خب ما هم داریم حرفتو تایید میکنیم دیگه:d گفتم که دراگون برن شخصیت پردازی نداره و مسلما شپرد خیلی بهتره:dدرسته ولی منظورم شخصیت پردازی در حد ویجر نبود! یه شخصیتی که بتونیم باهاش ارتباط برقرار کنیم! تو کل اسکایریم از Riften گرفته تا Solitude همه ما رو ستایش میکنند و از اینکه یه قاتل ازدها و یه ازدها زاده هستیم ازمون تشکر میکنند! ولی شخصیت ما در برابرش هیچ کاری نمیتونه انجام بده! دریغ از یه دیالوگ صوتی! البته گستردگی دنیای اسکایریم و میلیون ها دیالوگ بازی دلیل خوبی برای سرپوش گذاری به این هست که سازنده گان انجام دادند. شاید هم موضوع چیز دیگه ای باشه!.... به طور کلی منظورم رو بد رسوندم......
در رابطه با شپرد من شماره دو رو بازی کردم ولی شماره 3 رو نه! شپرد من و تو که میگی بازم خیلی بهتر از دراگون برن ساخته شده! حداقل چهارتا دیالوگ داره! همون تصمیم گیری هاش هم با این که کاملا دست ماست حتی جنسیت شپرد ولی کاملا این موضوع رو به پلیر ثابت میکنه که با یه شخصیت مرده متحرک:d مثل دراگون برن طرف نیست! گرچه حرف شما در باره ویچر و تفاوت زیادش در شخصیت پردازی با دراگون بورن و شپرد کاملا درسته.
کلا توی سری TES شخصیت اول هیچ وقت حرف نمیزنه. شاید سازنده ها میخواستن با این کار همزاد پنداری بیشتری رو با مخاطب ایجاد کنن که بازیکن فکر کنه اون دراگون بورن خودشه مثلا.
نمونه-ش دکتر فریمن از Half Life هست که یه کلمه هم حرف نمیزنه ولی هزاران کشته و مرده داره:d
نمونه-ش دکتر فریمن از Half Life هست که یه کلمه هم حرف نمیزنه ولی هزاران کشته و مرده داره:d