به من می گه بت ساختی بعد اینجوری جواب مردمو می ده
![29 8-| 8-|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/29.gif)
تمامی طرفداران فاینال فانتیزی همین قدر بودن![]()
کلا من از فاینال بدم می یاد مثلا باید با چندتا نوشته به حریف همله کنینسخه حالا نمی دونم کدوم نسخه بود که لانتیک با یه پسره ای که شبیه اژدها شده میجنگه نحوه جنگیدنشو دیدم خیلی راحت شیک سی دی رو در اوردم و انداختم سطل اشغال
![]()
آقا من ديگه طاقت ندارم ببينم Vincent داره اينطوري ميبازه !:d
اين چند ساعت باقي مونده رو هم به هر ترتيبي شده ميگذرونيم ديگه . :d
اين هم از آخرين تبليغ ما واسه وينست هر چند بي تاثيره .
راستي الآن يك سوال واسم پيش اومد . Vincent Valentine با Jill Valentine احيانا نسبتي نداره ؟!:d
اوه اوه وحید عاقلِ اومد :bighug:ترو بخدا ترورم نکنید ولی بیاید بهم بگید شپرد دقیقا چه شخصیت پردازی داشت ؟:d
کاراکتری که خود بازیباز قرار جاش باشه دقیقا چه شخضیت پردازی داره ؟ شجاعب ودن یا ترسو بودنش که با ما هست . تصمیماتش که درست یا غلط که با ما هست . حرف زدن هاش که با ما هست . چهره به کل میتونه عوض بشه . اسم میتونه عوض بشه . جنسیت میتونه عوض بشه . پیشینه که مهمترین نکته هست میتونه عوض شه /
مطمئنا با شخصیت گرالت یه زمین تا اسمون فرق هست . گرالت یه شخصیت ثابت با جنسیت ثابت و صدای ثابت و یه فیس ثابت هست که پیشینه داستانی مشخص و جذابی داره و در کل یه شخصیت هست که واقعا وجود داره نه اینکه بر اساس هر بازیباز متفاوت باشه !
پس چی فک کردی!ابرو سری عظیم FF عملا در این تاپیک پایمال و نابود شد![]()
گفتم میشه بش گفت تیپ ، ولی تیپ هم نیست!!!تو که جواب خودت رو تو پست خودت میدی سادیسم داری کلا پست میدی ؟ :d
به جای ژانرش ؟؟؟ گذاشتمدیگه جو نگیرتت :d ME یکی از بهترین سری بازی های تاریخ هست بحث سر شخصیت شلغم شپرد بود :d
خوشبختانه Tetsuya همين چند دقيقه پيش كارش رو تموم كرد و بهم SMS ـي با اين مضمون داد: "Hey Lovely "Mission Complete :dاز FF فنها درخواست دارم هرچه سریعتر یا دستور قتل دوتا علی رو بدید یا تاپیک رو تحریم کنید به کلخودم گزینه اول رو بیشتر دوست دارم
:d