X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آقا جان هر کسی دوست دارین زرت و زورت ID جدید نسازین بزارین روند معمولیش رو طی کنه :دی یعنی خیلی تابلو میزنه :دی
احسان این سعید از دوستای دوران دبستان منه ، زیاد سخت نگیر
biggrin1.gif
! id جدید نیست ...
biggrin1.gif
پس تو هم رفتی واسه سفیدرو یار جمع کردی حکم قتلت همین الان امضا شده ـس :دی
GTFO
yahoo_22.gif
من خودم به کلود رای دادم
yahoo_22.gif
biggrin1.gif
! این بشر رو کیان آورده
yahoo_22.gif
.
GTPrologue :دی من باب رفاقتت گفتم شاید داری زیر آبی میری :دی

آخرین ویرایش:
مجبور شدم اون رفیق بازیسازم(!) رو دوباره خبر کنم!!!:d خداوندگارا منو ببخش!
pray_smiley.gif

cloud خوبه،ما که نگفتیم بده!!..ولی واسه بچه های زیر 18 سال،اتفاقا لیون هم خوبه،ولی بازم واسه بچه های زیر 18 سال..
سعید! یعنی این 74نفری که به کلود رأی دادن همه زیر 18سال سنشونه؟؟:-/..... میشه بگی الان دقیقا ربط لئون به این نظرسنجی چیه؟!؟؟

آخرین ویرایش:
این همه روز سفیروث جلو بود همین ساعت های آخر کلود زد بالا :-j به چه سرعتی ثبت نام کردید رای دادید ;))

----

برای نظر سنجی بعدی Jill vs. Clair بزارید

اگه بخوای دقیق و حساب شده کار کنی رفیق ایده ات عالیه به نظر من.

این همه روز سفیروث جلو بود همین ساعت های آخر کلود زد بالا :-j به چه سرعتی ثبت نام کردید رای دادید ;))

----

کلود به این چیزا احتیاجی نداره.ما به شما آوانس دادیم تا هرچقدر دوس دارید آی دی فیک بسازید بعد که خسته شدید ما وارد عمل شدیمو رای دادیم:d
راستی موافقم نظرسنجی جالبی میشه

----

بابا نصف کلود فن ها تازه دیشب به نظر سنجی اضافه شدن :دی برو آی دی ها رو چک کن از بچه ها کسی جدید نیست :دی
پ.ن : اون علی رضا که به کلود رای داده رو اگه من خودم بهش خبر نداده بودم اصلاً روحش هم خبر نداشت از اینجا :دی

オレワ 雲 兵士 クラス 第一
(اُروا کیرادو سوروجرا کراس فرست)
I am Cloud SOLDIER 1st Class
من کلود هستم , سرباز درجه 1
:biggrin1:
CC_Zack.jpg

تبریک به کلود فن ها :biggrin1: سفیروث توی خاطراتش موند :biggrin1:

اقا اصلا" کلود ببره...هیچ اشکالی نداره...حالا هر چی فن کلوده جمع شدن تو بی سی...ولی کلا" طرفدارای سفیروث بیشترن....
فقط بدونین در هر صورتی کلود سوراخـــــــــــــــــــــه!!!:d
07608130741992840164.jpg

................................................................

منم با jill vs. claire موافقم...

私。。。思い出にはならないさ
".Watashi...omoide ni wa naranai sa"
I WILL... NEVER BE A MEMORY
من دیگه فقط یک خاطره باقی نمی مونم...

fde3928b346067c30d11bd4b05fd636a1228943383_full.jpg

دوست من میدونی مشکل فایتیگ چیه
دلیلی درستی برای طرفداری و بحث نداره
مثال
فقط اسکورپیون چون لباسش زرده ، چون طناب پرتاب میکنه ، چون از اینور میره از اونور میاد و....
نکه مثلا مکس پین داشت دلیل همه برای انتخابشون این بود که مکس پین بدبخته یا مکس تو بازی خیلی باحال میپره. یا دلیل بعضی کسایی که به هیتمن رای دادن این بود که کچله. بعدشم کی گفته که جا برای بحث نداره نکه لارا و جیل خیلی بحث دارن اسکورپییون و سابزیرو هرکدوم 10 کیلو داستان زندگی دارن هر کدومشون شخیت خاص خودشون رو دارن . بعد از نظر سنجی خانوم ها این دو رو هم بزارن بدک نیست. هردو پرطرفدارن چون طرفدارای اصلیشون هم عشق بازی فایتینگ هستن به رقابت علاقه مند هستن به خاطر همین مثل رای گیریه هیتمن ومکس میرن رای جمع میکنن و تعداد ارا بالا میره میگی نه نگاه کن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or