X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام به همگی
بابت غیبت واقعا از همه عذر می خوام اما با این حال از دو دوست عزیزم یعنی djamir و safety and peace که کارای تاپیک از جمله جمع بندی و گذاشتن نظر سنجی جدید رو انجام دادن تشکر می کنم و یه تشکر ویژه هم از آقا آریا که مثه همیشه یاره اولیه این تاپیک هست و نظر سنجی ها رو عوض می کنه دارم
------------
خب خب بزار ببینم اینجا چی داریم ! جیل و کلر ؟! انتخاب سختیه !!! واقعا نمی دونم به کی رای بدم
از طرفی جیل رو ستایش می کنم چون واقعا یکی از کاراکترهای قهرمان زن در بازی ها به حساب میاد که قویه ، در برابر مشکلات ایستادگی داره ، به راحتی تحت تاثیر احساسات خورد نمیشه و همه چیز رو با منطقش می سنجه! شغلش به مراتب مهمترین بخش زندگیش رو تشکیل میده ! فداکار و وفادار هست
اما خب از طرف دیگه هم کلر رو تحسین می کنم چون با اینکه یه فرد نظامی نبود و تحت همون مقداری تعلیمی که برادرش بهش داده بود ، بود ! به راحتی تونست گلیم خودش رو بالا بکشه و واقعا شجاع بود و اینکه بسیار مهربان هست ، مغرور نیست با اینکه تا ذره ای احساساتی هست اما خانواده براش در درجه ی اول قرار داره ، از نظرم یکی از نقشهای کلیدی در سری به عهده ی اونه
با این حال هنوزم بین این دو تا موندم !!! :d

من به کلیر رای دادم.چون:
1-شخصیت مورد علاقه ی من در کل رزیدنت اویل کلیر است.
2-برخلاف جیل هم مبارزه و هم احساساتی.در کل شخصیت کامل و متعادلی داره.
3-با وجود اینکه آموزش رسمی ندیده بود تونست به اندازه ی کریس و جیل مقاومت کنه و حتی هیولایی مثل بیرکن که هانک هم از پسش برنیومد رو نابود کنه!
4-شخصیته که میاد 2 تا خط داستانی رزیدنت اویل رو به هم مرتبط می کنه و باعث میشه که دوباره پای کریس به داستانت باز بشه و کریس و وسکر دوباره با هم روبرو بشن و کریس و جیل بفهمن که وسکر زنده است.در واقع نخستین کسی که به ماجرای مرگ دروغین وسکر پی برد کلیر بود!

البته جیل رو هم خیلی دوست دارم.ولی به دلایل بالا،به کلیر رای دادم!

من به جیل رأی دادم :shrewd:
yx1m9yd8xo0c48s2k3fo.jpg

شخصیت قهرمان و مبارزی داره ، مصمم و جدیه و تحت تأثیر احساسات قرار نمی گیره.
جزو اصلی ترین کارکترها به حساب میاد ، از همون نسخه اول توی این سری حضور داشته....
ux6u2ob51j8120t7vose.jpg

.... و در کنار بقیه اعضای گروه S.T.A.R.S خدمت کرده و به انجام وظیفه پرداخته
lythw1m1k32fbdpgcall.jpg

همچنین اون کسیه که تونسته نمسیس کبیر رو شکست بده! :d
c6rgpyqae6p09zmhnail.jpg

چرا این 2 نفر رو انداختین به جون هم :دی اینا که یه جورایی قوم و خویشن :دی

چرا این 2 نفر رو انداختین به جون هم :دی اینا که یه جورایی قوم و خویشن :دی
سلام به همه
اقا احد مگه شما اینجا نگفتین پست شماره 157 یه نظرسنجی بین زن های اویل یزارید چون x vs y بود و نمی شد همرو یکجا اورد به همین خاطر این دو رو به جون هم انداختیم

من هنوز رای ندادم چون خیلی سخته

اوهو!!! جونم امیر جون!!! چه چشای تیزی داره!!!:d
من رای ندادم و نمیدم چون با نظر داداش افشین موافق بودم.....
ولی خب من میگفتم شما دیوونه این!!! شما هم میگفتین من دیوونه ام!!! بالاخره رای با اکثریت شد!!!!:|
اما یه چیزی میخوام در موردشون بگم:
جیل: نمیدونم چرا فکر میکنم این چیل همون جیل قدیمی نیست.واقعا جیل RE3 خیلی قابل ارتباط بود.ولی توی RE5 مثل اینه که از یه بیماری ناشناخته رنج میبره!!!:|
حمید جون من آماده ام تا منو بخوری!!!!:-s:((
کلیر: چی بگم؟ نه! چی بگم خداییش؟ مرحوم هیچ خبری ازش نیست.....:((

جیل: نمیدونم چرا فکر میکنم این چیل همون جیل قدیمی نیست.واقعا جیل RE3 خیلی قابل ارتباط بود.ولی توی RE5 مثل اینه که از یه بیماری ناشناخته رنج میبره!!!:|
;)
عالی بود Safe... پوکیدم از خنده.
آره واقعاً. Jillی که تو RE3 یا حتی همین Remake خودمون بود معرکه بود... چه بسا تا آخر هویجوری می موند... میشد...
البته اینم بگم... Jill فقط ظاهرش عوض شده و اگر ملاک رای فقط ظاهر باشه که نمیشه...

دوباره واسه این نظر سنجی هم عکس بذاریم تاپیک یه حالی بیاد :دی

12235034131611224185.jpg

69915230379754505014.jpg

اینم برای طرفدارای جیل :دی

38917264213058358367.jpg

چیییییییییییییییییی به رزیدنت اویل توهین می کنی الان می گم کله هرمی ...........ببخشید نمسیس بیاد حالت بگیره

چیییییییییییییییییی به رزیدنت اویل توهین می کنی الان می گم کله هرمی ...........ببخشید نمسیس بیاد حالت بگیره

منم همه جوره پایه بزن بزنم(البته فقط نگاه کردنش:d)

چی توحین کردی )x
بدت میاد )x
شانس بیار دستم بهت نرسه )x
وگرنه گردن میجوم)x
بچه ها بسه دیگه... گناه داره...
یه چیزی گفت حالا. شماها جدی نگیرید...
;)

من به کی رای بدم ( کلا از سری اویل بدم میاد :دی )
محمد مهدی جان به نظرم شما هم تا آخر این نظرسنجی این طرفا نیا...
طرفدارای RE نصفیاشون هنوز نیومدن...
;)
آقا داریم باهات شوخو می کنیما... ناراحت نشی رفیق...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or