( ولی این دو تا نکته رو بگم و برم.وقتی بهونه میدید دست من تقصیر من نیست. وقتی یکی با بقیه مچ نیست اصلا ربطی به سبک و یا حتی شخصیت پردازی بقیه نداره تو یک گروه قرار میگیرند؟ بقیه گروهها فرق میکنند چون بازیهاشون اکشن هستند بیشتر و میشه گفت صحیح ولی این یکی... من گفتم عوض کنید؟ضایع بود خوب من مقصر نیستم منم حق اعتراض دارم مثل همه. حق پیشنهاد کسی نداره چون کاراش قبلا انجام شده ولی حق اعتراض که داره.ببین مهدی ما هر کار کنیم تو بهونه میاری. همون اول هم ضایع بود سر این گروه یه گیری میدی. سر گروه بندی دقت و وقت زیادی صرف شده و به هیچ وجه هم تغییرش نمیدیم.
مثل اینکه نفهمیدی چی گفتم. گروه بندی ها ذره ای به سبکشون ربطی نداره. حالا تا صبح وایسا اینجا و بگو چرا لینک رو با اینا انداختینوقتی بهونه میدید دست من تقصیر من نیست. وقتی یکی با بقیه مچ نیست اصلا ربطی به سبک و یا حتی شخصیت پردازی بقیه نداره تو یک گروه قرار میگیرند؟ بقیه گروهها فرق میکنند چون بازیهاشون اکشن هستند بیشتر و میشه گفت صحیح ولی این یکی... من گفتم عوض کنید؟ضایع بود خوب من مقصر نیستم منم حق اعتراض دارم مثل همه. حق پیشنهاد کسی نداره چون کاراش قبلا انجام شده ولی حق اعتراض که داره.
دقت کن اینجا تو تنها کسی هستی هر وقت هر نظر سنجی میذاریم (چه مسابقه و چه غیر مسابقه) همیشه اعتراض داری. این پست آخرم در این رابطه بود. خوشم نمیاد دیگه در این رابطه چیزی ببینم.

ملتی که دم از سگا میزنید
یالا بشتابید !! فقط 3 رای دیگه :crying1:

ای آنان که در امضای خود اسمی از سگا میاورید![]()
![]()
لعنتی Emotional Trigger بود :shrewd:
دیگه دارین شورش رو در میارن,یه پست اعتراضیه دیگه در مورد گروه ها ببینم همتون رو میدم بن کنن!!!!!
لول!

مجتبی تازه این گروه که خوبه فکرش رو بکن به اون گروه های پایینی که برسیم دیگه چی بشه![]()
:d