X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نکته خیلی جالبی که هست برا Death اینجا تبلیغ میشه رای های War میره بالا :دی
چون Death همیشه هوای War رو داره:d از جون مایه میذاره.
هنوز صحنه ای که اون پدر کلاغی رو به داس کشید رو یادم نمیره:d

نکته خیلی جالبی که هست برا Death اینجا تبلیغ میشه رای های War میره بالا :دی

حالا این ها که شوخیه :دی ولی شوما اگه بخاطر دویوم شدن جوئل اون هم جلوی الیزابت :x عصبی میشید من بخاطر حذف شدن Solid باید چی کار کنم!؟ /:)
تازه اون هم با اون شرایط خاص و ویژه که چیزی نگم بیتره :-" :دی
تبلیغات اینجا که ملاک نیست:dباید بزنی تو کار تبلیغات خارج از تایپک به صورت قانونی:-"
نه اون عصبانیتم واسه زمانی بود که فکر میکردم نفر اول و دوم فرق دارن،الآن این سالید رو یادم اومد بیشتر عصبانی شدم)xمن دیگه تحملم تموم شد رفتم خودکشی:d
من از همین جا حمایتم رو از بیگ باس:x تا آخر اعلام میکنم فقط اگر با کارکترای ND بیفته دیگه شرمنده خودمو بیگ باس و MGS فن ها میشم:(#:-s

خب دیدم عکسی از یک Cosplayer الیزابت جان:x در 10 دقیقه پایانی نظرسنجی قبلی خیلی عالی جواب داد (و با همان 1 رای ـه یکی از دوستان پس از تبلیغ در دقایق پایانی 72 بر 71 اول شد:d) حالا عکس هایی از Cosplayer های بانو لارا:x میزاریم به امید اینکه احساسات دوستان دوباره برانگیخته شه و به وی رای بدهند :d
:bighug: دست تک تک افرادی هم که به این بانوی گرامی تا به اینجا رای دادند به گرمی میفشاریم:bighug:

(________________________

آخرین ویرایش:
یعنی بعد از اون حماسه سازی های رایدن، که نوشتم، فقط 1 رای بهش اضافه شده؟ :|
هی زندگی...جوونمردی و فداکاری هم بین گیمرها دیگه مرده:((

و این قشنگ ترین لحظات MGS4 ... :((:((:(( یعنی کسی اینجا دلش برای ملت کباب نشه،دل نداره کلا:(( ببینید رایدن با چه اوضاعی اومده اونجا...:((

[video=aparat;ZBdgW]http://www.aparat.com/v/ZBdgW[/video]
فکر کنم این یوزر فریدون بود،دستش درد نکنه کار ما رو راحت کرد و این رو آپلود نموده :d​

باز هم بر میگردیم! :d

الان دوتا اتفاق میتونه بیفته: لارا با اختلاف زیاد اول بشه، یا اینکه سایت غیلتر بشه :d با توجه به پست اخیری که در طرفداری از لارا گذاشته شد گفتم :-"

پ.ن: Akiba بقیه شو بذار :((

تا اونجایی که فکرم یاری کرد و توشنتم بنویسم، اینم زندگینامه جک و یا همون Raiden برای طرفدارهاش
قسمت MGR چون بازی نکردم و نخواهم کرد در زندگی نامه ذکر نشده.

--------------------------

RAIDEN JACK
حضور در Metal Gear Solid 2: Sons Of Liberty ( قابل بازی در این نسخه )
و همچنین Metal Gear Solid 4:Guns Of Patriots
Metal Gear Rising: Revengeane

32965284069323579843.jpg

رایدن

Jack که در سری متال گیر با نام رمز ِ Raiden شناخته می شود، شخصیتی است خاص در سری MGS که با انتقادهایی با ورودش به این سری مواجه شد ! اولین حضور رایدن بر می گردد به نسخه MGS2، اصولاً در سناریوهای MGS هیدئو کوجیما حتماً نینجایی وجود خواهد داشت ! تا قبل از نسخه دوم Gray Fox عهده دار این نقش یود اما در نسخه اول کشته شد ! و کوجیما نینجای جدیدی را خلق کرد.
رایدن اهل کشور لیبری است که در دوران نوجوانی و در حین جنگ داخلی پدر و مادرش توسط Solidus کشته می شوند ( رایدن از این موضوع بی اطلاع بود و در انتهای ماموریت MGS2 متوجه این موضوع می شود ) و در اواسط دهه 1980 ( 1989 ) به رهبری سالیدوس در جنگ های داخلی شرکت می کند ( دقیقاً بعد از کشته شدن پدر و مادرش و در دوران نوجوانی !! ). بعد از اتمام جنگ رایدن به آمریکا می رود و سعی می کند زندگی آرامی داشت باشد اما تقدیر رایدن به گونه ی دیگری رقم خورده بود چرا که میهن پرستان از زمانی که رایدن در کنار سالیدوس در جنگ داخلی لیبری شرکت داشت اون رو زیر نظر داشتند.
رایدن توسط میهن پرستان به نیروی Fox Hound می پیوندد و به جای آموزش های که یک سرباز باید در دنیای واقعی ببیند، رایدن توسط VR ( تمرینات که به صورت مجازی انجام می شوند، دور کردن سرباز در حین ماموریت از احساسات، تحمل کردن فشارهای روانی ماموریت و .. ) و یا تمرینات مجازی سعی می کند تا به یک سرباز تمام و کمال تبدیل شود و در این راه تمام تلاش خود را می کند ( و حتی از همسرش رَز هم کمی دور می شود )
در سال 2009 رایدن خودش را برای اولین ماموریت واقعی و بسیار جدی خودش آماده می کند، رایدن باید به وارد نفت کسی به نام "صرف بزرگ" شود و با از بین بردن دشمنان ( که میهن پرستان سالیدوس رو با اسم سالید اسنیک دشمن اصلی رایدن معرفی کردند که توضیحاتش به این بیوگرافی مربوط نمی شود ) رئیس جمهور وقت آمریکا رو هم که گروگان گرفته شده بود نجات دهد !
رایدن در این ماموریت تجارب زیادی به دست آورد، از مبارزه با گروه Dead Cell که در راس آنها Vamp بود تا پی بردن به حقایق پشت پرده این ماموریت و در انتهای ماموریت وقتی رایدن با سالیدوس روبرو می شود سالیدوس تمامی حقایق پشت پرده را برای رایدن فاش می کند از کشته شدن پدر و مادر توسط او تا ماموریتی که مرحله به مرحله توسط میهن پرستان برنامه ریزی شده بود.
رایدن فهمید که جنگ فقط و فقط اسلحه و کشتار نیست بلکه بازیچه شدن دست سیاست مداران و سیاست هم در جنگ نقش بسزایی دارد. راز تبدیل شدن رایدن به یک نینجا به همراه شمشیر در صحنه ای است که سالید اسنیک شمشیری به رایدن می دهد و رایدن دقایقی از ماموریت رو با شمشیر به مبارزه با دشمنان پرداخت و از آن زمان به بعد سرنوشتش طوری دیگر رقم خورد و به مرور زمان تبدیل به یک نینجای واقعی شد.
نتیجه گیری از وقایع " صدف بزرگ " در سال 2009
در واقع وقایع Big Shell توسط میهن پرستان برنامه ریزی شده بود تا رایدن به صورت از قبل برنامه ریزی شده ماموریت را به پایان برسونه و برای آمریکا نقش قهرمان رو ایفا کنه اما قهرمانی که راه برایش هموار شده بود و لازم نبود زحمتی برای رسیدن به پایان ماموریت بکشد !
رایدن از این موضوع بی خبر بود و وقتی در پایان ماموریت متوجه این موضوع شد، حس خوبی نداشت این حس مثل این بود که شما جان دو نقر رو نجات دهید و بعد متوجه شوید اونها برای دوستتان کار می کردند تا شما احساس قدرت و شهامت کنید ! پس در این وقایع رایدن ضربه بدی خورد، همچنین بعد از فهمیدن این موضوع که سالیدوس پدر و مادرش رو کشته بودند ! البته با کشتن سالیدوس رایدن کمی آرام شد و تبدیل به یک سرباز پخته شد.

سال 2014

5 سال از وقایع Big Shell گذشته و جنگ در ابعادی بزرگتر بین شرکتهای بزرگ اتفاق افتاده ! در این نسخه سالید اسنیک برای آزادی جهان می جنگد، اما سالید اسنیک به نظر کمی پیر و ناتوان به نظر می رسد، در لحظاتی که اسنیک نا امید از ادامه ماموریت بود Raiden وارد مهلکه می شود ( رایدن با تغییرات زیادی وارد مهلکه می شود، او حالا از یک نینجاست که بدنی نانوماشینی دارد و به سرعت دشمنان رو از بین می برد ) و از اسنیک محافظت می کند. و به اسنیک نوید محافظت در از او را می دهد همانطوری که اسنیک در MGS2 راه درست را به رایدن نشان داد و از او محافظت کرد. رایدن که به یک نینجای نانو ماشینی تبدیل شده به راحتی می تواند از پس دشمنان خودش بر بیاید. رایدن در این راه بسیار تنها شد و حتی Rose همسرش رو هم ترک کرده بود، دلیلش هم این بود که Roy Campbell و Rose با هم ازدواجی ظاهری کرده بودند تا رُز از میهن پرستان در امان باشد، اما رایدن فکر می کرد رُز به اون خیانت کرده و اینطوری رایدن هم دقیقاً سرنوشتش برای مقطعی شبیه به اسنیک ها می شود ! تنها و به آخر خط رسیده !
رایدن برای جبران اشتباهاتش هر کاری می کند و حتی صدمات شدیدی برای کمک به اسنیک می خورد، وقتی کشتی Outer Heaven قصد زیر کردن اسنیک را داشت رایدن خودش رو به عنوان مانع این کار جلوی کشتی می اندازد ( یکی از صحنه های زیبای این نسخه ) و جان اسنیک را برای چندمین بار نجات می دهد دقیقا کاری که Gray Fox برای Snake انجام داد !
ولی این پایان کار نبود، اسنیک پیر وقتی نمی توانست با Frogs ها وارد جنگ شود تا بتواند از تونل مایکرو ویو عبور کند دیگر امید خودش رو از دست داده بود، اما ! باز هم سر و کله رایدن پیدا شد رایدنی که دو دست نانوماشینی خود را از دست داده بود ( صدمات جلوگیری از کشتی Outer Heaven برای جلوگیری از زیر کردن Old Snake ) و با به کمک دهان و دو پایی که برایش مانده بود با ارتش لیکوئید مبارزه کرد تا وقتی برای اسنیک خریده باشد که همینطور هم شد و اسنیک با موفقیت ماموریتش رو به پایان رسوند.
رایدن پس از این ماموریت به زندگی باز می گردد و اعضای واقعی بدنش رو بدست می آورد، رُز هم به همراه پسر کوچکی برای دیدن رایدن می رود و برایش توضیح می دهد که ازدواج با کمپبل یک ظاهر سازی برای دوری از دست میهن پرستان بوده و این پسر بچه در واقع پسر Raiden است و نه کمپبل.
این که رایدن شخصیتی منفور در نزد هواداران سری MGS است حرفی کاملاً درست منطقی است اما نباید از کمک هایی که در MGS4 به Old Snake کرد به راحتی گذشت و اون ها رو بی اثر دانست، رایدن کسی بود که حاضر بود بخاطر اسنیک جانش رو هم بدهد و حتی چندین بار تا چند قدیمی مرگ رفت !
رایدن راه خودش از سری MGS جدا کرد و طرفدارانش به همراه خودش به MGR کوچ کردند و این هم خبر خوبی برای MGS باز هاست و هم طرفداران Raiden است.
شاید با خواندن این مقاله خیلی نگرش بهتری نسبت به رایدن داشته باشید و شاید تغییری در نگرش شما نسبت به رایدن ایجاد نشود ولی از تاثیر مهم رایدن در سری MGS نمی توان براحتی گذشت ! ( مولف هم از مخالفان رایدن است اما از حقیقت نمی شود فرار کرد !! )

جمع بندی شخصیت رایدن

رایدن شخصیتی است که کودکی سختی در جنگ داشته و حتی در دوران نوجوانی بعد از کشته شدن پدر و مادرش ( مانند اسنیک ها رنج بردن ار نداشتن پدر و مادر ) به ناچار در جنگ شرکت داشته و بعد از تمامی این ماجراها برای دور ماندن از این اتفاقات سعی در ساختن خانواده و زندگی آرامی برای خود بود که میهن پرستان وارد قائله شدند و رایدن رو وارد بازی کردند که خیلی در اون ماهر بودند !
آرامش از رایدن گرفته شد، همسرش از اون دور شد و رایدن متوجه بازی های کثیفی شد که در مرکز اون قرار داشت، رایدن به یک سرباز تنها تبدیل شد و سالها تنها و بدون خانواده جنگید ! شاید تنها تفاوت رایدن و اسنیک ها این بود که رایدن خانواده، همسر و فرزندی داشت، حتی اگر مقطعی بوده باشد، اما زجرهای زیادی کشید مخصوصاً در نسخه چهارم سری MGS و مثل اینکه با ورود MGR قرار نیست شخصیت رایدن فعلاً آرامشی داشته باشد. و همچنان باید به مبارزه با میهن پرستان و کسانی بپردازد که سعی در گرفتن قدرت و استفاده نابجا از اون رو دارند.

96485287898177601229.jpg

رایدن و خانواده اش در پایان MGS4

اشتباهات و بازیچه شدن رایدن در نسخه دوم و در اوج بودن شخصیت سالید اسنیک و قابل بازی نبودش و ترجیح دادن رایدن به اسنیک در نسخه دوم مواردی است که باعث تنفر شدید بسیاری از طرفداران سری MGS شده بود اما از لحاظر داستانی و اتفاقاتی که در سری MGS افتاده تقریباً اتفاقاتی که برای رایدن افتاد بی شباهت با اسنیک ها نیست اگر کامل نباشد، از له شدن زیر ضربات Vamp تا رفتن به زیر کشتی، از دست دادن دست های نانوماشینی اش، از دست دادن خانواده، کشته شدن پدر و مادرش و ... کاری های که رایدن برای Old Snake در MGS4 کرد، کاری بود که تنها یک دوست واقعی انجام می دهد، از جان خود گذشتن برای زنده نگه داشتن یک دوست قدیمی ...

نویسنده : امید درکه (O|d Snake )
کپی با ذکر نام نویسنده و منبع مجاز است

فقط لارا...
به لارا رای دهید تا رستگار شوید....
پرسید از من گیمری................ که بگو برایم وصف ان دلبری
همان که داره دو کلت اتشین...........کمانی به زه همچون ارشین
همان که زنده مانده در ساکت ترین.....معبد داخل اعماق زمین.
همان که با دو گام قوی......موی بافته همچون پری
کشف کرده تمام اسرار را.........شکسته قفل راز ها را.
:d:d:d

رای دادم ولی باورم نمیشه سر جمع رای های اون دو برادر به 20تا هم نرسه!
به هر حال با ابهتترین شخصیت این نظرسنجی بی تردید "وار" هست و بس ...

این شکست سواران آخرالزمان لکه ی ننگی جاوید بر دامان رای دهندگان X vs Y خواهد بود...:|
همگی تکبیر:دی

بر شیطان لعنت فرستادم و به حضرت Death رای دادم !
باشد که من و رای دهندگان به خودش و برادرش را مورد حافضت خویش قرار دهد و بقیه را با داس پاره پاره کند !
آدرها جون همتون رو بگیرند !

من فکر کردم رایدن مورتال کومبت رو میگی به اون رای دادم و گرنه رای من لارا بود.=((

به به امید،با اینکه رایدن دیگه حذف شده و میدونم اصلا از رایدن خوشت نمیاد، بیوگرافیشو نوشتی:d!ولی از اونجا که وقایع بین MGS2 و MGS4 و سایبرگ شدن رایدن گنگه(من به فاصله زمانی این دوتا بازی میگم دوران تاریک:dلول:d)،یسری اطلاعات میزارم تا دیگه کامل بشه!

بعد از وقایع Big Shell و کشتن سالیدوس،رایدن که خواهانِ یه زندگی عادی با Rose هست،سعی میکنه که جدا از گذشته تاریکش به زندگیش ادامه بده،ولی کنجکاویش اون رو به سمت تحقیق "میهن پرستان" و AI هاشون میکشونه.هرچند دوباره خاطراتش براش زنده میشن و فاصلش از رُز بیشتر و بیشتر میشه!کم کم خوردن الکل رو شروع میکنه و شب ها دیر به خونه میاد!ولی نتیجه این بیخوابی ها،آشکار شدن هویت واقعی میهن پرستانه!اون میفهمه که میهن پرستان مجموعه ای از "انسان ها نیست،بلکه اونها هوش مصنوعی هایی هستند که کنترل آمریکا رو به عهده دارن!متوجه میشه که رای گیری های ریاست جمهوری،انتخاب های اساسی کشور و تمامی اتفاقاتی که درون آمریکا،بزرگترین قدرت نظامی جهان میفته فقط زیر سر میهن پرستانه!کمی بعد هم خبر مردن پسرش قبل از به دنیا اومدن به گوشش میرسه و بلافاصله رُز رو ترک میکنه.
رایدن،با کمک Big Mama،مکانی که میهن پرستان سانی(دختر Olga Gurlukovich) رو زندانی کردن رو شناسایی میکنه و با همراهی نیروی مردمی Paradise Lost Army(نیروهای Big Mama در MGS4) با موفقیت سانی رو نجات میده و در ازاش،مکان جسد بیگ باس رو هم که در دستان میهن پرستانه،به Big Mama میده!در هنگام این عملیات،Boris Popov(از شخصیت های MGR)به رایدن توضیح میده که دیگه میهن پرستان تهدیدی فقط برای آمریکا نیستند و اگر به حال خود رها بشن،با کمک قدرت نظامی آمریکا و همچنین متال گیر ها،تسلطشون بروی کل دنیا رو آغاز میکنن!
بعد از خبر ازدواج رُز با روی کمپبل(کلنلی که فرمانده عملیات های سالید اسنیک بوده!)رایدن به کلی منزوی میشه و سانی رو به دست اتاکان و اسنیک میسپره.در آلاسکا تکنیک های دیدبانی و شناسایی و همچنین شکار رو از یک بومی یاد میگیره و مهارت های شمشیر زنیش و به حد کمال میرسونه.حالا،بر روی پیدا کردن جسد بیگ باس تمرکز میکنه که به دست میهن پرستان اسیر میشه و از اون به عنوان یک نمونه آزمایشی استفاده میکنن که نتیجه ای به جز سایبرگ شدن رایدن نداره!با کمک Big Mama و نیروهایش،رایدن موفق به فرار میشه و دکتر پتروویچ مدنار،تمام نانوماشین های بدنش رو خارج میکنه و با یک تلاش دوباره،جسد بیگ باس رو بدست میاره!

بقیه اتفاقات در MGS4 دنبال میشه!

=======================

رایدن بعد از MGS4 دیگه پروندش بسته شد!بعد از اون همه عذاب و بدبختی،رایدن خواهان یه زندگی آروم با همسر و پسرش بود!
تنها مشکل من با MGR همین داستانشه.اگه مثل MGS:Rising وقایع بین MGS2 و MGS4 رو دنبال میکرد،عالی میشد!

من با اینکه خودم همیشه انحصاری ها رو در اولویت ـم قرار میدم ولی من ابهت و مردانگی ـی که در Raiden دیدم رو در Drake ندیدم , به خاطر همین به Raiden رای دادم ولی حیف که نمی تونه صعود بکنه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or