X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
رفقا Jill vs. Clair تایید شد یا نه...؟

چی ؟؟؟
ینی از هرکی بپرسی بت می گه که این اشتباه
در ضمن جیل رتبه اش خیلی بالاست
اصن خنده دار مقایسه جیل با ترش و لیدی و باقالی

Jill Valentine has been received very positively as the Resident Evil series' main female protagonist and remains one of its most recognisable characters. In 2002, Jill was described by Duluth News Tribune as the "best super heroine this side of Lara Croft".[SUP][31][/SUP] (In the 2011 GameZone poll that asked "who would you rather?", Jill was pitted against Lara and won.[SUP][32][/SUP]) In 2008, NEWS.com.au named her as the number one ***iest video game character of all time, noting her popularity with both male and female gamers for different reasons.[SUP][33][/SUP] In the Guinness World Records Gamer's Edition of 2011, she was voted the 43rd best video game character of all time.[SUP][34][/SUP]In 2003, GameSpy ranked her as the seventh top "**** in games", adding "even those of us who weren't big fans of the games" will remember Jill.[SUP][35][/SUP] In 2007, she was listed by Tom's Hardware among the 50 greatest female characters in video game history, describing her as "a true survivor and an elite fighting machine, not to mention a drop-dead gorgeous brunette".[SUP][36][/SUP] In 2008, both Spike TV(ranked ninth[SUP][37][/SUP]) and Virgin Media (ranked seventh[SUP][38][/SUP]) included her among the most attractive female characters in video games and GamesRadar placed her among the top 20 overlooked "game babes".[SUP][39][/SUP] In 2009, GamesRadar also included her among the 11 "heroines [that] embody the best of videogame girls".[SUP][40][/SUP] In 2010, she was included in Videogamer.com's list of top video game crushes[SUP][41][/SUP] and Complex ranked her as 43rd "hottest woman in video games".[SUP][42][/SUP] In 2011, UGO.com featured her on an all-media list of the 50 "imaginary women that really need to be brought to life by science somehow".[SUP][43][/SUP]
Jill was featured in several articles by GameDaily in 2008-2009, including being listed among the gaming's finest brunettes[SUP][44][/SUP] and ranked as their tenth most favorite Capcom characters of all time.[SUP][45][/SUP]GameDaily also listed Jill among the 10 "babes who should meet your mom", as she was described as both noble and confident even as having a questionable fashion sense,[SUP][46][/SUP] and used her as an example for the archetype "smart and ***y heroine".[SUP][47][/SUP] UGO.com also included Jill in their lists of top 50 "videogame hotties"[SUP][48][/SUP] and top 11 "videogame heroine hotties",[SUP][49][/SUP] noting her as a core character of the Resident Evil series and citing her high popularity. The Times of India included her among the nine "***iest babes of action games".[SUP][50][/SUP]
According to GamesRadar, Jill has "emerged as perhaps the most sensible design of the period [of mid-to-late '90s], being both tough and ***y without shedding her clothes at the first sign of trouble".[SUP][51][/SUP] In 2009, IGN listed her as one of the characters in all media "who deserve better" due to her treatment in the films and lack of appearances since Resident Evil 3 until a small role inResident Evil 5, her roles being "stolen" by Alice and Sheva.[SUP][52][/SUP] One point of the sometimes negative criticism was the character's famous outfit from Resident Evil 3, which has been criticized by some for being unsuitable for the series' theme and appearing to be designed specifically for male gamers (1UP.com calling this look a "'slutty cop' Halloween costume"[SUP][53][/SUP] and GamesRadar ridiculing it as "douche bag's girlfriend"[SUP][54][/SUP]).

این تیکش خیلی مهمه

In 2002, Jill was described by Duluth News Tribune as the "best super heroine this side of Lara Croft".[SUP][31][/SUP] (In the 2011 GameZone poll that asked "who would you rather?", Jill was pitted against Lara and won.[SUP][32][/SUP])

چی ؟؟؟
ینی از هرکی بپرسی بت می گه که این اشتباه
در ضمن جیل رتبه اش خیلی بالاست
اصن خنده دار مقایسه جیل با ترش و لیدی و باقالی
در مورد مقایسه جیل با کلر دیگه یکم کم لطفی کردی افشین جان، بالاخره هر دوشون نقش کلیدی در داستان بازی دارند و از شخصیت‌های محبوب سری هستند ولی در بقیه موارد باهات موافقم، مقایسه جیل با شخصیت‌های دیگه کار چیپیه!

رای ها خیلی نزدیک به هم بود....
جدیدا تعداد شرکت کننده ها هم زیاد شده و بحث هم همینطور:d
ایول:))

در مورد مقایسه جیل با کلر دیگه یکم کم لطفی کردی افشین جان، بالاخره هر دوشون نقش کلیدی در داستان بازی دارند و از شخصیت‌های محبوب سری هستند ولی در بقیه موارد باهات موافقم، مقایسه جیل با شخصیت‌های دیگه کار چیپیه!
نه علی من نمی گم که کلیر نمی تونه رقابت کنه
مقایسه این دوتا اشتباه
من خودم عاشق کلیر هستم کلیر فوق العادست ولی رقیب جیل نیست و فاکتور هاشون باهم فرق داره

سلام بر همگی!!!
به به!!! علی جون و اقا افشین نورانی کردن اینجا رو!!! شما کجا؟ اینجا کجا؟ نکنه راه گم کردین؟:d
من با افشین جون موافقم چون جیل و کلیر به هم نمیخورن و از یه طرف دیگه به لطف کپکام کلیر فرصتی نداشت که باهاش بیشتر آشنا بشیم در حالی که توی REMAKE کامل شخصیت جیل رو دیدیم و شخصیت کلیر همه تو کفشیم!!!
مثلا الان لیان و کریس کاملا با هم قابل مقایسه بودن.
حتما ما رو از نظرات گران بها تون مطلع کنین!!! خوشحال میشیم!!!

نه علی من نمی گم که کلیر نمی تونه رقابت کنه
مقایسه این دوتا اشتباه
من خودم عاشق کلیر هستم کلیر فوق العادست ولی رقیب جیل نیست و فاکتور هاشون باهم فرق داره

سلام بر همگی!!!
به به!!! علی جون و اقا افشین نورانی کردن اینجا رو!!! شما کجا؟ اینجا کجا؟ نکنه راه گم کردین؟:d
من با افشین جون موافقم چون جیل و کلیر به هم نمیخورن و از یه طرف دیگه به لطف کپکام کلیر فرصتی نداشت که باهاش بیشتر آشنا بشیم در حالی که توی REMAKE کامل شخصیت جیل رو دیدیم و شخصیت کلیر همه تو کفشیم!!!
مثلا الان لیان و کریس کاملا با هم قابل مقایسه بودن.
حتما ما رو از نظرات گران بها تون مطلع کنین!!! خوشحال میشیم!!!

درود
خوب بستگی داره این نظر سنجی و مقایسه رو چه جوری تعریف کنید، ما میخواهیم بدونیم تو این تاپیک چه تعداد از افراد به شخصیت کلر علاقه بیشتری دارند و چه تعداد به شخصیت جیل.
این دو شخصیت ارتباط معنوی‌ای با هم دارند.
در ضمن در مورد کلر باهاتون موافق نیستم، مگه شما code veronica رو بازی نکردید؟ به قدر کافی به شخصیت کلر پرداخته شده، و اطلاعات کافی ازش در دسترس هست. فراموش نکنید کلر شخصیت مهمیه و همین که برادر کرسه کافیه تا بتونه گزینه‌ای در این مقایسه باشه، فراموش نکنید حتی کلر با وسکر برخورد داشته و کتک خورده ایشونه، در صورتی که لیان این توفیق رو نداشته:d، پس اینقدر کلر رو زیر سؤال نبرید:|:d

درود
خوب بستگی داره این نظر سنجی و مقایسه رو چه جوری تعریف کنید، ما میخواهیم بدونیم تو این تاپیک چه تعداد از افراد به شخصیت کلر علاقه بیشتری دارند و چه تعداد به شخصیت جیل.
در ضمن در مورد کلر باهاتون موافق نیستم، مگه شما code veronica رو بازی نکردید؟ به قدر کافی به شخصیت کلر پرداخته شده، و اطلاعات کافی ازش در دسترس هست. فراموش نکنید کلر شخصیت مهمیه و همین که برادر کرسه کافیه تا بتونه گزینه‌ای در این مقایسه باشه، فراموش نکنید حتی کلر با وسکر برخورد داشته و کتک خورده ایشونه، در صورتی که لیان این توفیق رو نداشته:d، پس اینقدر کلر رو زیر سؤال نبرید:|:d
حرفت کاملا درسته علی جون! اره بازی کردم ولی به خاطر اون موجود پست رذل!!! (استیو) متاسفانه نتونستم با کلیر اونجور که میباست ارتباط بر قرار کنم!!!
من و احتمالا اقا افشین نظرمون در مورد اینه که کدوم یکیشون تاثیر بیشتری روی روند بازی داشتن.نمونش همون کریس و لیان.
اون صحنه ای که وسکر کلیر رو کتک میزنه......
میخواستم وسکر رو از وسط جر بدم.....
زد دختر مردم رو ترکوند.....)x

درود
نه علی تو نمی دونی من کلیر رو از جیل بیشتر دوست دارم
فاکتور های مد نظر افرادی که رای می دن حتما بر پایه داستان نیست
اگر این تو تاپیک خودمون بود بله من موافق بودم ولی اینجا فاکتور ها
کلیر یه شخصیت زن کاملا متفاوت از جیل
تازه اگه دوتا شخصیت که مقایسه میشن تو یه بازی نباشن نظرسنجی نفس گیر تر میشه

نه علی تو نمی دونی من کلیر رو از جیل بیشتر دوست دارم
فاکتور های مد نظر افرادی که رای می دن حتما بر پایه داستان نیست
اگر این تو تاپیک خودمون بود بله من موافق بودم ولی اینجا فاکتور ها
کلیر یه شخصیت زن کاملا متفاوت از جیل
تازه اگه دوتا شخصیت که مقایسه میشن تو یه بازی نباشن نظرسنجی نفس گیر تر میشه
خب آقا افشین کشتی مارو!!! یکی تو بگو!!! تو هنوز چیزی نگفتی.
از اون سورپرایز ها هم میخواییم!!!:|:d
این خوبه:
Rebbeca VS Unknown!!!!
بدبخت این ربکا اصلا این دور و برا آفتابی نمیشه!!!

سلام. بحثتون سر چیه ؟ مگه خودتون ناموس ندارید که در مورد جیل من بحث میکنید ؟ :d

خب آقا افشین کشتی مارو!!! یکی تو بگو!!! تو هنوز چیزی نگفتی.
از اون سورپرایز ها هم میخواییم!!!:|:d
این خوبه:
Rebbeca VS Unknown!!!!
بدبخت این ربکا اصلا این دور و برا آفتابی نمیشه!!!
من که گفتم اگر درگیری نفس گیر می خواید این ماه آخر سال رو بزارید
Lara Vs. Jill
والا فعلا سرم شلوغ بزار امانتی آرتاس رو بدم اونم رو چشم
آخه ربکا رو خیلی ها نمیشناسن اونم خیلی خوبه

جیل و لارا....
اره این میتونه بترکونه....
خوشم اومد! عالیه...!!!
سلام. بحثتون سر چیه ؟ مگه خودتون ناموس ندارید که در مورد جیل من بحث میکنید ؟ :d
اوه اوه!!! یکی جلوی حمید جون رو بگیره الان هممون رو میجوه!!!:d
حمید جون تو نظرت چیه؟

Lara Vs. Jill

افشین این چیه آخه او لارا کرافت سکسیو که به خاطر *** معروف شد رو با جیل مقایسه میکنی ؟ هر چند شخصیت اونم دوست دارم اما اصلا باهم قابل مقایسه نیستن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or