X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این 4 کارکتر چه ربطی به لینک دارند؟ ماریو چه ربطی به لینک داره؟ کارکتر نزدیک از دنیایی مثل خودش رو میشه پرنس دستان یا war معرفی کرد.

نه من با این مورد مشکلی ندارم مشکل گروه بندی که کارکتری که اکشنه افتاده تو گروه پلفترمر که به این گروه ربطی نداره.
ربطی نداره. کاری به سبکشون نداریم. درسته چندتا از گروه ها اینجوری شدن ولی ملاک اصلیمون این نبوده. این 5تا شخصیت کاملا با هم مَچ هستن. یعنی دوست داشتی لینک رو کنار کریتوس میگذاشتیم؟

خب رسماً این جانب تبلیغات رو برای لیتک شروع می کنم
این همون چیزیه که من همیشه تو خوابم میدیدم جایی که قراره لینک همه رو سوله کنه!!!
نکته دوّم (در ادامه نکته های قبلی)اینه که سازنده های بازی اسم این کاراکتر رو به این خاطر لینک گذاشتندچون بنظرشون باعث ارتباط بین مردم می شد!
هایپ ها:
images

images

images

images

اين گروه بندي اصلا بد نيستا فقط انتخاب بين اينا سخته . الآن من همه رو به جز Link خيلي دوست دارم . از 10 - 12 سال پيش باهاشون كلي خاطره دارم !!! :(( Link رو اصلا نميشناسم (شايدم يادم نمياد !!!‌) . گروه هاي بعدي اميدوارم يك طوري باشن كه انتخاب بين كاراكتر ها خيلي سخت نباشه !! البته اين سختي در انتخاب كاركتر مورد علاقه هم خيلي حال ميده !! :bighug: آدم بايد بشينه قشنگ فكراشو بكنه بعد بياد راي بده نه اينكه همين طوري از راه برسه و توي يك ثانيه بتونه راي مورد نظرشو انتخاب كنه . به هر حال آقا من كه از گروه بندي ها راضيم دست دوستاني هم كه زحمتشو كشيدن درد نكنه !! :x

بین اینها میشه به ریمن و سونیک خیانت کرد ولی جدا نمی تونم بین ماریو و لینک یکی رو انتخاب کنم. تمام بچگیم و غیر بچگیم با خاطره ی اونها پر شده
الآن یادم اومد به لینک گفتم زلدا! مثل اینکه به ماریو میگفتم Princess Peach!

دستان همون پرنس داخل امضای شماست:d

اونی که تو امضای منه، اسمش هیچ وقت معلوم نشد. دستان هم اون مردک تو فیلمه:|
با هرگونه نسبتی بین این دو شخصیت، به شـــــــــــــــــــدت مخالفیم.:|
پ.ن : اگه قدرتشش را داشتم، هر چیزی از این فیلم تو حافظه مردم بود را پاک می کردم.

آخرین ویرایش:
لینک کجا با اینا مچه؟ کی گفت کریتوس این همه کارکتر من نمید ونم چطور میگی مچه
ببین مهدی ما هر کار کنیم تو بهونه میاری. همون اول هم ضایع بود سر این گروه یه گیری میدی. سر گروه بندی دقت و وقت زیادی صرف شده و به هیچ وجه هم تغییرش نمیدیم.

03a094cel9pryqf6xp.jpg

آقا ما اینو رو سگا بازی می کردیم، تا مرحله 28 می رفتیم اما چون نمی تونستیم سیو کنیم همه ش هیچی می شد :| اون مرحله 28 ـم هم فکر کنم تو غار بود :-/ خفاش داشت :دی یه مرحله مخفی هم داشت که پر از هویج بود :دی یه چیزی در رابطه با زباله و این بازی هم تو ذهنم هست یادم نمیاد چیه :-/

خلاصه دورانی بود برای خودش :دی یه دریاچه هم داشت که روش با هویج نوشته بود Tiny Toons :دی این و سونیک کلا CHildhood من بودن :دی اولین بازی عمرم هم سونیک بود (شرمنده ماریو :دی)

و اینگونه است که من نمی دانم به چه کسی رای دهم! :دی

آقا ما اینو رو سگا بازی می کردیم، تا مرحله 28 می رفتیم اما چون نمی تونستیم سیو کنیم همه ش هیچی می شد :| اون مرحله 28 ـم هم فکر کنم تو غار بود :-/ خفاش داشت :biggrin1: یه مرحله مخفی هم داشت که پر از هویج بود :biggrin1: یه چیزی در رابطه با زباله و این بازی هم تو ذهنم هست یادم نمیاد چیه :-/
اینکه آخر هر مرحله بهت یه رمز میداد اون رو میزدی دیگه نمی خواست مراحل قبلی رو بری :-/ :دی

آقا ما اینو رو سگا بازی می کردیم، تا مرحله 28 می رفتیم اما چون نمی تونستیم سیو کنیم همه ش هیچی می شد :| اون مرحله 28 ـم هم فکر کنم تو غار بود :-/ خفاش داشت :دی یه مرحله مخفی هم داشت که پر از هویج بود :دی یه چیزی در رابطه با زباله و این بازی هم تو ذهنم هست یادم نمیاد چیه :-/

خلاصه دورانی بود برای خودش :دی یه دریاچه هم داشت که روش با هویج نوشته بود Tiny Toons :دی این و سونیک کلا CHildhood من بودن :دی اولین بازی عمرم هم سونیک بود (شرمنده ماریو :دی)

و اینگونه است که من نمی دانم به چه کسی رای دهم! :دی

این بازی سیو نداشت ولی پسوورد هر مرحله بهت میداد که سریع بری اونجا!!!:d
نگو میخواستی یه سره تمومش کنی!!!:|
البته چون سه تا لول آخر پسوورد نداشت و خیلی مشکل بود من هیچ وقت نتونستم تمومش کنم!!!:(

البته چون سه تا لول آخر پسوورد نداشت و خیلی مشکل بود من هیچ وقت نتونستم تمومش کنم!!!:(
اون مرحله آخر که دختره میفته دنبالت و باید فرار کنی خیلی وحشتناک بود، هنوز بعضی وقت ها کابوسش رو می بینم :( :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or