d نميدونم از چه بعدي يا از كدوم زاويه ( :-" ) به نيت نگاه كردي كه ميگي سوسوله چون تا اونجايي كه من ميدونم نيت يكي از معدود شخصيت هاي دنياي گيمه كه ويژگي هاي برجسته زيادي داره و اخلاقياتشم جوريه كه همه رو شيفته خودش ميكنه. نميدونم چطوري به نيت ميگي سوسول و اونوقت از خفن بودن رِيدن ( تو قضيه تلفظ نظر من به نظر مجتبي نزديك تر است :d ) حرف ميزني! اخلاقيات نيت بدجور يونيكه و مشابهش رو فقط ميشه تو بساط خود NG پيدا كرد. من هميشه گفتم و هنوزم ميگم كه نيت دقيقا همون كرشه چون همون روحيات، اخلاقيات، افكار ( البته اگه مغزي براي فكر كردن داشته باشه! ) و ... رو داره و چه بسا شوخ تر از كرشم هست. اگه بخوام ساده تر بگم از نظر من اينا عين 3 روحن تو يه كالبد ( Nathan و Crash و Daxter ).
با اين پستم به صورت غير مستقيم از طرفداران Crash و Daxter دعوت به عمل آوردم كه بيان و به نيت ران بدن:-" اگه به نيتم راي نميدن حداقل به Death يا Raiden راي بدن;;)
======
نميدونم چند نفر تيكه هاي خفن نيت رو يادشونه ( مطمئنا خيلياتون بيشتر از من ياد و بارتونه:d ) اما يكي از خنده دارترين و غيرمنتظره ترين تيكه هايي كه تو كل اين سري شنيدم و براي من خيلي جالب بود تيكه ايه كه Nathan تو چپتر 1 U2 به Flynn ميندازه:" You, as$wipe, give me your lighter"
25r30wi.gif

KP: داستان.
KP: :|
PG:
:))
مرتضي بهتر بود كه مينوشتي:
Gameplay :PG
KP: گرافيك!
KP: اصالت!

:-":d

درود

داشتم پستارو ميخوندم كه به يكي دوتا مورد جالب برخوردم گفتم تا گروه نيت تموم نشده يه نقل قولي كنم و بحثي راه بندازم تا يه عده از رفقاي گرامي بيان وسط ميدون و تبادل اطلاعات كنن. هركسي كه مي خواد وارد بحث بشه قدمش روي تخم چشمام ولي بدونه كه من براي نيت از جون مايه ميزارم و كوتاه بيا هم نيستم. پس عواقبش پاي خودش ( خود هايپري مطلق:d ):-":d به هرحال راه افتادن يه بحث ساده و دوستانه به مراتب بهتر از سيل عظيمي از عكساييه كه بندانگشتي نشدن و حجم بچه هارو به فنا ميدن:d

براي اين كارم اكتفاء ميكنم به اولين حرف درستي كه علي سيف تو زندگيش زده:d:arrowu:

با خودت شروع و با خودتم تمومش ميكنم سپهر:d نميدونم از چه بعدي يا از كدوم زاويه ( :-" ) به نيت نگاه كردي كه ميگي سوسوله چون تا اونجايي كه من ميدونم نيت يكي از معدود شخصيت هاي دنياي گيمه كه ويژگي هاي برجسته زيادي داره و اخلاقياتشم جوريه كه همه رو شيفته خودش ميكنه. نميدونم چطوري به نيت ميگي سوسول و اونوقت از خفن بودن رِيدن ( تو قضيه تلفظ نظر من به نظر مجتبي نزديك تر است :d ) حرف ميزني! اخلاقيات نيت بدجور يونيكه و مشابهش رو فقط ميشه تو بساط خود NG پيدا كرد. من هميشه گفتم و هنوزم ميگم كه نيت دقيقا همون كرشه چون همون روحيات، اخلاقيات، افكار ( البته اگه مغزي براي فكر كردن داشته باشه! ) و ... رو داره و چه بسا شوخ تر از كرشم هست. اگه بخوام ساده تر بگم از نظر من اينا عين 3 روحن تو يه كالبد ( Nathan و Crash و Daxter ).
با اين پستم به صورت غير مستقيم از طرفداران Crash و Daxter دعوت به عمل آوردم كه بيان و به نيت ران بدن:-" اگه به نيتم راي نميدن حداقل به Death يا Raiden راي بدن;;)
======
نميدونم چند نفر تيكه هاي خفن نيت رو يادشونه ( مطمئنا خيلياتون بيشتر از من ياد و بارتونه:d ) اما يكي از خنده دارترين و غيرمنتظره ترين تيكه هايي كه تو كل اين سري شنيدم و براي من خيلي جالب بود تيكه ايه كه Nathan تو چپتر 1 U2 به Flynn ميندازه:" You, as$wipe, give me your lighter"
25r30wi.gif

:))
مرتضي بهتر بود كه مينوشتي:
KP: گرافيك!
KP: اصالت!

:-":d

خب من از بعد مقایسه با رایدن بهش گفتم سوسول امیر حسین عزیز :d

همین که نقش لارا رو دادن به جولی و نقش نیتان دریک رو قراره بدن به جاستین بیبر خودش تفاوت رو معلوم میکنه:-"

در مورد داستان رایدن...من بعد از MGR بیشتر از قبل به تاثیرات استاد پی بردم! :d و قدرش رو خیلی بیشتر از قبل دونستم! :d
با اینکه میدونم راضی نمیشه،ولی دوست دارم یه بخشی از MGR بعدی رو در دست بگیره:(( ( MGR که باز هم در مورد رایدن باشه! :d )
رایدنی که کوجیما ساخته بود، با رایدنی که PG ساخته بود خیلی فرق داشت! رایدن MGS4 کاراکتر آرومی بود، که به صورت خیلی خفنی ابهت داشت، و وفاداری از سر و روش میبارید و همینطور برای هدفش و نجات دوستاش از همه چیزش...حتی خانوادش...گذشته بود:(( (انیمه بین ها میتونند اون رایدن رو با زورو مقایسه کنند! شباهت های زیادی دارن:-" ) ولی توی MGR حس شوخیش زیاد گرفته بود:-" حالا این رو بی خیال بشیم،به نظرم اون جوگیری(اغراق تو قدرت) که بچه های PG به بازی اضافه کرده بودن بیشتر به ضرر رایدن بود تا سودش! :d
مثلا توی MGS4 همین قبل از مبارزه با ومپ،چندتا Gekko رو میترکونه و با پاهاش اونا رو میچرخونه و ... ، باز به عنوان یک سایبورگ قابل قبول بود :d ولی توی MGR باس اول و آخر ، که رایدن یک Metal Gear رو مثل دشمن های عادی داشت شوت میکرد هوا ... این اغراقی که توی بازی اضافه شده بود به نظرم بیشتر از اینکه ابهت بده به رایدن،کار رو خراب کرد ! :d

البته من همچنان رایدن رو دوست دارما! ولی رایدن MGS4 و صحنه های ماندگاری که رقم زد رو خیلی بیشتر دوست دارم! :d

در مورد MGR2 (اینجا تاپیکش نیست البته:-" ) من ترجیه میدم ادامه ی MGR باشه! ولی اگر میخواد برگرده به گذشته، و ماجرای بین MGS2 و MGS4 ، دیگه هیچ جوره راه نداره و تقاضا میگردد حتما خود استاد دست به کار بشه:-" ادامه رو میشه یه کاریش کرد،ولی گذشته رو خیر:-"
فقط توی MGR2 خواهشا این دکتر رو برش دارن که سرمون رو خورد از بس حرف زد:-" ، سانی رو هم بیشتر کنند! :d

آخرین ویرایش:
چقدر حال میکنم داره حذف میشه:p:biggrin1:

با همین ریخت و قیافه اختصاصی داره میاد سراغت :crying1: بیچاره شدی :crying1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or