X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ماریو؟ سونیک؟ زلدا؟ زیمن؟ ماریو؟ سونیک؟ ...
- مغز HDxC(خودم:| )

خب این گروه 5 هم اینجوریا که میگین و ازش ناراحتین زیاد بد هم نیست فقط یکم بچه گانست ;))، مارو با خودش میبره اون دور دورا دوران بچگی :excited: یادش بخیر:-<

خب لارا توی این گروه هم نیست، اما باز هم لارا !

27587991273484431873.jpg

آخه این چه مدل گروه بندیه؟ کی میاد کاراکتر اکشن رو وسط پلتفرم ها رو می ذاره؟این طور نیتجه واضحه.
راستی یادم آمد اون سری به Rayman رای ندادید تو تاپیک امتیازات بازی نیایید بگید فن بازی بودیما:d

سلام بر و بچ
یه چیزی بگم خواهش می کنم کسایی که تو گروه بندی بودن ناراحت نشن، می دونم خیلی زحمت کشیدن و 2-3 ماه مشغول بودین :دی ولی جدا گروه بندی ها خیلی بده :دی یعنی به معنای واقعیه کلمه بده :دی

بازم عذر می خوام ازتون نظرمو فقط گفتم :دی

سلام بر و بچ
یه چیزی بگم خواهش می کنم کسایی که تو گروه بندی بودن ناراحت نشن، می دونم خیلی زحمت کشیدن و 2-3 ماه مشغول بودین :دی ولی جدا گروه بندی ها خیلی بده :دی یعنی به معنای واقعیه کلمه بده :دی

بازم عذر می خوام ازتون نظرمو فقط گفتم :دی
خب میگین بده دلیل بیارین,همینجور ما قبول نمیکنیم!!!:d

آخه این چه مدل گروه بندیه؟ کی میاد کاراکتر اکشن رو وسط پلتفرم ها رو می ذاره؟این طور نیتجه واضحه.

میتونی نزدیک ترین کاراکترها به لینک رو بگی؟؟؟کی رو باید باهاش میذاشتیم به نظرت؟؟؟

هی وای من! چه فاجعه ای!
هممون گفتیم زلداx_xهیچکی(از جمله خودم)هواسش نبود که اسمش لینک هx_x

آقا یه نکته در رابطه با این بگم که اسم اون پسرک کلاه سبز زلدا نیست لیـــــــــــنک ـه!این نکته اوّل بود منتظر نکات دیگه باشید!از طرف یه زلدا فن واقعی!!!!!!

راستی یادم آمد اون سری به Rayman رای ندادید تو تاپیک امتیازات بازی نیایید بگید فن بازی بودیما:d
فکر کنم مشکلت اینه 2تا کاراکتر نینتندو افتادن کنار هم:d

میتونی نزدیک ترین کاراکترها به لینک رو بگی؟؟؟کی رو باید باهاش میذاشتیم به نظرت؟؟؟
حالا این که هیچی،اگر لینک رو با اکشن ها هم میزاشتیم بازم میگفتن آخه لینک کجاش مثلا به کریتوس و دانته و بقیه ی دوستان میخوره! :d
و یه چیزی! فکر نکنید از عمد مثلا 2تا نماینده ی نینتندو رو تو یه گروه انداختیما! از این چیزا برای کاراکترهای محبوب خودمم پیش اومده! :((:((:((

نتایج گروه چهارم :
ctf6hqyqqg2nhaysfkl2.jpg

رای ها :
Jill Valentine : 44
Marcus Fenix : 36
Niko Bellic : 19
Faith Connors : 14
Aya Brea : 7

جمعا 120 رای قابل قبول در گروه چهارم ثبت شدند.

خب میگین بده دلیل بیارین,همینجور ما قبول نمیکنیم!!!:d

این 4 کارکتر چه ربطی به لینک دارند؟ ماریو چه ربطی به لینک داره؟ کارکتر نزدیک از دنیایی مثل خودش رو میشه پرنس دستان یا war معرفی کرد.
فکر کنم مشکلت اینه 2تا کاراکتر نینتندو افتادن کنار هم:d
نه من با این مورد مشکلی ندارم مشکل گروه بندی که کارکتری که اکشنه افتاده تو گروه پلفترمر که به این گروه ربطی نداره.
ربطی نداره. کاری به سبکشون نداریم. درسته چندتا از گروه ها اینجوری شدن ولی ملاک اصلیمون این نبوده. این 5تا شخصیت کاملا با هم مَچ هستن. یعنی دوست داشتی لینک رو کنار کریتوس میگذاشتیم؟
لینک کجا با اینا مچه؟ کی گفت کریتوس این همه کارکتر من نمید ونم چطور میگی مچه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or