X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اوهو!!! جونم امیر جون!!! چه چشای تیزی داره!!!:d
من رای ندادم و نمیدم چون با نظر داداش افشین موافق بودم.....
ولی خب من میگفتم شما دیوونه این!!! شما هم میگفتین من دیوونه ام!!! بالاخره رای با اکثریت شد!!!!:|
من حافظه خیلی خوبی دارم تمام تاپیک هایی که توش فعالیت میکنمو پست به پست یادمه چی نوشتم و چی جواب شنیدم
نه شما نه اقا افشین یه دلیل محکم نیاوردین که نظرسنجی این دو اشتباهه منم وقتی اقا افشین گفت درست نیست گفتم فعلا منتفی ولی بعد یاد اون پست اقا احد افتادم گفتم مشکلی نداره این دو انتخاب شدن
حالام زیاد دیر نیست اگه واقعا دلیل محکمی دارید بگید
باهم به devil girls بگیم تا نظر سنجی رو عوض کنه .

دیگه دیر شده امیر جون.... یو هو ها ها...
فکر کنم تو به پنل مدیریتی اشنا نیستی
نمیدونی تو نرم افزار ویبولتین (همین نرم افزار انجمن ساز )چه قابلیت هایی برای مدیریت وجود داره
برای نمونه میتونن توی تعداد نظرسنجی دست ببرن و به سادگی ویرایش کنن.
برای همین میگم دیر نیست

فکر کنم تو به پنل مدیریتی اشنا نیستی
نمیدونی تو نرم افزار ویبولتین (همین نرم افزار انجمن ساز )چه قابلیت هایی برای مدیریت وجود داره
برای نمونه میتونن توی تعداد نظرسنجی دست ببرن و به سادگی ویرایش کنن.
برای همین میگم دیر نیست
حالا این Management Panel چی هست اصلاً...؟
;)
بیخیال رفیق... جدی نگیر... من منظورم از دیر شدن این بود که دیگه بچه ها دارن رای میدن. بیخیال عوض کردن...
وگرنه میدونم میشه تغییرش داد...
حالا جداً میشه...؟
:p

آره.عوضش کنید.بذارید بین کلیر و ربکا.البته کلیر و ایدا هم میشه.ولی ربکا بهتره.چون تا حالا توی هیچ نظرسنجی نبوده.شخصیتش هم به کلیر شبیه تره!

:دی
از این جمله که کلر لوس نیست منظورم این نبود که جیل لوسه :دی منظورم نسبت به سایر بازیها بود :دی جیل خیلی سرد و خشک ـه :دی کلاً یه شادابی ای توی کلر هست که توی جیل نیست :دی

بازی رزیدنت اویل یه بازی احساسی و عاشقانه نیست :d هر چند صحنه های درام هم توش داره باید سخت و خشک بود . باید بعضی از مواقع حتی دوستای خودتم بکشی و رحم نکنی بهشون . کلر تجربه ش از جیل کمتره دل نازک تره ..... اما جیل من :x

نه خیر!!! من با اینکه رای نمیدم ولی کلیر رو بیشتر قبول دارم!!!
کلیر یه دونه هست و فقط برای نیما جون خودمونه!!!!:d

حاظرم 500 ساعت ریمن بازی کنم ولی یه ساعت این رو نه :دی ...

بچه بودم نمسیس بازی می کردند من می رفتم بیرون ...

کلا بازی ترسناک به خونم نمی سازه !

بازی رزیدنت اویل یه بازی احساسی و عاشقانه نیست :d هر چند صحنه های درام هم توش داره باید سخت و خشک بود . باید بعضی از مواقع حتی دوستای خودتم بکشی و رحم نکنی بهشون . کلر تجربه ش از جیل کمتره دل نازک تره ..... اما جیل من :x

بابا دیگه در این حد هستم که با جو بازی آشنا باشم :دی خب به هر دلیلی کلر دل نازک تر یا ... هست نسبت به جیل بالاخره هست دیگه :دی همونطور که لیان نسبت به کریس یا سایرین همین اخلاق نرم تر رو داره :دی در کل کلر نسبت به سایر زن ها توی سری مثل لیان هست توی مردهای بازی :دی خلاصه این تیپ اخلاق با من سازگار تره :دی

سلام به همه
اقا احد مگه شما اینجا نگفتین پست شماره 157 یه نظرسنجی بین زن های اویل یزارید چون x vs y بود و نمی شد همرو یکجا اورد به همین خاطر این دو رو به جون هم انداختیم

من هنوز رای ندادم چون خیلی سخته

کاش ایدا و کلر رو میذاشتین :دی

کاش ایدا و کلر رو میذاشتین :دی
احد جون:| تو هم!:|
آخه اون ...B (:d) رو با کلر جیگر مقایسه میکنی؟ معلومه اون دختره رو یارای رقابت با کلر نیست:d

به کلر رأی دادم و حتی یک میلی ثانیه هم تو رأی دادن شک نکردم، Jill رو خیلی دوست دارم ولی کلر شخصیت پردازیه یونیک و فوق العاده‌ای داره، اصلاً رو دستش نیست، واقعاً همه جوره کلر دوست داشتنیه.:x

به کی رای بدم من که چپ کردم :دی
کلر و دوست دارم به دلایلی و از طرفی با جیل خاطره ها دارم :( یعنی رای ندم بهتره :دی

من که به Jill رای دادم چون خیلی باهاش خاطره دارم

نگاه کنید جیل چقدر تو این عکس ناز شده! :x:d

gnfxn5i6i39qgscu5kb1.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or