X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
رأی رو دادم به خودش! :d
57042226166545570734.jpg

بدجوری بین Rayman و Tiny Toon گیر کرده بودم موقع رأی دادن :d از طرفی نسخه Origins ریمن یکی از بهترین تجربه های این نسلم بوده . بازی که یادآور اوج دوران بازی های 2D ـه و همه المان های اون بازی ها رو به کمال خودشون رسونده:x ... خبر تأیید نسخه پی سی Legends رو هم که مجتبی زد :shrewd: ... ولی در نهایت حس نوستالژی غلبه کرد و رأی رو دادم به خرگوشی سگا!(اونموقع به این اسم صداش میزدیم!:d) . یادش بخیر اولین بازی سگا که گذاشتم تو دستگاه همین بود:x به معنای واقعی کلمه خودمو خفه کردم باهاش!:d ، بعد این همه سال هنوز جای همه راه ها و مرحله های مخفیش رو از حفظ بلدم:d

سخت‌ترین نظرسنجی بود واسم :دی ولی به ماریو رای دادم، چون برای اولین بار با اون آشنا شدم. ولی تک تک این شخصیت‌ها برام عزیز هستن و واقعا نمیشه گفت با قاطعیت انتخاب کردم :دی

اونقدر با سگا و tiny toon خاطره دارم که اصلا رقیباش رو ندیدم! وقتی دیدمش سریع بدون فکر بهش رای دادم:bighug::d

این Tiny Toon الان جلو افتاده وقتی بچه های کم سن و سال تر که باهاش آشنا نیستن بیان بعیده اول بمونه!!!:d

خیلی سخت بود. بجز لینک با همشون کلی خاطره داشتم، ولی :

18368228109382029668.png

یه چیز دیگه بود :x

خب بعد از کلی بحث و رد شدن تعداد زیادی طرح، تصمیم گرفتیم که از امضای مسابقات رونمایی کنیم :دی

2d5ep8hdcqcoa5hmp4.png

با تشکر از آقا مرتضی عزیز (Morteza) برای طراحی امضا و لوگو.

دوستان اگر مایل هستن، میتونن از این امضا استفاده کنن و لینک تاپیک رو هم توی امضاشون بذارن که بتونیم تعداد کاربران بیشتری رو توی شادی هامون شریک کنیم.

خفن ناامیدمون کردید.داره اشکم می گیره:(((
ولی خب تسلیم نمی شیم!افت داره لینک زیر این ها باشه!
ادامه هایپ ها:
images

images

images

images

اینم جهت نوستالژی
images

خفن ناامیدمون کردید.داره اشکم می گیره:((
اتفاقاً این گروه 5 تایی فک کنم تا ته مسابقات تنها گروهی باشه که همه آخر کار از حذف شدن 3 تاشون ناراحت میشن

البته این از خفنیت گروه ــه :دی

اتفاقاً این گروه 5 تایی فک کنم تا ته مسابقات تنها گروهی باشه که همه آخر کار از حذف شدن 3 تاشون ناراحت میشن

البته این از خفنیت گروه ــه:biggrin1:

من از حذف شدن سونیک ماراحت نمیشم!!!:-"
هیچوقت باهاش ارتباط برقرار نکردم!!!:دی

آقا من این تینی تون که همون خرگوش سگا باشه رو توی کلوپ بازی میکردم .. از بازیش خیلی خوشم میومد ولی از این خرگوشه نه! :دی
لامصب خیلی زرنگ و ترو فرز بود .. من کاراکترهای خنگ و فان رو بیشتر دوست دارشتم .. :دی
رایمان یکی از فانترین کاراکترهایی هستش که دیدم .. :دی
اصلا نگاش کنید .. انرژی فوق مثبت میگیرید ازش ... :دی

خب دوستان . من هم به كسي راي دادم كه خيلي دوستش داشتم :
29666474508220701148.gif
راستش خيلي دوستش دارم . اتفاقا چند وقت پيش براي PC دانلودش كردم و نشستم مثل قديما بازي كردمش . بقيه رو هم دوست دارم اما خب ديگه اين خيلي باحال تره . ماريو اولين بازي بود كه انجامش دادم اما هيچ وقت دركش نكردم !!:(

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or