X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ولی به نظرم برد Cloud به این صورت یه چیز جالبی رو ثابت کرد و اونم اینه که نباید تا لحظه ی آخر امیدت رو از دست بدی...
با این که من طرفدار Sephiroth بودم... اما به فن های Cloud تبریک میگم...
دیپلماسی یعنی این...!
;)

نکه مثلا مکس پین داشت دلیل همه برای انتخابشون این بود که مکس پین بدبخته یا مکس تو بازی خیلی باحال میپره. یا دلیل بعضی کسایی که به هیتمن رای دادن این بود که کچله. بعدشم کی گفته که جا برای بحث نداره نکه لارا و جیل خیلی بحث دارن اسکورپییون و سابزیرو هرکدوم 10 کیلو داستان زندگی دارن هر کدومشون شخیت خاص خودشون رو دارن . بعد از نظر سنجی خانوم ها این دو رو هم بزارن بدک نیست. هردو پرطرفدارن چون طرفدارای اصلیشون هم عشق بازی فایتینگ هستن به رقابت علاقه مند هستن به خاطر همین مثل رای گیریه هیتمن ومکس میرن رای جمع میکنن و تعداد ارا بالا میره میگی نه نگاه کن.
من به شخصه مشکلی با فایتینگ ندارم اگه بقیه هم مثل شما در مورد این دوشخصیت بحث جدی داشته باشن حتما از این دو کاراکتر یا بقیه کاراکترهای فایتینگ استفاده میکنیم
در مورد مکس و هیتمن هم من خواستم بحث کنم ولی کسی نبود

بچه ها اگه دقت کرده باشین تاپیک پاک سازی شده و یه سری پست های اسپم پاک شدن
ازتون خواهش میکنم اینقدر اسپم نکنید من با کسی تعارف ندارم پست خلاف رو برایه هرکسی که اسپم کنه رد میکنم
از شما هم می خوام اگه پست اسپم دیدین به جای جواب دادن پست خلاف بزنین حتی اگه اون شخص خود من بودم
بچه ها برسیم به نظرسنجی بعدی
امیدوارم یه بحث گرم و خوب تو راه باشه.

سلام و درود!!!
خب همون جور که میدونستیم!! کلود برنده شد و خواهد شد!!! (یه چیز طبیعیه!!! خوبی همیشه بر بدی تسلط پیدا میکنه!!!:d)
ولی به نظرم برد Cloud به این صورت یه چیز جالبی رو ثابت کرد و اونم اینه که نباید تا لحظه ی آخر امیدت رو از دست بدی...
به قول خودت:
9999999+ امتیاز!!!
باید با طلا اینو نوشت بزنیم سر در تاپیک!!!
دوستان چون من این نظر سنجی رو پیشنهاد دادم،پس فعلا حق دخالت توی انتخاب نظر سنجی بعدی رو ندارم!!!:d

به قول خودت:
9999999+ امتیاز!!!
باید با طلا اینو نوشت بزنیم سر در تاپیک!!!
>:d< :-*

دوستان چون من این نظر سنجی رو پیشنهاد دادم،پس فعلا حق دخالت توی انتخاب نظر سنجی بعدی رو ندارم!!!:d
نفرمایید... خواهش می کنم شما هم پیشنهادی ارائه نموده تا دوستان مستفیض گردند...
;)
---------
رفقا Jill vs. Clair تایید شد یا نه...؟

دیپلماسی یعنی این...!
;)

لیون من با هات موافقم ولی باز هم در سری فاینال فانتزی شخصیتی مثل سفیروث نیامده.{باز هم به طرفداران کلود و هم سفیرو ث تبریک می گویم}

درود و تبریک >:d< خوشحالم که Cloud Strife برنده این رقابت بود، واقعاً شخصیت یونیک و جذابی داره.

دوستان یک پیشنهاد نسبتاً جنجالی و جالب درام، اگر دوست داشتید این مورد رو هم در نظر بگیرید:

Gordon Freeman VS Master Chief

شخصیت‌های دو بازی معروف و زیبا، که هر دو ویژگی‌های عجیب و منحصر به فرد شخصیتی دارند.

master.chief.vs.gordon.freeman.jpg

دوستان یک پیشنهاد نسبتاً جنجالی و جالب درام، اگر دوست داشتید این مورد رو هم در نظر بگیرید:

Gordon Freeman VS Master Chief

شخصیت‌های دو بازی معروف و زیبا، که هر دو ویژگی‌های عجیب و منحصر به فرد شخصیتی دارند.
داش علی... پیشنهادهای شما همیشه عالیه...
فقط این سری قراره کاراکترا Lady باشن...

داش علی... پیشنهادهای شما همیشه عالیه...
فقط این سری قراره کاراکترا Lady باشن...

ممنون.خوب من با قوانین تاپیک آشنا نبودم، ایرادی نداره، در این صورت پیشنهاد من هم همون Jill VS Clair هست، ولی خوب این موردی هم که گفتم در نظر داشته باشید.

سلام به همه
بچه ها بالای تاپیک سمت چپ رتبه دادن به این گفتگو هست اگه زحمتتون نمیشه ازش استفاده کنید اگه به تعداد کافی استفاده شه تاپیک مهم میشه

:-oکلود برد:-/
فکر کنم رای من خیلی تاثیرگذار بود
;))
وای نظرسنجیو بذارید جیل و کلیر.
:x
جیل هوراااااااااااااااااااااااااا

رفقا Jill vs. Clair تایید شد یا نه...؟
نه تایید نشد باید باشه JILL vs LADY یا JILL vs TRISH
​اگه که فقط یکی از این دوتا رو بزاری تاپیک میترکه. شونصد تا رای جمع میشه.
دوستان من که دو صفحه قبل گفتم کاراکتر های بعدی جیل و کلیر هستن
البته هنوز که نظرسنجی عوض نشده میشه تغییر داد
البته اگه پیشنهادی یا اعتراضی دارید سریع بگید چون می خوام جمع بندی کنم

البته اگه پیشنهادی یا اعتراضی دارید سریع بگید چون می خوام جمع بندی کنم
نهههههههههههههههههههههههههههههه
جیل عشق منه.:x جیلو بذارید حالا جلوی هرکی میخواد باشه.
جیل و کریسو بذارید با هم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or