من به شخصه مشکلی با فایتینگ ندارم اگه بقیه هم مثل شما در مورد این دوشخصیت بحث جدی داشته باشن حتما از این دو کاراکتر یا بقیه کاراکترهای فایتینگ استفاده میکنیمنکه مثلا مکس پین داشت دلیل همه برای انتخابشون این بود که مکس پین بدبخته یا مکس تو بازی خیلی باحال میپره. یا دلیل بعضی کسایی که به هیتمن رای دادن این بود که کچله. بعدشم کی گفته که جا برای بحث نداره نکه لارا و جیل خیلی بحث دارن اسکورپییون و سابزیرو هرکدوم 10 کیلو داستان زندگی دارن هر کدومشون شخیت خاص خودشون رو دارن . بعد از نظر سنجی خانوم ها این دو رو هم بزارن بدک نیست. هردو پرطرفدارن چون طرفدارای اصلیشون هم عشق بازی فایتینگ هستن به رقابت علاقه مند هستن به خاطر همین مثل رای گیریه هیتمن ومکس میرن رای جمع میکنن و تعداد ارا بالا میره میگی نه نگاه کن.
به قول خودت:ولی به نظرم برد Cloud به این صورت یه چیز جالبی رو ثابت کرد و اونم اینه که نباید تا لحظه ی آخر امیدت رو از دست بدی...
با این که من طرفدار Sephiroth بودم... اما به فن های Cloud تبریک میگم...
>:d< :-*به قول خودت:
9999999+ امتیاز!!!
باید با طلا اینو نوشت بزنیم سر در تاپیک!!!
نفرمایید... خواهش می کنم شما هم پیشنهادی ارائه نموده تا دوستان مستفیض گردند...دوستان چون من این نظر سنجی رو پیشنهاد دادم،پس فعلا حق دخالت توی انتخاب نظر سنجی بعدی رو ندارم!!!:d
ولی به نظرم برد Cloud به این صورت یه چیز جالبی رو ثابت کرد و اونم اینه که نباید تا لحظه ی آخر امیدت رو از دست بدی...
با این که من طرفدار Sephiroth بودم... اما به فن های Cloud تبریک میگم...
دیپلماسی یعنی این...!
داش علی... پیشنهادهای شما همیشه عالیه...دوستان یک پیشنهاد نسبتاً جنجالی و جالب درام، اگر دوست داشتید این مورد رو هم در نظر بگیرید:
Gordon Freeman VS Master Chief
شخصیتهای دو بازی معروف و زیبا، که هر دو ویژگیهای عجیب و منحصر به فرد شخصیتی دارند.
داش علی... پیشنهادهای شما همیشه عالیه...
فقط این سری قراره کاراکترا Lady باشن...
نه تایید نشد باید باشه JILL vs LADY یا JILL vs TRISHرفقا Jill vs. Clair تایید شد یا نه...؟
رفقا Jill vs. Clair تایید شد یا نه...؟
دوستان من که دو صفحه قبل گفتم کاراکتر های بعدی جیل و کلیر هستننه تایید نشد باید باشه JILL vs LADY یا JILL vs TRISH
اگه که فقط یکی از این دوتا رو بزاری تاپیک میترکه. شونصد تا رای جمع میشه.