X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نظرسنجی واقعا سخت هست! اصلا نمیشه انتخاب کرد!! ولی چون با Jill سری رو شروع کردم بهش رای میدم!

هرکی نظرسنجی رو عوض کرد براش متاسفم ذره احترام قائل نشد برای نظر بقیه

عه افشین جان از تو بعیده، بالاخره شما جزو مخالف‌های این نظر سنجی بودی، ولی طبق نظرات بچه‌ها، اکثراً موافق این نظر سنجی بودند، البته فرقی هم نداره، گزینه‌های خوبی برای یک نظر سنجی جنجالی و جالب هستند.
اگر افراد بیشتری مخالفت میکردند حق با شما بود( انصافاً نگاه کن به صفحات قبل، فقط خودت مخالف این نظر سنجی بودی)، ولی خوب ایرادی نداره حالا آسمون به زمین دوخته نشده که! شما هم تو نظر سنجی شرکت کن بالاخره یک رأی قابل پیش بینی داری دیگه:d

خودت هم میدونی اگر فقط یک نفر باشه بتونه با Jill رقابل کنه اون Claire هست و لاغیر، بقیه پیشش سوسکند:d

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط RockIT
عه افشین جان از تو بعیده، بالاخره شما جزو مخالف‌های این نظر سنجی بودی، ولی طبق نظرات بچه‌ها، اکثراً موافق این نظر سنجی بودند، البته فرقی هم نداره، گزینه‌های خوبی برای یک نظر سنجی جنجالی و جالب هستند.
اگر افراد بیشتری مخالفت میکردند حق با شما بود( انصافاً نگاه کن به صفحات قبل، فقط خودت مخالف این نظر سنجی بودی)، ولی خوب ایرادی نداره حالا آسمون به زمین دوخته نشده که! شما هم تو نظر سنجی شرکت کن بالاخره یک رأی قابل پیش بینی داری دیگه:d

خودت هم میدونی اگر فقط یک نفر باشه بتونه با Jill رقابل کنه اون Claire هست و لاغیر، بقیه پیشش سوسکند:d
كشش نده علي جون بيخيال
من كه راي نميدم
مهم هم نيست

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

من کلا جیل رو با اون لباس آبی و ژاکت بسته به کمرش می بینم دلم آب میشه مگه میشه بهش رای نداد:x

من كه راي نميدم
مهم هم نيست
بی خیال افشین .... بدون تو که مزه نمیده... بیا از Clair دفاع کن... به خاطر Leon....
;)
-----------------
انتخاب وحشتناک سختیه، ولی به راحتی به CLAIR رای میدم.
:p
Clair رو جداً دوست دارم... البته من همه ی کاراکترای RE رو وحشیانه دوست دارم. مخصوصاً Jill رو که کلی باهاش خاطره دارم. اما Clair... خُب به نظرم مصم تر از Jillهستش. کلی هم دردسر کشید برای پیدا کردن Chris بنده ی خدا. تو این راه هم کلی مشت و مال داده شد توسط آقای Wesker.
یه دلیل شخصی هم برای رای دادن به Clair دارم....
کلاً دختر بچه ها رو دوست داره. تو RE2 همش مراقب و نگران Sherry بود و تو انیمیشن Degeneration هم همش حواسش به Rani بود...
کلاً دختر با احساس و مسئولیت پذیریه....
Partner رفیق همیشگیمون Leon هم بوده.... دیگه هیچی....
------
پرچم Clair بالاست...
بچه ها Rebbecca چی پس...!!!!

منم به کلر رای دادم :دی کلاً نمی دونم چرا احساس بهتری نسبت به جیل بهش دارم :دی ولی خب به قولی همین که با لیان هست یکی از دلایل رای ـم می تونه باشه :دی از این دختر لوس های بی مصرف هم نیست هم با احساس ـه هم به موقع ـش به شدت شجاع و کارآمد :دی راستی خشک و سرد هم نیست کلاً فان میزنه :دی

منم به کلر رای دادم :دی کلاً نمی دونم چرا احساس بهتری نسبت به جیل بهش دارم :دی ولی خب به قولی همین که با لیان هست یکی از دلایل رای ـم می تونه باشه :دی
اووووووووووووف....
50 امتیاز + احسان....

از این دختر لوس های بی مصرف هم نیست هم با احساس ـه هم به موقع ـش به شدت شجاع و کارآمد :biggrin1: راستی خشک و سرد هم نیست کلاً فان میزنه :biggrin1:
خداییش Jill هم لوس نبودش... شجاع هم بود... تنهایی زد اون Nemesis رو ترکوند...
البته Clair رو عشقه...
;)

بازم مثل همیشه چون هیچ کدومشون رو نمیشناسمرای میدم به کلیر یا همون کایلر نمی دونم که اسمش چیه اما هر چی هست .من به اون رای دادم اخه اسمش خوش دسته.:d

من هم به کلر رای دادم.به دلیل این که 1- واقعا سختی های زیادی را تحمل کرد تا به برادرش برسد 2- نسبت به جیل از اخلاقش بیشتر خوشم می امد. 3- نمی دونم چرا اسم کلر را می شنوم یاد لیون می افتم4-در رسیدن به هدفش خیلی مصمم بود.5- خیلی هم از مبارزه کردنش خوشم می اید.

اووووووووووووف....
50 امتیاز + احسان....

خداییش Jill هم لوس نبودش... شجاع هم بود... تنهایی زد اون Nemesis رو ترکوند...
البته Clair رو عشقه...
;)
:دی
از این جمله که کلر لوس نیست منظورم این نبود که جیل لوسه :دی منظورم نسبت به سایر بازیها بود :دی جیل خیلی سرد و خشک ـه :دی کلاً یه شادابی ای توی کلر هست که توی جیل نیست :دی

:دی
جیل خیلی سرد و خشک ـه :دی کلاً یه شادابی ای توی کلر هست که توی جیل نیست :دی
اصلاح می کنم احسان جون...
خشک بودن Jill رو بذار به حساب پخمه بودنش...
همین Adaی تق و لق خودمون رو ببین... خداییش آخر وحشی بود... اما Jill یه نمه... یه جورایی شنگ میزنه...

من به Claire زای دادم ، چون EVIL 2 بهترین اویلی بود که بازی کردم.....
البت Jill هم خوبه..

یکی از دلایل دیگه که به جیل رای ندادم این بود که جیل در رزیدنت اویل 5 خیلی عوض شده بود.{اصلا باهاش کیف نکردم:( ولی در رزیدنت اویل 3 عالی بود:)}

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or