این نا عادلانه ترین نظرسنجی که تو عمرم دیدم .:d آدم با همه شون یه دنیا خاطره داره . مارو دچار عذاب وجدان نکنید تورو خدا![]()

خب میگین بده دلیل بیارین,همینجور ما قبول نمیکنیم!!!:dسلام بر و بچ
یه چیزی بگم خواهش می کنم کسایی که تو گروه بندی بودن ناراحت نشن، می دونم خیلی زحمت کشیدن و 2-3 ماه مشغول بودینولی جدا گروه بندی ها خیلی بده
یعنی به معنای واقعیه کلمه بده
![]()
بازم عذر می خوام ازتون نظرمو فقط گفتم![]()
آخه این چه مدل گروه بندیه؟ کی میاد کاراکتر اکشن رو وسط پلتفرم ها رو می ذاره؟این طور نیتجه واضحه.
فکر کنم مشکلت اینه 2تا کاراکتر نینتندو افتادن کنار هم:dآخه این چه مدل گروه بندیه؟ کی میاد کاراکتر اکشن رو وسط پلتفرم ها رو می ذاره؟این طور نیتجه واضحه.
راستی یادم آمد اون سری به Rayman رای ندادید تو تاپیک امتیازات بازی نیایید بگید فن بازی بودیما:d
حالا این که هیچی،اگر لینک رو با اکشن ها هم میزاشتیم بازم میگفتن آخه لینک کجاش مثلا به کریتوس و دانته و بقیه ی دوستان میخوره! :dمیتونی نزدیک ترین کاراکترها به لینک رو بگی؟؟؟کی رو باید باهاش میذاشتیم به نظرت؟؟؟

این 4 کارکتر چه ربطی به لینک دارند؟ ماریو چه ربطی به لینک داره؟ کارکتر نزدیک از دنیایی مثل خودش رو میشه پرنس دستان یا war معرفی کرد.خب میگین بده دلیل بیارین,همینجور ما قبول نمیکنیم!!!:d
میتونی نزدیک ترین کاراکترها به لینک رو بگی؟؟؟کی رو باید باهاش میذاشتیم به نظرت؟؟؟
نه من با این مورد مشکلی ندارم مشکل گروه بندی که کارکتری که اکشنه افتاده تو گروه پلفترمر که به این گروه ربطی نداره.فکر کنم مشکلت اینه 2تا کاراکتر نینتندو افتادن کنار هم:d
لینک کجا با اینا مچه؟ کی گفت کریتوس این همه کارکتر من نمید ونم چطور میگی مچهربطی نداره. کاری به سبکشون نداریم. درسته چندتا از گروه ها اینجوری شدن ولی ملاک اصلیمون این نبوده. این 5تا شخصیت کاملا با هم مَچ هستن. یعنی دوست داشتی لینک رو کنار کریتوس میگذاشتیم؟