X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آره.عوضش کنید.بذارید بین کلیر و ربکا.البته کلیر و ایدا هم میشه.ولی ربکا بهتره.چون تا حالا توی هیچ نظرسنجی نبوده.شخصیتش هم به کلیر شبیه تره!
Oh my dearest REBBECCAAAAAAAAA
یه دونست Rebbecca
;)

در کل کلر نسبت به سایر زن ها توی سری مثل لیان هست توی مردهای بازی :دی خلاصه این تیپ اخلاق با من سازگار تره :دی
احسان... کجا بودی تا الان تو...!!!
:p

من که به Jill رای دادم چون خیلی باهاش خاطره دارم
کی خاطره نداره رفیق...!!!

آره.عوضش کنید.بذارید بین کلیر و ربکا.البته کلیر و ایدا هم میشه.ولی ربکا بهتره.چون تا حالا توی هیچ نظرسنجی نبوده.شخصیتش هم به کلیر شبیه تره!
کاش ایدا و کلر رو میذاشتین :biggrin1:
ایدا نمیشه چون قبلا بوده
حتی اگه بزاریم هم کلر ایدا رو راحت کنار میزنه
ولی ربکا باید روش فکر کنیم

در مورد کلر باید بگم که :

i like clair,s sandwich......ای بابا اون که جیل بود:d...........just kidding:x

من تازه این فاروم رو پیدا کردم ...
عجب جاییه ...
من به جیل رای میدم ... عشق منه ... هم تو فیلم های رزیدنت اویل طرفدار جیل هستم و هم تو بازیاش ... :x

نسخه های دوم و سوم رزیدنت اویل از اون دسته بازی هایی هستن که واقعا باهاشون زندگی کردم! از هر کدومشون کلی خاطره دارم. تک تک سکانس هاش تو ذهنم حکاکی شدن!:d
یه سری عکس از نسخه سوم میزارم ، ببینیم چی به سر این جیل بدبخت اومده! :d

اولین چیزی که بعد از شروع بازی و شنیدن نام Resident Evil میدیدیم!

jwjlgo6wsnlozorbm6m.jpg
cbaax6pjqr06ktlnjc.jpg

اون موقع ها هنوز به دیدن Cutsceneهای CG عادت نکرده بودیم! ...RE3 از این لحاظ کاملا ارضامون میکرد:d

uj5sid5eumi9hcpbjh.jpg
rl3ajh56eky7wjzxhh5p.jpg

اولین چیزی که بعد از عبور از این راهرو میشنیدیم :
...September 28th, daylight. The monsters have overtaken the city. Somehow, I'm still alive

m7o3u5gf9izbshc2e10k.jpg
6620nl3wujq1p5qh3i.jpg

یاد اون اتاق سیوها با اون ماشین تحریرها و جوهرها و پودرهای رنگی ساخت فشنگ(!) بخیر:x با اون موسیقی آرامش بخشی که میزد حس امنیت رو تلقین میکرد. تنها اتاقی بود که نمسیس اجازه ورود بهش رو نداشت!:d حیف که دیگه این اتاقا رو نمی بینیم:(

kq1vat8t6bs7f002e9k8.jpg

اولین حضور نمسیس تو بازی واقعا کوبندست... دقیقا جلوی ساختمان R.P.D یکدفعه از ناکجا آباد پیداش میشه و Brad Vickers رو میکشه! !!!....S.T.A.R.S

4vct7sfzb1mml3gt3baw.jpg
o8fftusvc2pxvwqs2pi.jpg

یکی از وحشتناک ترین لحظات بازی اونجاییه که نمسیس یکدفعه از تو پنجره میپره جلو پاتون !!!! !!!!!......S.T.A.R.S

gnrmtaplq5tq04bqu7rs.jpg
ki478vcnbam0mebyy0z.jpg

غیر نمسیس دشمنای اعصاب خردکن دیگه هم بودن ، یکیشون همین کرمه! :d
aaaabppjo60mj68akbgh.jpg
fslf0zfb1x49le9qfbe.jpg
hr5ausq6ydystgycd4h.jpg
xw5vuehjqlkgoa81h3f.jpg

هانترها و مخصوصا نوع گاماشون از خطرناک ترین نوع دشمنا بودن ، با یک ضربه کلتون رو از جاش میکندن! :-s

iythexawxkdx3c54t79n.jpg
ciif5ao4vi738qivvpsu.jpg
xbi20c77mu05mpzh9qnf.jpg
frost22mhrefdv1i0o.jpg

وقتی نمسیس با راکت لانچرش پیداش میشد تنها کاری که از دستمون بر میومد این بود که دسته رو بندازیم زمین و دست به دعا بلند کنیم!!:d

30ic8m36psuqq2d32pt9.jpg

مبارزه پایانی با نمسیس

1jkagr4yn6imqq085uv.jpg

جیل خطاب به نمسیس (بعد از شلیک 5 گلوله) : !.You want S.T.A.R.S., I'll give you S.T.A.R.S

خدا بگم چه کارت نکنه.....
تمام خاطرات خوش رو برامون زنده کردی و به گریه مون انداختی.....
یادمه اولین بازی بود که برای PS1 خریدم!!!
30ic8m36psuqq2d32pt9.jpg

یاد این صحنه افتادم که همیشه برای من پایان خط بود چون Memory Card نداشتم!!! همیشه یه ضرب تا اینجا میرفتم و همیشه هم اینجا میباختم!!!
وقتی به اینجا میرسیدم یه نگاه به 2تا برادرم میکردم و سرمو به نشونه تایید تکون میدادم و دستگاه رو خاموش میکردم!!!!:d:-o:-s:((

دلم آب رفت :دی من رای خودم و دادم :دی
آخه مجبور بودین این پست خاطرات EVIL 3 را بگذارید :دی باعث شدین هم رای بدم و هم دانلود کنم و در PS2 به بازی بپردازم :دی

من تازه این فاروم رو پیدا کردم ...
عجب جاییه ...
من به جیل رای میدم ... عشق منه ... هم تو فیلم های رزیدنت اویل طرفدار جیل هستم و هم تو بازیاش ... :x
ابوالفضل جون خوش اومدی... ولی چرا به Jill رای دادی آخه...
اومدی و نسازی همین اولشا...
;)

بالاخره به Jill رای دادم در هر صورت از این نمسیس حالم به هم می خوره
به نمسیس من توهین کردی؟
من نمسیس رو بیشتر از تمام کاراکترها قبول دارم!!!)x

یه پیشنهاد بنظر من بهتره که از این به بعد اگر که در برابر هم قرار گرفتن دو کاراکتر تائید شد قبل از گذاشتن اون تو دوتا پست جدا گانه درمورد اونها توضیح بدید تا بعضیا مثل من الکی به هر کی که اسمش قشنگ تره رای ندن .
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
یه نکته ی دیگه من زیاد حوصله ندارم که پست های طولانی رو بخونم اما اونایی که من خوندم همه گفتن که به کلر رای میدن اما کسایی که به جیل ری دادن فقط سه تاشون چیزی نوشتن اخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پسر یاد جوونی ها انداختی مارو .. ! هنوزم Ink Ribbon ها واسه سیو کردن یادمه تنها مکانی که میتونستیم یه نفس راحت بکشیم همین اتاق سیو بود... به احترامش به jill رای میدم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or