عه افشین جان از تو بعیده، بالاخره شما جزو مخالفهای این نظر سنجی بودی، ولی طبق نظرات بچهها، اکثراً موافق این نظر سنجی بودند، البته فرقی هم نداره، گزینههای خوبی برای یک نظر سنجی جنجالی و جالب هستند.هرکی نظرسنجی رو عوض کرد براش متاسفم ذره احترام قائل نشد برای نظر بقیه
كشش نده علي جون بيخيالعه افشین جان از تو بعیده، بالاخره شما جزو مخالفهای این نظر سنجی بودی، ولی طبق نظرات بچهها، اکثراً موافق این نظر سنجی بودند، البته فرقی هم نداره، گزینههای خوبی برای یک نظر سنجی جنجالی و جالب هستند.نوشته شده توسط RockIT
هرکی نظرسنجی رو عوض کرد براش متاسفم ذره احترام قائل نشد برای نظر بقیه
اگر افراد بیشتری مخالفت میکردند حق با شما بود( انصافاً نگاه کن به صفحات قبل، فقط خودت مخالف این نظر سنجی بودی)، ولی خوب ایرادی نداره حالا آسمون به زمین دوخته نشده که! شما هم تو نظر سنجی شرکت کن بالاخره یک رأی قابل پیش بینی داری دیگه:d
خودت هم میدونی اگر فقط یک نفر باشه بتونه با Jill رقابل کنه اون Claire هست و لاغیر، بقیه پیشش سوسکند:d
بی خیال افشین .... بدون تو که مزه نمیده... بیا از Clair دفاع کن... به خاطر Leon....من كه راي نميدم
مهم هم نيست
اووووووووووووف....منم به کلر رای دادمکلاً نمی دونم چرا احساس بهتری نسبت به جیل بهش دارم
ولی خب به قولی همین که با لیان هست یکی از دلایل رای ـم می تونه باشه
![]()
خداییش Jill هم لوس نبودش... شجاع هم بود... تنهایی زد اون Nemesis رو ترکوند...از این دختر لوس های بی مصرف هم نیست هم با احساس ـه هم به موقع ـش به شدت شجاع و کارآمد :biggrin1: راستی خشک و سرد هم نیست کلاً فان میزنه :biggrin1:
اووووووووووووف....
50 امتیاز + احسان....
خداییش Jill هم لوس نبودش... شجاع هم بود... تنهایی زد اون Nemesis رو ترکوند...
البته Clair رو عشقه...
![]()
اصلاح می کنم احسان جون...
جیل خیلی سرد و خشک ـهکلاً یه شادابی ای توی کلر هست که توی جیل نیست
![]()