RockIT
کاربر سایت
افشین این چیه آخه او لارا کرافت سکسیو که به خاطر *** معروف شد رو با جیل مقایسه میکنی ؟ هر چند شخصیت اونم دوست دارم اما اصلا باهم قابل مقایسه نیستن.
خب ديگه تصويب شد
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
افشین این چیه آخه او لارا کرافت سکسیو که به خاطر *** معروف شد رو با جیل مقایسه میکنی ؟ هر چند شخصیت اونم دوست دارم اما اصلا باهم قابل مقایسه نیستن.
شهاب، Lara شخصیتش نسبتاً قابل بحثه...؟ بابا Lara واسه خودش شخصیتیه...من با لارا کرافت هم موافقم . نسبتا شخصیت قابل بحثی دارد.
بچه ها اینطور که پیداست Jill می تونه پوز Lara رو بزنه ها...در مورد مقایسه جیل با کلر دیگه یکم کم لطفی کردی افشین جان، بالاخره هر دوشون نقش کلیدی در داستان بازی دارند و از شخصیتهای محبوب سری هستند ولی در بقیه موارد باهات موافقم، مقایسه جیل با شخصیتهای دیگه کار چیپیه!

موافقم علی... Clair یه بازی مستقل و به شدت زیبا داشته که خیلی هم خوب به شخصیتش پرداخت شده بود... Clair به نظرم چیزی کم از Jill نداره.درود
خوب بستگی داره این نظر سنجی و مقایسه رو چه جوری تعریف کنید، ما میخواهیم بدونیم تو این تاپیک چه تعداد از افراد به شخصیت کلر علاقه بیشتری دارند و چه تعداد به شخصیت جیل.
در ضمن در مورد کلر باهاتون موافق نیستم، مگه شما code veronica رو بازی نکردید؟ به قدر کافی به شخصیت کلر پرداخته شده، و اطلاعات کافی ازش در دسترس هست. فراموش نکنید کلر شخصیت مهمیه و همین که برادر کرسه کافیه تا بتونه گزینهای در این مقایسه باشه، فراموش نکنید حتی کلر با وسکر برخورد داشته و کتک خورده ایشونه، در صورتی که لیان این توفیق رو نداشته:d، پس اینقدر کلر رو زیر سؤال نبرید:d
Rebbecca رو که نگو... معرکست این دختر... از وقتی RE: Zero بازی کردم عجیب خوشم اومده از این دختر...Rebbeca VS Unknown!!!!
بدبخت این ربکا اصلا این دور و برا آفتابی نمیشه!!!
اوه اوه صاحبش اومد...سلام. بحثتون سر چیه ؟ مگه خودتون ناموس ندارید که در مورد جیل من بحث میکنید ؟ :d

اینو هستم... Jill مقابل هر دختری که از سری DMC قرار بگیره رسماً قورتش می ده....در ضمن جیل رتبه اش خیلی بالاست
اصن خنده دار مقایسه جیل با ترش و لیدی و باقالی
کدوم اعتراضات رفیق... مگه تظاهراته...با اعتراضات بچه ها فعلا جیل و کلیر فعلا منتفی میشن من در اولین فرصت کاراکترهای بعدی رو اعلام میکنم .

کدوم اعتراضات رفیق... مگه تظاهراته...
همش یکی دو نفر اعتراض داشتن... این همه موافق ....
باشه باشهلیان عزیز راست میگه، چند نفر هم دلایل خاصی داشتند که ناشی از تعصب زیاد رو Jill هست:d شما نظر سنجی رو بگذار، نتیجه جالب میشه.
با اجازه بزرگان،من میگم جوکر و وسکر بزارید.خیلی حال میده.:d