X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
راستی بد نیست در این شب های عزیز یادی بکنیم از دوست جیل - سونیک فنمون که الآن در بین ما نیست :-<
A.mason

این هم نمونه ای از فن های ماریو :bighug:
نگران نباشین زنده اس هنو :دی
یه 7 8 روز دیگه ازاد میشه
------------------------------------------------

SonicUnleashed2D.jpg

این بود ارمان های ما ؟ عاشق این نسخه بودم . حیف نتونستم عین ادم این نسخه رو بازی کنم :| :دی
بدین 3 تا رای دیگه مونده !

رفتیم 3 قسمت Space Brothers دیدیم نگاه چی شد نتیجه :|
ریمن دوستان! :d چه اونایی که از زمان ناصرالدین شاه باهاش خاطره دارید،چه اونایی که مثل من با Origins عاشقش شدید(البته قبلا هم یکی از بازی هاش رو زده بودم ولی حس خاصی نداشتم:-" ) به هر حال بیاید به این بشر رای بدید! :bighug::bighug::bighug: کسی که به ما دوباره لذت بازی های پلتفرمرهای قدیمی رو چشوند! :d کسی که بسی حرکت احمقانه میرفت تو بازیش و ما رو میخندوند و کلا بچه ی باحالی بود دیگه :-"

یکم تبلیغات نامردانه کنیم :-"

بقیش هم برای بعد:-" سونی فن ها منتظر باشن:p

Tiny Toon چقدر رای آورده :دی با توجه به اینکه سال هاست هیچ شماره جدیدی از بازی منتشر نشده، دیدن این همه رای واسش خوشحال کننده هست، حتی اگه بالا هم نره بازم خوبه نتیجه :دی

اوه! چقدر نفس گیر شده!

62192952054383657863.jpg

assassin_rayman.jpg

نگاه کنید این پسر چه قابلیت هایی داره :> این فقط یه چشمه ش بود :>

دوستان!
عکس رو به صورت بند انگشتی هم میشه گذاشت !
10 دقیقه طول میکشه تا یه صفحه کامل لود شه !

حالا که به لینک رای ندادید به سونیک رای بدید!

نوبت ماست!!!!!که برای سونیک رای جمع کنیم
images

نذارید اون دیوونهء دلقک از سریعترین جوجه تیغی جهان جلو بزنه
یه نکته و اینم که من هنوز طرفدار لینک ام

راستی بد نیست در این شب های عزیز یادی بکنیم از دوست جیل - سونیک فنمون که الآن در بین ما نیست :-<
A.mason
روحش شاد، یادش گرامی باد o:-) آقا فاتحه یادتون نره.

لول =)) :|
این هم نمونه ای از فن های خائن ماریو :bighug:
Fixed

پ.ن: از ممد انتظار اینجور حرکات میرفت، اصولا همیشه از پشت خنجر میزنه :-" لول :دی

،چه اونایی که مثل من با Origins عاشقش شدید
یه چیز در این مورد بگویم :-"
اصولاً تو خونه ما هرکی میبینه من دارم بازی میکنم یه فحشی به بازی (ذات بازی :( ) میده و میره تو این نسل 3 تا استثنا بود :دی
1.RDR که اصلاً همه ی اعضا خانواده عاشقش شده بودن ، بوآم که GT هیتر شده بود :| :| :| وقتی RDR میزدم میامد کنار دستم به حالت : :دی مینشست :دی
2-3. LBP و Rayman Origins که بعد از شونصد سال باعث شد خواهرام بیان دسته رو از چنگم در بیارن شروع کنن بازی کردن :| :دی
اوه! چقدر نفس گیر شده!

62192952054383657863.jpg
assassin_rayman.jpg
نگاه کنید این پسر چه قابلیت هایی داره :> این فقط یه چشمه ش بود :>
Sackboy : chiz plz ;;)

پ.ن : با این عکس های ریمنی که گذاشتید الآن یکی از دوستان میاد بش رای میده :-s :دی

هنوز کلّی از فن های سونیک رای ندادن!!!یه سریشون هم که نیستند مثل A.Mason یه سری هم که بن اند مثل Onlysonic.ریمن با اقبال جلوئه.برم خبرشون کنم(از نظر مدیر ها مجازه.خب اسم یوزرش سونیک ـه نمی دونه همچین نظرسنجی ای هست!)

و این هم آخرین تلاش ما برای هایپ کردن.(البته من زیاد داشتم دیگه جواب نمیده!وقتی سلیقه ملّتمون این جوریه من چی کار کنم.مثل اینه که به ژاپنی جماعت بگی پوکمون رو ول کن برو آنچارتد بازی کن،با کفگیر میفته دنبالت:| )
file.php

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or