تونستی یه سند بیار که یکیشون قبل از ME3 بوده
خوبه تا حالا n بار شپرد و افرادش رو زنده زنده سوزندی و خاکسترشون رو به باد دادی:d![]()
به جز پایان تا حدی ناامید کننده که اونم با DLC تقریبا رفع شد
پس هنوز اوج فاجعه رو ندیدیمن بعد از ME2 سریعا اومدم ME3 ولی رغبت نمیکنم بازیش کنم. بازی به طرز عجیبی خسته هستشاید چون ME2 اینقدر کامل بود که خیلی سخته بتونی یه چیزی رو که کامله رو شکست بدی.![]()
باید بگم متاسفانه موافقم:d شپرد با اینکه یه آدمیه که به خوبی به همه چیز مسلطه اما شخصیت خشکه و غیر قابل انعطافی داره به نظرم. در واقع بیشتر رای دادن من به شپرد به خاطر شخصیت Garrus بود که در مغز، چشم، حلق و در کل سیستم گوارشی و تنفسی ما جای دارد:bighug:خصوصاً شپردشپرد در مقابل 5-6 تا از کاراکترهای بازی رسماً و عملاً هیچ برا گفتن نداره
![]()
مجتبی از نظر گیم پلی شاید بهتر باشه (البته یه جهش توی گیم پلی مثل نسخه دوم نسبت به نسخه اول رو شاهد نیستیم) ولی باقی چیزا اصلا و ابدا به اون فضای تیره و تاریک شماره دوم نمیرسه که باید بین بد و بدتر، یکی رو انتخاب میکردی. این یه چیز کاملا واضحه ولی متاسفانه سیستم بایووری تو با این موضوع مخالفت میکنهبه جز پایان تا حدی ناامید کننده که اونم با DLC تقریبا رفع شد شماره سوم Mass Effect هیچ مشکلی نداره و چیزی از نسخه دوم نه تنها کم نداره بلکه در بعضی موارد از اونم بالاتر هست!!!!
وایییییییدر واقع بیشتر رای دادن من به شپرد به خاطر شخصیت Garrus بود
همینقدر که خودتُ در اون حدی میبینی که به اسکایریم گیر بدی قابل تقدیرهSays the Skyrim fan :d
نذار اسکایریم رو بیریزم رو دایره![]()
مجتبی از نظر گیم پلی شاید بهتر باشه (البته یه جهش توی گیم پلی مثل نسخه دوم نسبت به نسخه اول رو شاهد نیستیم) ولی باقی چیزا اصلا و ابدا به اون فضای تیره و تاریک شماره دوم نمیرسه که باید بین بد و بدتر، یکی رو انتخاب میکردی. این یه چیز کاملا واضحه ولی متاسفانه سیستم بایووری تو با این موضوع مخالفت میکنه![]()
اتفاقا برتری محسوس شماره سوم فضای فوق العاده سیاهش هست که ناامیدی و مرگ ازش میباره,تو بازی همیچکس در امان نیست و احتمال مرگ همه میره و این بازی رو خیلی جذاب تر کرده!!!
ربطی هم به سیستم بایووری من نداره!!:d
وای Thane...واییییییی
اون یارو اساسینه ، Thane
هیشکی هیچوقت اینُ درک نکرد![]()
Says the Skyrim fan
مجتبی بازی اصلا یه ذره هم اون تم سیاه شماره قبلی رو نداره:d ریپرها دارن همه جا رو داغون میکنن ولی همه به طرز مسخره ای بی تفاوت هستن و دارن زندگی عادیشونو میگذرونن، شوخی میکنن و هنوزم تو سر و کله همدیگه میزنن.اتفاقا برتری محسوس شماره سوم فضای فوق العاده سیاهش هست که ناامیدی و مرگ ازش میباره,تو بازی همیچکس در امان نیست و احتمال مرگ همه میره و این بازی رو خیلی جذاب تر کرده!!!
ربطی هم به سیستم بایووری من نداره!!:d
همینقدر که خودتُ در اون حدی میبینی که به اسکایریم گیر بدی قابل تقدیره
پ.ن:![]()
![]()
![]()
ریپورت کنین بچه ها
![]()
من قدرت در زیر سوال بردن خودتُ قبول کردم :bighug:الان قبول کردی اسکایریم Overhype شد دیگه؟:biggrin1:
ARPGبازی آر چی جی
بلکه با تمام وجود به سری ME عشق می ورزم :biggrin1: . ولی ME3 باعث شد که تا چندین ماه به سمت هیچ بازی آر پی جیی نرم طوری که هنوز Deus Ex و Dark Soul رو بازی نکردم![]()